|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sa już może gdzieś kursy na końcowe zwycięstwo w RG? Na pewno sa bo zagralem Rafe po 1,45 2 tygodnie temu teraz nie wiem ile jest to kiepsko, gdzie tyle dawali? W pinnacle jest w tej chwili 1,606. i jak na razie idzie w góre
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Powraca i jestem przekonany ze na RG nie straci nawet seta w drodze po tytul. Lecz sie Capone  RG to nie jakies Monte Carlo  i pusiaki Verdasco Ferero. Choc i oni momentami pokazali ze Nadal jest do ogrania. No ale ze Verdasco nawet jak mial szanse na wygranie gemow to sam je sobie przegrywal. Clay na RG wydaje sie 'coraz szybszy' chocby dobre wyniki Haasa czy Soderlinga. Federer bedzie trzymal serwis a to ze potrafi to robic to wie kazdy a wtedy gemy przy jego podaniu beda wygladac troche inaczej niz np Ferero  O forme Feda na Szlemie rowniez sie nie boje w koncu szlemy sa jego  a mecz Fed - Berdys to byl najlepszy mecz po meczu Nadal - Davy w Doha do obejrzenia w tym sezonie  Nadal wygra jeszcze Barcelone Madryt i juz koniec 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
coolbet co dzis proponujesz z barcelony:> 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
nic dzis nie widze z barcelony by przylozyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vinolas wedlug mnie dobrze wygląda... ale to za drobne 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
witam, dzisiaj przeznaczylem cale 10 PLN na peffki peffek... od 10PLN -> 10 000 PLN iziii, co nie ?  ciiipppp cipppp ciiipp peffeczkiii, ciiipp cippp odpuszczaczeee, ciiipppp ciippp cippp kurczaczki  po pracy trzeba zjesc, a potem jakas gleboka analke strzelić  jejejejejejejejejjeeee poniedzielekkkk
|
|
|
Link skopiowany do schowka