|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wypłacają w weekend na karte?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a możesz powiedzieć ile idzie wypłata tą drogą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatnio wypłacałem w niedziele wieczorem , pieniądze na karcie były w środę rano
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcę zweryfikować konto w BF . Z tego co widzę na stronie są dwie metody m.in.: weryfikacja adresu.
W jaki sposób otrzymać kod na adres zamieszkania? Wysłać maila z prośbą werfikacji? Z tego co rozumiem w tej metodzie wystarczy jeden dokument, a nie jak w innej masę dokumeneów potwierdzonych notarialnie. dzięki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czym sie rozni konto australijskie na zwyklego na betfair ?
z gory dzieki za odp.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z gory dzieki za odp. Tak obrazowo... mamy np taką australijską imprezę jak Australian Open. Ze standardowego konta nic nie obstawisz. Musisz mieć środki na koncie australijskim. To samo z wyścigami np konnymi odbywającymi się w Australii. Reasumując i upraszczając, to konto przeznaczone do grania zakładów z tego rejonu świata. Zanim wpłacisz tam cokolwiek wiedz, że będziesz musiał dodatkowo potwierdzić swoją tożsamość, wysyłając odpowiednie kwity (przyjdzie do Ciebie list z kopertą zwrotną). Jeżeli kasę wpłacisz, a nie potwierdzisz tożsamości, to po iluś tam miesiącach zasponsorujesz swą krwawicą Tanzański Park Narodowy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z gory dzieki za odp. Tak obrazowo... mamy np taką australijską imprezę jak Australian Open. Ze standardowego konta nic nie obstawisz. Musisz mieć środki na koncie australijskim. To samo z wyścigami np konnymi odbywającymi się w Australii. Reasumując i upraszczając, to konto przeznaczone do grania zakładów z tego rejonu świata. Zanim wpłacisz tam cokolwiek wiedz, że będziesz musiał dodatkowo potwierdzić swoją tożsamość, wysyłając odpowiednie kwity (przyjdzie do Ciebie list z kopertą zwrotną). Jeżeli kasę wpłacisz, a nie potwierdzisz tożsamości, to po iluś tam miesiącach zasponsorujesz swą krwawicą Tanzański Park Narodowy  dzieki dziwne praktyki , wimbledon moge obstawiac na zwyklym koncie a AO juz nie
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Przerabiał już to ktoś ?  Próbuję się teraz zalogować i wyskakuje mi następujący komunikat: [ Linked Image] I oczywiście mnie nie zaloguje i nic nie mogę zagrać..
|
|
|
|
|
|
|
Przerabiał już to ktoś ?  Próbuję się teraz zalogować i wyskakuje mi następujący komunikat: [ Linked Image] I oczywiście mnie nie zaloguje i nic nie mogę zagrać.. wracaj do kraju
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ale jestem w ojczystym kraju, w Polsce  Za chwilę wychodzę do pracy, chciałem zagrać kilka betów a tu taki zonk ..
|
|
|
|
|
|
|
Ale jestem w ojczystym kraju, w Polsce  Za chwilę wychodzę do pracy, chciałem zagrać kilka betów a tu taki zonk .. wykasuj ciasteczka
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Przerabiał już to ktoś ?  Próbuję się teraz zalogować i wyskakuje mi następujący komunikat: [ Linked Image] I oczywiście mnie nie zaloguje i nic nie mogę zagrać.. włos się pewnie niejednemu zjeżył na głowie jak to przeczytał 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Możliwe  Teraz wyczyszczę ciasteczka. Przed 14 jednak po odswieżeniu jakoś się zalogowałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działa wam BF? mi strona glowna działa, jak klikne dzial Sport albo Pilka Nozna (innych nie sprawdzalem), przerzuca mnie tam i przegladarka sie zawiesza, strona jest niezaladowana i wisi, nic nie trybi, alt ctrl del tylko pomaga. Sprawdzalem pod IE i pod opera i to samo, reset kompa nic nie dal :/
spotkał sie ktos z czyms takim?
|
|
|
|
|
|
|
Jade obecnie tenis,kosza i wszystko działa.........wyczyść cisteczka.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale wałek poszedł dziś na meczu Ancona - Grosseto Ancona prowadziła a kurs na nią rósł  Na 10 minut przed końcem meczu można było złapać po 2.2  Wałek jak fiks 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zapomniałem dodać że oczywiście Ancona nie wygrała (a jakże) czysty przypadek 
|
|