|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doczytajcie regulamin i jak mówi kolega wyżej ..
12. Nie można zmieniać/anulować typów. Dopuszcza się możliwość skorygowania błędnie wysłanego typu (tj. uzupełnić o datę, kurs, godzinę!), jednak można to zrobić max. 10 minut od daty wysłania błędnego typu. 13. Typ zastępczy należy podać tylko wtedy, gdy w podanym przez nas meczu nastąpi zwrot stawki u bukmachera Tobet. Wszystko jasne , mozecie wyluzowac juz swiatecznie 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Witam, jak zostanie rozliczony typ mojego rywala:
#2 02.04 13:30 Lokomotiv Novosibirsk - Iskra Odintsovo kurs: 3.15
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doczytajcie regulamin i jak mówi kolega wyżej ..
12. Nie można zmieniać/anulować typów. Dopuszcza się możliwość skorygowania błędnie wysłanego typu (tj. uzupełnić o datę, kurs, godzinę!), jednak można to zrobić max. 10 minut od daty wysłania błędnego typu. 13. Typ zastępczy należy podać tylko wtedy, gdy w podanym przez nas meczu nastąpi zwrot stawki u bukmachera Tobet. Wszystko jasne , mozecie wyluzowac juz swiatecznie  Dokładnie tak. Za ten typ jest zwrot i każdy ma prawo do typu zastępczego.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
mam pytanie ja wy to robicie ze w poszczegolnej drabince dany typer trafia na drugiego;> czy to jest od czegos zalezne? czy np przez losowane poprzez slepy los w cwiartce?Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsze 8 osób z poprzedniej edycji było rozstawione, tzn tak, żeby nie trafić na siebie za szybko. Reszta dolosowywana.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
19. Można podawać typy na wszystkie zdarzenia znajdujące się w ofercie firmy Tobet, za wyjątkiem typów długoterminowych (zwycięzca ligi, zwycięzca grupy, najlepiej punktujący, miejsce na podium, itp.).
Tymczasem mój rywal podał typ na zwyciezce FF w Łodzi, jak to sie ma do tego pkt regulaminu?
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
no wlasnie jak sie ma ta sytuacja typ bedzie uwzgledniony(czy mam zamienic go na inny) w tamtej fazie duzo uczestnikow tez stawialo kto zwyciezy puchar Polski Kobiet juz nie wiem ocb? Poza Tym jak tam macie losowac to nie ma sensu nawet bawic sie w tą zabawe...
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
wg przytoczonego przeze mnie pkt regulaminu typ jest niewazny, nie jest to typ na mecz a typ dlugoterminowy, ale nie ja tu ostatecznie decyduje, tym nie mniej sprawa wydaje sie oczywista wg innego punktu regulaminu typow zmieniac nie mozna, a jedynie mozna podac typ zastepczy jesli buk zrobi zwrot na dane spotkanie ale niech wladza konkursowa to potwierdzi
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Doczytaj regulamin, wyraźnie napisane jest, że nie można grać zakładów długoterminowych... W poprzednich rundach ci co grali takie coś (nie było ich wcale tak dużo) dostali minusa i tyle..
Co do losowania, to o Ci chodzi?? Na kogo byś chciał trafić? Nie ma co marudzić tylko grać.. Ja jakoś trafiłem na zwycięzcę poprzedniej edycji i nie narzekałem, że złe losowanie, tylko go pokonałem i tyle.. Jeśli tak strasznie się boisz swojego rywala, to trzeba było zrezygnować na początku, bo już od poczatku wiadomo kto z kim grał będzie.. A jak chcesz wygrać konkurs to i tak musisz pokonać wszystkich, więc co za różnica kiedy??
Sorry, że odpowiadam w imieniu organizatorów, ale nie znoszę, jak ktoś komu nie idzie i nie potrafi zrozumieć 20 punktowego prostego jak świński ogonek regulaminu zarzuca winę innym...
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Wojtas zaraz powie ze -10 bo regulamin jest regulaminem smieszne to troszke tak samo jak to losowane ktore teraz bylo kto rozliczy sie pierwszy z typow ten trafia na tą osobe ktora rozlicza sie druga tak mam to rozumiec .Peace
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Po pierwsze dostali minus bo zadnego nie wszedl,ciekawe cy by byly jakies sprzeciwy jak by wszedl.Zaksa volley jak bym sie bal rywala to bym w ogole nie uczesniczyl w tym konkursie nie wiem po co sie wcinasz ,poprostu nie rozumiem losowana teraz ktorego nie bylo proste.
Komus nie idzie chyba Tobie .Peace
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
nie rozumiem - jak to nie było losowania? przeciez losowanie było przed I rundą więc?
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
chodzi mi teraz po wynikach trzeciej rundy Pozdro
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
przecież cała drabinka aż do finału została ustalona przed I rundą 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
-10 za typ za zwycięstwo w FF, z bolem serca, bo przeciwnikowi nie nalezy sie taki hc, no ale trudno
i nie wiem o co kaman z tym losowaniem, kolego Ty juz wczesniej jak dobrze pamietam miales problemy z liczeniem bilansu, teraz masz problemy z drabinką, nie wiem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzi mi teraz po wynikach trzeciej rundy Pozdro  przecież człowieku masz drabinkę, a nie losowanie po każdej z rund
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Wojtas sam k...a mowwiles ze mozna sie pytac to po co teraz szerzysz patologie ze niby nie wiem jak sie liczy jesli masz cos do mnie to zapraszam na priv Krystiann nie wiem po co sie udzielasz jak juz odpadles 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W I cwiartce ja awansowalem, a nie kacperek76. Ja powinienem byc w 3 rundzie, w parze z Inzaghim.
Prosze o zmiane.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wojtas zaraz powie ze -10 bo regulamin jest regulaminem smieszne to troszke tak samo jak to losowane ktore teraz bylo kto rozliczy sie pierwszy z typow ten trafia na tą osobe ktora rozlicza sie druga tak mam to rozumiec .Peace Ja myślę, że Cię prześladują i utrudniają Ci drogę, żebyś nie wygrał...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|