|
|
veteran
|
|
veteran
Witam,nie jestem pewien czy w dobrym temacie pisze ale myślę że tak.Mam problem z weryfikacją wieku w Bet365,a konkretniej o weryfikację danych z moje paszportu.Skopiowałem przykład ze stronki weryfikacji :Przykład M0992136< 2 AUS 7906123 M 1508181 <06100178D<<<< 0 2.Wszystko gra dopóki nie dojdę do momentu tego <06100178D<<<,w moim paszporcie we wskazanym przez przykłąd miejscu nie ma żadnych cyferek tylko jest samo to <<<<<<<<< a więc w to miejsce nic nie wpisuję ale oczywiście przy próbie dokończenia weryfikacji wyskakuje mi napis: wprowadzono nieprawidłowe dane.Poproszę pilnie o pomoc bo uciółałem tam troszke kaski a jak jej nie wypłace to pewnie przewalę w najbliższym czasie.Jeżeli niezroumiale napisałem to postaram się opisać jeszcze raz.Pozdrawiam dobra nieważne,trzeba tam wysłać skan paszportu:D
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ja wpisywałem te <<<<< i zweryfikowało bez problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TAKIE MAŁE PYTANKO:
czy obstawiając over2.0 (bet365) przy wyniku 1:1 ,2:0 jest zwrot stawki?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a ja mam takie zapytanko, jeżeli mam dowód osobisty na inny adres, oraz mieszkam pod innym adresem, to rozumiem, że przy rejestracji podawać, adres zameldowania z dowodu osobistego? (aby przy jakiejś weryfikacji danych z moim dowodem nie było cyrków?)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak podajesz dane z dowodu. Ja też mam taką sytuację jak opisałeś i nigdy nie miałem z tego powodu problemów.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
hmmm ojjj duży minus się szykuje  zawsze było wszystko ok w jak najlepszym porządku + szybkie wypłaty Zleciłem w sobotę 2 wypłaty do tego w niedziele następne dwie cały czas były w okienku oczekujących wypłat (można było anulować) zapytałem wczoraj na czacie dlaczego one nadal tam są powiedzieli że już zlecili ( oczywiście kłamali) dziś wchodzę na konto patrze nadal tam są w tym że zmienili daty na dzisiejsze  że niby dziś zleciłem :/ w tym momencie wiszą mi ponad 5 wypłat Minusssssss
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weryfikacja dokumentów jest przy rejestracji czy tylko później przy wypłacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy 1 wypłacie . Odemnie zarządali ( scan dowodu , kod ktory mi przysłali pocztą + dzwonili do mnie w celu potwierdzenia kilku danych )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmm ojjj duży minus się szykuje  zawsze było wszystko ok w jak najlepszym porządku + szybkie wypłaty Zleciłem w sobotę 2 wypłaty do tego w niedziele następne dwie cały czas były w okienku oczekujących wypłat (można było anulować) zapytałem wczoraj na czacie dlaczego one nadal tam są powiedzieli że już zlecili ( oczywiście kłamali) dziś wchodzę na konto patrze nadal tam są w tym że zmienili daty na dzisiejsze  że niby dziś zleciłem :/ w tym momencie wiszą mi ponad 5 wypłat Minusssssss W jaki sposób wypłata ( przelew bankowy , moneybookers ??_)) Ponoc mają dużo pracy , może dlatego .
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
przelew bankowy a na czacie powiem wam że każdy co innego mówił były wersje że już poszła kasa było że to oni decydują jaką metodą mi wypłacą było że dział finansowy przegląda konto kabaret  dziś patrze nie ma już aby anulować to sobie poszły w końcu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przelew bankowy a na czacie powiem wam że każdy co innego mówił były wersje że już poszła kasa było że to oni decydują jaką metodą mi wypłacą było że dział finansowy przegląda konto kabaret  dziś patrze nie ma już aby anulować to sobie poszły w końcu  zauważyłem że po łykendzie oni potrafią wysłać kasę dopiero we wtorek, na koncie będzie w czwartek, 2 dni czekam zawsze na wpłatę na konto, w soboty i niedziele nie księgują ani nie wysyłają
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Polecam u nich Netellera, płatności błyskawiczne. W obie strony. Pytanie tylko czy Neteller jest u nich dostępny w PLN czy tak jak w wielu innych firmach tylko EUR, USD, itd.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a ja mam takie zapytanko, jeżeli mam dowód osobisty na inny adres, oraz mieszkam pod innym adresem, to rozumiem, że przy rejestracji podawać, adres zameldowania z dowodu osobistego? (aby przy jakiejś weryfikacji danych z moim dowodem nie było cyrków?) Tak podajesz dane z dowodu. Ja też mam taką sytuację jak opisałeś i nigdy nie miałem z tego powodu problemów. Hmm, a jeszcze taka sprawa, bo konto w Bet365 założyłem już dawno chyba będzie >2 lata temu. Jednak do tej pory jeszcze nic nie wpłacałem. Tak sobie przeglądam tam różne zakładki i jest coś takiego jak Potwierdzenie Tożsamości, wszystko ok, zmieniłem sobie m.in. nr telefonu bo mam teraz inny, ale jest tam wzmianka o kodzie bezpieczeństwa wysyłanym na adres domowy, jednak ja niczego takiego nigdy nie otrzymałem, gdyż jak wyżej pisałem mój adres zamieszkania i zameldowania (który jest podany u Bet365 i na moim dowodzie osobistym) się różni. Co teraz zrobić? Pogadać ze supportem? zmienić swój adres na faktycznie zamieszkiwany, poprosić o kod bezpieczeństwa, po czym jak przyjdzie znów zmienić adres? To chyba byłoby dla nich zbyt podejrzane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej zagadaj na czacie bo czasem jak chcesz coś załatwić to wymagają podanie tego kodu... . Bez niego ani rusz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
oki, dzięki zapytam w supporcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie - czy ten bonus jest dostepne tylko dla nowych czy tez dla pierwszego depozytu?
Konto zalozone jakis czas temu, ale nie bylo nigdy nic wplacane itp - 0.00 na koncie od zawsze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wkurzyli mnie dzisiaj zmiana kursu(na zagranym kuponie) na vinci z 2,20 na 1,61 Zagrane kilka minut przed meczem. Wydaje mi się że powinni puścic (od razu) po 1.0 jeśli uważają to za pomyłkę lub zostawic.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ten buk tak robi. Niektórym się to podoba (surebetowcom), niektórym nie (grającym na value). A tak na marginesie, to od dwóch miesięcy regularnie w każdą środę dostaję od nich bonus 100 PLN (obrót x3). Miło z ich strony 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|