|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
około 8 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
ciekawy ktory z klubow walczacych o mistrza jest w perspektywie wygranej i walki o LM najbardziej pozadany przez kibiców, kto potem sie wzmocni a nie osłabi... chyba jednak Wisła...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kasperczakowi dziękujemy...chyba? po tym ze stracili pierwsze punty jak on objał klub ? w Krakowie nerwowo jest...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W fortunie bodajże 8,37 i w dodatku ktoś zakreślił w kółeczko że 2.szacun.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Będą dziękować dopiero jak zdobędzie Mistrza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawy ktory z klubow walczacych o mistrza jest w perspektywie wygranej i walki o LM najbardziej pozadany przez kibiców, kto potem sie wzmocni a nie osłabi... chyba jednak Wisła... Legia zapowiada super wzmocnienia  no i prezes Wojciechowski wspominał że planuje awans do Ligi Mistrzów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajna koncowka sie szykuje , mam swoj wymarzony jej przebieg ale glosno wole 'nie mowic' bo wariaty niektore tutaj by mnie zlinczowaly pewnie heh nadszedl dzien kiedy trzeba wygrac duet ,z ktorym sie pozegnamy w lidze i jeszce w miare kursy zlapiemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajna koncowka sie szykuje , mam swoj wymarzony jej przebieg ale glosno wole 'nie mowic' bo wariaty niektore tutaj by mnie zlinczowaly pewnie heh nadszedl dzien kiedy trzeba wybrac i zagrac duet ,z ktorym sie pozegnamy w lidze i jeszce w miare kursy zlapiemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawy ktory z klubow walczacych o mistrza jest w perspektywie wygranej i walki o LM najbardziej pozadany przez kibiców, kto potem sie wzmocni a nie osłabi... chyba jednak Wisła... a kiedy to Wisła się wzmocniła ostatnio? Bo z tego co widzę ostatnio Zieńczuk i Baszczyński odeszli a więc zawodnicy z charakterem niedawno Cantoro,a zespół z roku na rok jest słabszy no i jeśli chodzi o LM to co roku klapa,osobiście myślę,że Lech ma szansę coś zdziałać
|
|
|
|
|
|
|
ciekawy ktory z klubow walczacych o mistrza jest w perspektywie wygranej i walki o LM najbardziej pozadany przez kibiców, kto potem sie wzmocni a nie osłabi... chyba jednak Wisła... a kiedy to Wisła się wzmocniła ostatnio? Bo z tego co widzę ostatnio Zieńczuk i Baszczyński odeszli a więc zawodnicy z charakterem niedawno Cantoro,a zespół z roku na rok jest słabszy no i jeśli chodzi o LM to co roku klapa,osobiście myślę,że Lech ma szansę coś zdziałać to zalezy kogo kupia za Lewego, jak nikogo godnego to zapomnij o LM.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax a kto wystawił kursy na spadek?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ciekawy ktory z klubow walczacych o mistrza jest w perspektywie wygranej i walki o LM najbardziej pozadany przez kibiców, kto potem sie wzmocni a nie osłabi... chyba jednak Wisła... a kiedy to Wisła się wzmocniła ostatnio? Bo z tego co widzę ostatnio Zieńczuk i Baszczyński odeszli a więc zawodnicy z charakterem niedawno Cantoro,a zespół z roku na rok jest słabszy no i jeśli chodzi o LM to co roku klapa,osobiście myślę,że Lech ma szansę coś zdziałać to zalezy kogo kupia za Lewego, jak nikogo godnego to zapomnij o LM. za 5mln euro to niech Lewego sprzedają jak najszybciej, w przesłabej polskiej lidze strzelił 13 bramek w 26 meczach co jest mizerną średnią
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
wczesna pobudka Bohemians 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przyszedłem najebany i co moje gałki widza ?? LECH NA MISTRZA !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia na niwie transferowej musi coś zrobić, jeżeli chce zapełniać nowy stadion. Kończą się kontrakty, wielu się nie sprawdziło, lub nie spełniło oczekiwań. Bez inwestycji w drużynę nie ma szans, bo obecna ekipa jest wypalona, bez możliwości rozwoju. Jest też kwestia dogadania się z kibicami, a to może być problem ( ze względów ambicjonalnych właścicieli ), trudniejszy niż wyłożenie paru milionów na nowych graczy. Tak że obiektywnie, na chwilę obecną, najlepiej stoją akcje Lecha, ale skłamałbym, gdybym im życzył mistrzostwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jelen jak kurwami rzuca 
|
|
|
|
|
|
|
za 5mln euro to niech Lewego sprzedają jak najszybciej, w przesłabej polskiej lidze strzelił 13 bramek w 26 meczach co jest mizerną średnią ale w Lechu innego snajpera nie ma poki co.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jelen kurtyzanami rzuca 
|
|