|
|
old hand
|
|
old hand
Przed meczem wszyscy grali Juve, po meczu wszyscy grali Inter...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed meczem wszyscy grali Juve, po meczu wszyscy grali Inter... Ja też grałem Juventus, ale lay  Ale taka prawda. Początek meczu to była dominacja Juventusu, zasłużyły chłopaki przynajmniej na remis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jutro widzicie derby Manchesteru?Kusie mnie 1 na City Ja gram grubiej 1x, over chyba tez spróbuje Wasza sprawa, tylko dziwię się po co ? Będzie kupę łatwiejszych do typowania meczów. Tylko dlatego, że grają sławne drużyny, macie stawiać Swoje pieniądze w mecz loteryjny ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed meczem wszyscy grali Juve, po meczu wszyscy grali Inter... Ja też grałem Juventus, ale lay  Ale taka prawda. Początek meczu to była dominacja Juventusu, zasłużyły chłopaki przynajmniej na remis Dlatego, że zagrali 2 akcję w pierwszych 5 minutach, a po za tym nie istnieli zasłużyli na remis? dziwne, no ale ja jestem nieobiektywny i się nie znam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed meczem wszyscy grali Juve, po meczu wszyscy grali Inter... Ja też grałem Juventus, ale lay  Ale taka prawda. Początek meczu to była dominacja Juventusu, zasłużyły chłopaki przynajmniej na remis Na remis? Przewazali 10-15 min. Inter nie skuteczny bardzo. Powinno byc 4 jak nie wiecej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juventus nic nie grał , nic....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed meczem wszyscy grali Juve, po meczu wszyscy grali Inter... Ja też grałem Juventus, ale lay  Ale taka prawda. Początek meczu to była dominacja Juventusu, zasłużyły chłopaki przynajmniej na remis Dlatego, że zagrali 2 akcję w pierwszych 5 minutach, a po za tym nie istnieli zasłużyli na remis? dziwne, no ale ja jestem nieobiektywny i się nie znam  Tak, właśnie dlatego, taka kwadratura koła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jutro widzicie derby Manchesteru?Kusie mnie 1 na City Ja gram grubiej 1x, over chyba tez spróbuje Wasza sprawa, tylko dziwię się po co ? Będzie kupę łatwiejszych do typowania meczów. Tylko dlatego, że grają sławne drużyny, macie stawiać Swoje pieniądze w mecz loteryjny ? Dlaczego loteryjny? City ostatnio prezentuje sie dobrze, United bez pomyslu na jaka kolwiek gre. Rewanż za mecz z poprzedniej rundy, wszyscy pamietaja bramke Owena w 5 min. doliczonego czasu. Nie wydaje mi sie, zeby MU wywiózł 3pkt. ze sobą, a buki widza faworyta w MU.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Przed meczem wszyscy grali Juve, po meczu wszyscy grali Inter... Ja też grałem Juventus, ale lay  Ale taka prawda. Początek meczu to była dominacja Juventusu, zasłużyły chłopaki przynajmniej na remis Dlatego, że zagrali 2 akcję w pierwszych 5 minutach, a po za tym nie istnieli zasłużyli na remis? dziwne, no ale ja jestem nieobiektywny i się nie znam  Tak, właśnie dlatego, taka kwadratura koła  Mocne, remis im się należal.. Bo zagrali dobre 7 czy 11 minut 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grande Inter !  Potrójna korona coraz bliżej  Zero CL , Zero Scudetto ...
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
onda
co Ty masz do Interu? Gdyby wygrali w nie wiem jakim stylu byś napisal: kaszana w wykonaniu Interu?
Jakies uprzedzenie? Czy taka miłość do AC?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
onda
co Ty masz do Interu? Gdyby wygrali w nie wiem jakim stylu byś napisal: kaszana w wykonaniu Interu?
Jakies uprzedzenie? Czy taka miłość do AC? Platini ! Abstrahując od sympatii ( potwornej ) do Milanu - napisz mi jakie to porywające widowiska stworzyła ta drużyna za kadencji Portugalczyka - od 4-5 lat gra jak gra...kupują jak chorzy - w CL pierwszy raz przebili się do 4-ki. Druzyna bez wyrazu , bez charakteru - kupuje , kupuje i tak pyka se...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moratti - pośmiewisko całych Włoch - taki Wojciechowski do sześcianu ( avec toutes les proportions garde'es ) .
Stosunek włożonej kasy na transfery do wyników koszmarny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
onda
Jakies uprzedzenie? Czy taka miłość do AC? Platini ! Abstrahując od sympatii ( potwornej ) do Milanu - napisz mi jakie to porywające widowiska stworzyła ta drużyna za kadencji Portugalczyka - od 4-5 lat gra jak gra...kupują jak chorzy - w CL pierwszy raz przebili się do 4-ki. Druzyna bez wyrazu , bez charakteru - kupuje , kupuje i tak pyka se... 4 z rzedu mistrzostwa włoch, kto z najlepszych lig w europie ostatnio zdobył tyle tytułów z rzedu? Berlusconi wydałby jeszcze wiecej, gdyby miał zagwarantowane scudetto.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Moim zdaniem mecz był kiepski przez...sędziego. Przerywał każdą akcję, nie dał powalczyć. Diego to straszny symulant, nie lubię takich grajków. Cristiano pedało ronaldo w porownaniuz nim to twardziel
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
o czym Ty piszesz ? Kiedy tak kupują jak chorzy? To jak trzeba mówić o Realu ? 
Last edited by Platini; 17/04/2010 06:26.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duzo gwizdał ale musiał troche ostudzic gorące głowy, 5 zółtych i jedna czerwona w pierwszej polowie, dobrze, ze sie nie pobili. Kazda akcja na pograniczu faulu i duzo ostrych wejsc. Sedzie nie mial dzisiaj latwego zadania.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
a co do dobrych spotkań - daleko szukac chyba nie muszę.
Ograli 'wielki' Milan kończąc w dziewiątkę. Całe spotkanie wg mnie Inter prezentował się ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedynie można sie do skutecznosci doczepic, Milito nie miał dzisiaj dnia  Dobranoc Panowie.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
w kilku ostatnich spotkaniach nie miał dnia. Chyba juz trochę za bardzo eksploatowany. Dobranoc 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|