|
|
old hand
|
|
old hand
Przelew powinien będzie szedł 2-3 dni. Kasa wyląduje na karcie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa wypłata z moneybookers na kartę w mbanku?
8 marca zleciłem wypłatę...
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Witam. Czy jeśli wpłacę dziś w niedzielę we wpłatomacie to dojdzie normalnie do jednej godziny? Czy dopiero jutro?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trwa wypłata z moneybookers na kartę w mbanku?
8 marca zleciłem wypłatę... U mnie szlo 3 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
:/ to troche dziwne...
pisalem do nich to dostalem na maila formulke, zeby zwrocic sie po 7 dniach...
ciekawe czy jutro dostane pieniadze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ?
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
przelewy bedziesz mógł robić bez karty, po podpisaniu umowy o otwarciu konta, przejeżdża kurier i ja przywozi, należy wtedy telefonicznie aktywować konto ale od momentu złożenia wniosku to upłynie kilka dni
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
eśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? Jeśli wolisz tradycyjne metody odwiedź jeden z mKiosków. Złóż w obecności pracownika wniosek, podpisz umowę i zamów kartę płatniczą do RACHUNKU. Jeszcze tego samego dnia Twój rachunek powinien być w pełni aktywny. Przed przystąpieniem do złożenia wniosku o RACHUNEK przygotuj sobie niezbędne dokumenty. http://www.mbank.pl/przewodnik/jak_zaczac/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzi mi dokładnie o taką sytuację . Chciałbym dziś założyć konto , a jutro siostra by mi przesłała częśc pieniążków z jej konta i czy mogę je wypłacić ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Na kartę debetową będziesz czekał maksymalnie do 2 tygodni. Bez karty nie wypłacisz, a po drugie przelewy międzybankowe nie działają w weekendy, tylko wewnętrzne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po jakim czasie najpóźniej może dojść depozyt przez Przelewy24 z Mbanku? Kasa z konta zniknęła a u buka się nie pojawiła. DO kogo mam się zgłosić w takiej sytuacji?
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
po jakim czasie najpóźniej może dojść depozyt przez Przelewy24 z Mbanku? Kasa z konta zniknęła a u buka się nie pojawiła. DO kogo mam się zgłosić w takiej sytuacji? do jakiego buka wplacales?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po jakim czasie najpóźniej może dojść depozyt przez Przelewy24 z Mbanku? Kasa z konta zniknęła a u buka się nie pojawiła. DO kogo mam się zgłosić w takiej sytuacji? do jakiego buka wplacales? Expekt, a potem Unibet, nie doszło nigdzie
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
po jakim czasie najpóźniej może dojść depozyt przez Przelewy24 z Mbanku? Kasa z konta zniknęła a u buka się nie pojawiła. DO kogo mam się zgłosić w takiej sytuacji? do jakiego buka wplacales? Expekt, a potem Unibet, nie doszło nigdzie mialem wczoraj podobnie z tobet, wszedlem jeszcze raz w wplata / p24, ale zamiast wybierajac mtransfer , wybralem uzyj przedplaty i wpisalem , numer i haslo trazakcji z ktorej kasa nie doszla i ok , kasa natychmiast byla u buka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po jakim czasie najpóźniej może dojść depozyt przez Przelewy24 z Mbanku? Kasa z konta zniknęła a u buka się nie pojawiła. DO kogo mam się zgłosić w takiej sytuacji? do jakiego buka wplacales? Expekt, a potem Unibet, nie doszło nigdzie mialem wczoraj podobnie z tobet, wszedlem jeszcze raz w wplata / p24, ale zamiast wybierajac mtransfer , wybralem uzyj przedplaty i wpisalem , numer i haslo trazakcji z ktorej kasa nie doszla i ok , kasa natychmiast byla u buka nie zapisałem hasła jednej z tych tranzakcji, co mam teraz zrobić?
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
to troche lipnie, bo wszedlem teraz na expekt i tez masz uzycie przedplaty, normalnie wpisujesz kwote ktora wplaciles jeszcze raz i te numer i haslo , jesli nawet niemialbys numerow i hasla to moge cie pocieszyc tym ze po 30dniach , zwracaja pieniadze na konto z ktorego wplacales , pomniejszone o 2zl
jak nie masz hasla to nie wiem moze dzwonic do p24
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i gdzie jest taka opcja jak przedpłata? chodzi mi tylko o to, żeby taka doszła, choćby jutro.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
na przykladzie expekt depozyt przelewy24 wpisujesz kwote ktora wplaciles- klikasz dalej i potwierdz w okienku ktore wyskakuje zeby wybrac bank wybierasz " uzyj przedplaty (prepayment)[2 pozycja od dolu] pozniej wpisujesz Numer transakcji i Hasło z p24 ktore powinienes zapisac(a mowisz ze jednego nie masz) akceptujesz regulamin i dalej pieniadze beda natychmiast na koncie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
już widzę, dzięki za pomoc. w Mbanku na chacie mi napisał gość, ze "jeśli nie będą zaksięgowane na rachunku odbiorcy na pewno wróca na Pana rachunek " Rozumiem, że to te 30 dni o których pisałeś?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|