hehe nie no kurcze ,badz chociaz troche obiektywny Pelson jako najsłabsze ogniwo Pariasu wypadł dobrze. Włodi w świetny sposób wypunktował Peje, niesamowity potenciał w nim drzemie. Eldoka na bardzo bardzo wysokim poziomie.
Projekt Parias to będzie coś pięknego .
zgadzam się zdecydowanie, ale z Eldoką to chyba przesadziłeś schował się pod tą czapką i opowiadał co tam go gryzie, nic specjalnego. Wspominany Żurom myślę,że nie gorzej by to nawinął niż Eldo. Sorry, ale po tym co tu czytałem o nim to spodziewałem się czegoś więcej, chociażby tego poziomu co Włodi.
Co do tego,że Parias zgniótł Peję, porównajcie poziom ich dissu i tego, dla mnie różnica klasy. Parias fajnie nagrał, ale brakuje trochę żeby to nazwać miazgą. Praktycznie brak argumentów, nic ciekawego oprócz osobistych płaczów,że tego nazwał tak, a tego tak. Oceniłem obiektywnie mam nadzieję, chociaż i tak przeciwnicy Rycha zaraz mnie pojadą i będą próbować wmówić swoje, nieprawdaż Agassi
zgadzam się zdecydowanie, ale z Eldoką to chyba przesadziłeś schował się pod tą czapką i opowiadał co tam go gryzie, nic specjalnego. Wspominany Żurom myślę,że nie gorzej by to nawinął niż Eldo. Sorry, ale po tym co tu czytałem o nim to spodziewałem się czegoś więcej, chociażby tego poziomu co Włodi.
problem w tym,że Ty nie kumasz Ich tekstu tak jak Rysiu nie zakumał choćby A\H24N2 i teraz pewnie czyta wydrukowany tekst ze slownikiem i encyklopedią
BTW nawiązanie do Żuroma pokazuje Tupacowi z Jeżyc w jakiej lidze może sie mierzyć a nawet tam nie zakończył beefu porządnie .........ale Rysiu (Pucio Pucio) walnie znów kilka k.urew i pedałów bo NIC nie zjarzy
czekam na odpowiedz Rycha !! jestem pewien że pozamiata równo !
Ja czekam kiedy odważy się ruszyć Ostrego,który otwarcie powiedział,ze Tede ma rację a Rysiu jak zwykle niepotrzebnie sie spina.......brak jaj Penerowi
Padlem na glebe Zurom, a Eldo, wez sie ogarnij naprawde...
"raper spod zabki, proste, kto zaklada dzieciom zimowe czapki na wiosne" muahahaha this!!! Zwrotki Eldoki to Rysiu pewnie nie zrozumie...
Nie lubię death metalu, ale OPETH to nietuzinkowy zespół mieszający style i nagrywający świetne płyty. Taka przystępna dla ogółu ballada(bez growlingu )