|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zalezy jaki buk i jaki bank pozniej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zalezy jaki buk i jaki bank pozniej  Tobet, Kredyt Bank
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tobet to pewnie teraz kolo 11-12 wyplata a do kredyt banku nie wiem ,ale jak zlecisz dzis do 13-14 to jutro powinno byc tez w podobnych godzinach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tobet to pewnie teraz kolo 11-12 wyplata a do kredyt banku nie wiem ,ale jak zlecisz dzis do 13-14 to jutro powinno byc tez w podobnych godzinach wielkie dzięki. Myślałem, że błyskawicznie przeskakują pieniądze z buka do money. Cierpliwie poczekam te 2-3 godz. Najważniejsze by wpłynęły tam gdzie trzeba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie pytanie. Pierwszy raz zlecam wypłatę z buka na moneybookers. Ile czeka się przeważnie na pojawienie się kasy w money? Ile czeka się pózniej po zleceniu na przelanie z money do banku?
Dzięki z góry za odpowiedz Zależy jaki buk. Pinnacle do 5 minut, bet365 do 2h itd.  Kasa na konto do 3 dni. ----------- Napisałem do MB. Im coś się chyba pokręciło... Wcześniej opisali moje "transakcje-zakupy" a dalej piszą... Kwota w wysokości XXXX została już pobrana z bilansu Pana konta, lecz inna kwota w tej wysokości nadal jest zablokowana z powodu problemu technicznego. Problem zostanie rozwiązany na początek następnego tygodnia. Przepraszamy bardzo za wszelkie niedogodności.Coś im się pomyliło. Bo mi pobrali to 2 razy...
|
|
|
|
|
a.k.a. "CDN23"
|
|
a.k.a. "CDN23"
Panowie pytanie. Pierwszy raz zlecam wypłatę z buka na moneybookers. Ile czeka się przeważnie na pojawienie się kasy w money? Ile czeka się pózniej po zleceniu na przelanie z money do banku?
Dzięki z góry za odpowiedz Zależy jaki buk. Pinnacle do 5 minut, bet365 do 2h itd.  Kasa na konto do 3 dni. ----------- Napisałem do MB. Im coś się chyba pokręciło... Wcześniej opisali moje "transakcje-zakupy" a dalej piszą... Kwota w wysokości XXXX została już pobrana z bilansu Pana konta, lecz inna kwota w tej wysokości nadal jest zablokowana z powodu problemu technicznego. Problem zostanie rozwiązany na początek następnego tygodnia. Przepraszamy bardzo za wszelkie niedogodności.Coś im się pomyliło. Bo mi pobrali to 2 razy... Mam bardzo podobna sytuacje ,ciekawy jestem ile im zajmie naprawa tego bledu ,napewno setki ludzi tak ma :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Również tak miałem jakiś miesiąc temu, na naprawę sytuacji czekałem 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie dopuszczam myśli, że to może potrwać dłużej niż dzisiaj. Swoją drogą to nie pierwsze problemy MB, powierzając im swoje pieniądze, często nie małe chciałbym móc nimi obracać w każdej chwili. Takie sytuacje jak powyżej powodują, że powoli tracę do nich zaufanie.
Jak to wszystko wygląda w Neteller? Także zdarzają im się podobne problemy?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Również tak miałem jakiś miesiąc temu, na naprawę sytuacji czekałem 2 tygodnie. ?!?! Mam nadzieję, że nauczyli się na błędach. 2 tygodnie?!
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
rowniez mam nadzieje ze dzisiaj to naprawia...
taka sytuacja dziwna spotyka mnie pierwszy raz,
no wczesniej tylko mialem sytuacje ze zaplacilem karta w Zabce za jakies tam male zakupy, w sklepie odrzucono transkacje, ale z konta pobrano pieniazki, na zwrot tam ok 45 zl czekalem jakos 2 tyg. ale to rozumiem bo to zew. firma MC ich obsluguje
oby z aktualnym problemem sobie szybciutko poradzili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podajcie mi meila do mooneybookers - do polskiego ... Mam problemy a na stronie tak mają to napisane , że ciężko w ogóle dojśc jaki jest ich meil bo zwyczajnie ciężko znaleźc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej jakiś weryfikacyjny , bo nie ma go ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi odpisali jak wyżej: Problem zostanie rozwiązany na początek następnego tygodnia. Przepraszamy bardzo za wszelkie niedogodności.Śmiech ba sali Mail: [email protected]
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
skany dokumentów do weryfikacji można wysłać też na [email protected], chyba lepiej zadziała
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
oni sobie chyba kur... jaja robia ?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ze kur... co?  To kpina i tyle, chyba to najwyższy czas omijać ich szerokim łukiem. Nie ma to jak przez amatorskie podejście w/w firmy zostać teraz bez środków do życia...rzygać się chce!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wysłałem skany wszelkich dokumentów teraz czekam na odpowiedź jak mi odpiszą ,że za tydzień to zrobię im taką promocje że zkończą działalnosc
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Wysłałem skany wszelkich dokumentów teraz czekam na odpowiedź jak mi odpiszą ,że za tydzień to zrobię im taką promocje że zkończą działalnosc zkończą z pewnością... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] Wysłałem skany wszelkich dokumentów teraz czekam na odpowiedź jak mi odpiszą ,że za tydzień to zrobię im taką promocje że zkończą działalnosc zkończą z pewnością...  Na poważnie , to oni chyba sobie jaja robią. Mam nadzieje , że ja nie będę musiał czekac aż tydzień ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] Wysłałem skany wszelkich dokumentów teraz czekam na odpowiedź jak mi odpiszą ,że za tydzień to zrobię im taką promocje że zkończą działalnosc zkończą z pewnością...  skończą ... jestem już trochę podkurwiony i byle szybciej te klawisze przyciskam...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|