|
|
old hand
|
|
old hand
Przeglądnąłem dział i nie zauważyłem podobnego tematu. Jeżeli chciałeś kiedykolwiek zostać piłkarzem i mierzyć się z innymi, a jakieś zrządzenie losu Ci w tym przeszkodziło, stwórz swojego własnego zawodnika w wirtualnym świecie!  Znalazłem tą grę dość niedawno. Może ktoś już gra w nią. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami  Być może stworzymy własną drużynę mecz.pl Wbijajcie www.footballteam.pl [ footballteam.pl] (mój reflink) i rejestrujcie się na pierwszym serwerze bo tam jest najwięcej zawodników i drużyn  milej zabawy 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja mam konto w FT.Super gierka polecam serdecznie,można miło spędzić czas na klikaniu na treningu haha Ja jestem Nap 65.460um serwer 1 I obrońcą 16.005um serwer 2  PS Jak ktoś szuka klubu na s1 i ma min 65k to zapraszam serdecznie do klubu Asseco Resovia 3liga grecka(mamy juz 8 gwiazdek :P)
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Poszukuję do ekipy bramkarza, obrońcę i napastnika. Min. 150 tyś. UM Klub oczywiście w I lidze  Co roku walka o mistrza  Gwarantuję pierwszy skład oraz komplet kart z bramkarzami dla bramkarza  W razie zainteresowania pisać na priv  Ogólnie gierka troszkę prymitywna, stworzona dla młodszych userów, ale wciąga 
|
|
|
Link skopiowany do schowka