O.s.t.r. geniusz:) Wypracował swój własny ,niepowtarzalny styl. Cała płyta genialna:) Tak sie kończy dissy
Teraz porównajcie dissy tedzika czy peji i ostrego .
Ogólnie w polskim Hip hopie nieźle się po.ebało jak taki Peja dissuje (obraża) Pelsona i Eldo. "Kim jest ku.wa Pelson, h.j mnie obchodzi co powiedział Eldo" tylko i wyłącznie dlatego ,ze Eldo powiedział kilka mądrych słów, o tym całym śmiesznym beefie. Toż to jest jakaś paranoja...
Hehe chłopaki co się kłócicie? Każdy ma swoich fanów. I wtedy jego dissy są najlepsze. Osobiście Peja i Eldo mogą się ze swoimi dissami schować, bo są tak rzadcy, że szok. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Posłuchajcie sobie Panowie nowej płytki Rahima - "Podróże po amplitudzie" - naprawdę kawałek dobrego Polskiego hip hopu w wykonaniu "dinozaurów". Szczególnie kawałek "Dinozaury", a także nagrany razem z Abradabem i Grubsonem - "Fejm"
Do tego także mogę polecić płytkę z 2010 roku Cypress Hill zatytułowaną "Rise up"
Ogólnie w polskim Hip hopie nieźle się po.ebało jak taki Peja dissuje (obraża) Pelsona i Eldo. "Kim jest ku.wa Pelson, h.j mnie obchodzi co powiedział Eldo" tylko i wyłącznie dlatego ,ze Eldo powiedział kilka mądrych słów, o tym całym śmiesznym beefie. Toż to jest jakaś paranoja...
nie wiedziałem wczesniej o tej akcji;) W sumie chłopaki z Molesty nic takiego krzywdzącego nie powiedzieli ,poprostu stwierdzili fakty;). Prawda jest taka ,ze jak będzie się chciało dla Pelsona ,Włodiego czy Eldoki odpowiedziec ,to z Rycha nic nie zostanie. Rysio niestety reprezentuje biede...ale umysłową, w odróznieniu od Eldoki czy Włodiego.
[ W sumie chłopaki z Molesty nic takiego krzywdzącego nie powiedzieli ,poprostu stwierdzili fakty;). Prawda jest taka ,ze jak będzie się chciało dla Pelsona ,Włodiego czy Eldoki odpowiedziec ,to z Rycha nic nie zostanie. Rysio niestety reprezentuje biede...ale umysłową, w odróznieniu od Eldoki czy Włodiego.
za to Pener się popisał nadając o Pelsonie charchającym na astmie i o powrocie na scenę zespołu zdychającego z głodu czyli Molesty ........myślisz,że zostawią to bez kontry
te dissy to są jedynie smieszne i pod komercje podchodzą Peja i Tede juz sie skonczyli w Polskim Rapie kiedys jeszcze nagrywali kapitalny hip-hop a teraz to jest chlam.W Polsce tylko dobrych jest kilku wokolistow m.in. O.S.T.R. , Eldo,Pezet z bardziej nie znanych Jimson a tak poza tym Polski hh spada na dno z roku na rok.
Tede - „S.P.O.R.T jak dla mnie plyta klasyk ,notes tez jeszcze w miare dawal rade a teraz Tede to lamus ktory robi wszystko dla hajsu .Ogolnie stare plytki bardziej daja rade niz teraz ale to chyba wiadomo.
To tak jak Rysiek niestety, kiedyś to robił po prostu genialne płyty, na przykład "Na legalu", a teraz niestety już chyba się pogubił i nie wiem za bardzo o czym pisać. Niestety teraz to tylko parę piosenek z płyty trzymają poziom, a reszta słabsze, na szczęście Adam trzyma cały czas formę, polecam free o torbie albo kablu
Tede - „S.P.O.R.T jak dla mnie plyta klasyk ,notes tez jeszcze w miare dawal rade a teraz Tede to lamus ktory robi wszystko dla hajsu .Ogolnie stare plytki bardziej daja rade niz teraz ale to chyba wiadomo.
"Wyszedł z domu, już nie wrócił, z całym światem się skłócił Przez to rodzinę zasmucił Jego ziomi też zepsuci Którzy są dla niego wszystkim Ból życia, odciski Na spracowanych dłoniach Bez pardonu się zachował Uliczny symptom zła, który zdążył go wychować Tylko swoich chciał szanować Depresja, stan umysłu Fiasko z życia i z marzeń Wszystko to co dobre znikło Może było by inaczej Gdyby miał przed sobą przyszłość"
tekst Peji z tego utworku pasuje dzis do Niego samego jak ulal