|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie,
jeżeli wpłacę pieniądze poprzez moneybookers do unibetu, zagram raz za całość to (po pierwsze czy będę mógł zlecić wypłatę na mbank?)
i drugie pytanie, jeżeli tak to kiedy mogę spodziewać się środków na mbanku?
dzięki,
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jeśli dobrze widzę napisałeś że zagrałeś zakład przy wyniku 1-0 w 74 minucie i był kurs 1,7. Zapewniam Cię że nie mam takiej możliwości (oprócz pomyłki) aby w tejże minucie i przy takim wyniku był taki kurs na City, powinno być góra 1,15. Sędzia wyrzuca z boiska trzech zawodników City, na bramce z przymusu staje jeden z obrońców (bo trener wykorzystał limit zmian) i rywale zamykają ich na swojej połowie, bombardując bramkę raz za razem jak Barca wczoraj na początku meczu z Arsenalem. Dalej uważasz, że kurs 1,7 na to, że City przez 15 minut nie straci bramki za niewiarygodny ? Już nie wnikam w jakiś rzut wolny z linii pola karnego, bo nie wiem czy Unibet blokuje przy takich okazjach kursy czy nie. Oczywiście we wspomnianym meczu wymieniona wyżej sytuacja nie miała miejsca i był to ewidentny błąd oddsmakera (czy tam komputerka co sam wystawia kursy), ale mógł się znaleźć jakiś gracz z mocno opóźnionym livescorem, który zagrał ten zakład skuszony kursem, a ostatecznie wyszedł na kombinatora, co chciał ograbić buka z jego ciężko zarobionych pieniędzy. Nam się pozostaje jedynie domyślać, czy nie było to świadome działanie, aby skroić tych co zagrali remis po zaniżonym kursie. Moim zdaniem buki same sobie strzelają samobója rozliczając tego typu pomyłki w ten sposób i podobnie jak kolega zamknąłbym tam konto, po czymś takim. Co innego odwrócone kursy przed meczem (i tutaj uczciwy buk może się zasłonić wspomnianym zapisem w regulaminie), co innego zawyżony kurs na live o kilkadziesiąt ticków, który zależeć może od wielu czynników, a nie tylko od suchego wyniku na tablicy wiszącej na stadionie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będziesz mógł wypłacić na mbank, raczej po świętach, 2-3dni robocze(ja tak miałem wypłacałem na pekao)
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jeśli dobrze widzę napisałeś że zagrałeś zakład przy wyniku 1-0 w 74 minucie i był kurs 1,7. Zapewniam Cię że nie mam takiej możliwości (oprócz pomyłki) aby w tejże minucie i przy takim wyniku był taki kurs na City, powinno być góra 1,15. Sędzia wyrzuca z boiska trzech zawodników City, na bramce z przymusu staje jeden z obrońców (bo trener wykorzystał limit zmian) i rywale zamykają ich na swojej połowie, bombardując bramkę raz za razem jak Barca wczoraj na początku meczu z Arsenalem. Dalej uważasz, że kurs 1,7 na to, że City przez 15 minut nie straci bramki za niewiarygodny ? Mówię cały czas o sytuacji w meczu, nie mówię o cudach jakie mogły teoretycznie być i gdybaniu. W tamtej chwili kurs był ewidentną pomyłką. Z mojej strony to wszystko na ten temat. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja właśnie z nimi od soboty walczę o 1000zł. Wpłaciłem przelewami24 i po raz drugi przytrafiła mi się historia z niedotarciem kasy do Unibet. Oczywiście standardowa wymiana emaili i żądanie numeru referencyjnego przelewu i potwierdzenie od Przelewy24 że przelew do nich doszedł. Działy finansowe muszą sprawdzić itp. Wczoraj myślę sobie że zobaczę czy kasa jest na koncie a tu BAH  konto zablokowane i kolejne tłumaczenia. Właśnie przed chwilą wysłałem wszystkie potrzebne dokumenty do weryfikacji którą przechodzę po raz 3. Ostatnio jakieś 2msc temu jak wpłacałem również poprzez P24. Dziś sprawa się rozwiążę albo zwrot ukradzionych pieniędzy, albo próba ostatecznego oskubania Unibet poprzez celowanie wysokiego AKO. Bo na duble za max 50 zł się nie pogra. Ostrzegam powracam do formy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Unibet to jest dno, najgorsze są te 2 kłamliwe małpy z supportu - potrafią celowo kłamać i wprowadzać w bład , to ich stare metody na ograbienie klientów, ja podziękowałem tym amatorom już dawno !!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Miał ktoś może taką sytuację, że dostał premię od Unibetu?  Loguję się i patrze a tu na koncie 100zł, wchodzę w zakładkę "moja historia" a tam widnieje napis "premia, kwota 100zł". Trzeba te pieniądze jakoś obrócić czy coś? Napisałem do supportu, ale może tutaj uzyskam szybciej odpowiedź 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
tak, mialem chyba 2-3 razy, ale nigdy nie dostalem wiecej niz 50 dyszek.
Obrot chyba 3x 1,5 kursem.
jak dla mnie to Unibet jeden z najlepszych zeby nie powiedziec najlepszy. I nie chodzi tutaj mi o premie i inne takie wynalazki.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzięki Ojro 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Miał ktoś może taką sytuację, że dostał premię od Unibetu?  Loguję się i patrze a tu na koncie 100zł, wchodzę w zakładkę "moja historia" a tam widnieje napis "premia, kwota 100zł". Trzeba te pieniądze jakoś obrócić czy coś? Napisałem do supportu, ale może tutaj uzyskam szybciej odpowiedź  Właśnie wylosowaliśmy 20 szczęśliwych osób, które za typowanie zakładów na żywo, na piłkę nożną w ten weekend, dostają od nas bonusowo 100zł! Gratulujemy wygranym i zapraszamy do brania udziału w nadchodzących promocjach Unibet! Z nami zawsze wygrywacie! Oto lista 20 szczęśliwców nagrodzonych w naszej loterii: xxewa69xx gumis1987SSancho scurek piekario82 Skorzeny1 JacekRybnik86 wojtekk13 willy1975 qonrado welonek75 lukasz661988 darnok18 marfrantschach passatb7 MAJPAT42 nexilusek strzelj radek919 buniaboss
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Właśnie dostałem odpowiedź z supportu: "Dziękuje za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że otrzymał Pan w dniu 07/04/10 16:39 ofertę w postaci premii za naszą promocję w LIVE kasynie na weekend. Nagroda nie wymaga żadnego obrotu. " 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos ma podobna sytuacje ze od wczoraj do teraz nie rozliczyli angielskiego zuzla? ile mozna? ...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
moze ktos ma podobna sytuacje ze od wczoraj do teraz nie rozliczyli angielskiego zuzla? ile mozna? ... Mam to samo  Przed chwilą napisałem do supportu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos ma podobna sytuacje ze od wczoraj do teraz nie rozliczyli angielskiego zuzla? ile mozna? ... Mam to samo  Przed chwilą napisałem do supportu. czat oczywiscie nie dziala bo po co? ... rozumiem ze mailowo?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
moze ktos ma podobna sytuacje ze od wczoraj do teraz nie rozliczyli angielskiego zuzla? ile mozna? ... Mam to samo  Przed chwilą napisałem do supportu. czat oczywiscie nie dziala bo po co? ... rozumiem ze mailowo? Tak, wysłałem e-maila
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
daj znac jak odpisza jesli mozesz:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ok 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
GreyTiger nie dostałem jeszcze odpowiedzi od supportu, ale zakład w końcu rozliczony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GreyTiger nie dostałem jeszcze odpowiedzi od supportu, ale zakład w końcu rozliczony. moj tez 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś dostałem odpowiedź po drugim moim wysyłaniu skanów i tygodniowej ciszy: "...jednakże weryfikacja konta może trwać kilka tygodni ze względu na dużą ilość podobnych zgłoszeń, dlatego proszę o cierpliwość."
Pani Aneta rzeczywiście mnie uspokoiła. A ja tylko chciałem zrobić przelew jakieś 3 tyg. temu poprzez metodę Przelewy24.
Zobaczymy może uda mi się odblokować konto unibet przed końcem rozgrywek piłkarskich. Rozumiem że UB się boi, ale tą kasę miałem przegrać. No chyba, że ponownie weszły by kursy pod stówkę. Hahaha
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|