|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez rzygam czesto, ale podobno nie mozna 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
ładnie mchale  śmieszny jesteś, jeszcze godzine temu żygaleś i pisałeś że jest za cienka w kroku  śmieszny jest bo umoczyłeś na tym meczu?  pokory trochę. Javapl chyba nie jesteś w temacie. Randall prawie za każdym razem rzyga jak mu typ nie wchodzi, jeszcze przed końcem meczu... normalka na forum  każdy kibicuje jak chce, a że tak odreagowuje stres to już jego sprawa. Jeden rzyga na forum, drugi pali papierosa za papierosem, a trzeci klepie niemca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
grajus na jutro Sonder hokej duński, Marcel z Tommym odprawiają Congę z Kokainowym Szatanem i masz fajny dubelek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Java zwracasz uwagę jednemu gościowi,który uważa, że ktoś jest 'śmieszny'...ale gdy ten 'śmieszny' użytkownik wyzywa zawodniczki uważasz to za normalkę i formę dopingowania. Pozdro 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Falla kończył swój mecz w hali i go przegrał. Co robią buki w takiej sytuacji? Normalnie rozliczają czy zwrot?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcela w debla gram zawsze  ale na hokej to ja moge narzygać na starcie  Nie tykam tego sportu
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Java zwracasz uwagę jednemu gościowi,który uważa, że ktoś jest 'śmieszny'...ale gdy ten 'śmieszny' użytkownik wyzywa zawodniczki uważasz to za normalkę i formę dopingowania. Pozdro  nie widziałem tej formy dopingowania, dołączyłem się przed momentem i akurat trafiłem na takie coś, żeby nie było. Ja tam już nie pisuję na QC czasu nie mam, a i nawet jak mam to szkoda klawiatury żeby pisać "Murray cioto dawaj po breaka!" bo i tak to nic nie da, lepiej pójść na spacer wokół bloku (jak się nie ma własnego to można wokół kolegi bloku  ) i wrócić jak wynik gotowy. Wiem,wiem ciężko..ale ja sobie założyłem,że trzeba przestać i przystopować z nałogiem i ograniczyć czas spędzany na typowaniu, patrzeniu na live, ilości kuponów, a przede wszystkim na stawkach.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Falla kończył swój mecz w hali i go przegrał. Co robią buki w takiej sytuacji? Normalnie rozliczają czy zwrot? normalnie
|
|
|
Link skopiowany do schowka