|
|
veteran
|
|
veteran
Ciekawe jakie kursy wystawią na Lecha w ostatniej kolejce. 1.15 - 1.20 Może handi wejść. Będą chcieli zrobić kibicom święto Mam nadzieje, ze to bedzie mój najlepszy mecz w życiu, zaraz po tym z Austria Wiedeń.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obama w wiadomościach :"w tych trudnych chwilach wszyscy jesteśmy wiślakami"  
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Bezdomny u nas juz trener nie pomoze staczamy sie pilkarsko
na samo dno Europy,nie wiem ile masz lat ale ja jestem grubo po 30 tce pamietam dziecinstwo ,cale dni na boisku dzisiaj wiesz gdzie mlodzi spedzaja wolny czas tego juz pozniej sie nie nadrobi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mariusz JOP -> Lech na Mistrzaaa HOPPP !! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jop chyba nie zagra z Odrą  No by byl odwazny  zagra i strzeli  a zagłębie wygra i Maistera mamy  tak już to widzę,jak Zagłębie będzie za was walczyło:) nie ta liga,Lech pewnie w 1 połowie już mistrza sobie zapewni,a ja jako neutralny powiem,że Lech był zdecydowanie najlepszym zespołem wiosną jakby Wisła mistrza zdobyła to by była czysta niesprawiedliwość
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jop ale co to jest za gosc... pamietam jak na Euro w meczu z Austria wszyscy Austriacy byli od niego 3x szybsi bez kitu  przypomnę Ci że Jop ma też inne zasługi Puchar UEFA pamięta ktoś? razem w bramkarzem pokazali klase Jop człowiek legenda! Myślę że Lech powinien jakiś prezent zafundować dla Jopa
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
co by nie mówić, trudniejszego rywala na koniec nie mogliście trafić. Nikt nie gra obecnie lepszej piłki niż Zagłębie oprócz Lecha.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na samo dno Europy,nie wiem ile masz lat ale ja jestem grubo po 30 tce pamietam dziecinstwo ,cale dni na boisku dzisiaj wiesz gdzie mlodzi spedzaja wolny czas tego juz pozniej sie nie nadrobi. Polska piłka już dawno jest na dnie od prawie 15 lat
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Jop chyba nie zagra z Odrą  No by byl odwazny  zagra i strzeli  a zagłębie wygra i Maistera mamy  tak już to widzę,jak Zagłębie będzie za was walczyło:) nie ta liga,Lech pewnie w 1 połowie już mistrza sobie zapewni,a ja jako neutralny powiem,że Lech był zdecydowanie najlepszym zespołem wiosną jakby Wisła mistrza zdobyła to by była czysta niesprawiedliwość tak patrzac z punktu widzenia gracza u buków to fakt. Lech u siebie z tego co pamietam na wiosne mnie nigdy nie zawiodl jak gralem. Nawet wyjazdy np w slasku a na wisle wj.ebalem np z Korona  duzo w tym racji
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Lech  Jop dzięki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jop już chyba kiedyś strzelił swojaka w meczu z Lazio ??? może się mylę.
CO on zrobił że wpadł samobój ?
BO zabrał mi trochę pieniędzy i Wiśle mistrzostwo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na samo dno Europy,nie wiem ile masz lat ale ja jestem grubo po 30 tce pamietam dziecinstwo ,cale dni na boisku dzisiaj wiesz gdzie mlodzi spedzaja wolny czas tego juz pozniej sie nie nadrobi. Polska piłka już dawno jest na dnie od prawie 15 lat zgadzam się,ostatnie sezony to były Legii w lidze mistrzów a potem Widzewa od tamtego czasu kompletne dno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jop ale co to jest za gosc... pamietam jak na Euro w meczu z Austria wszyscy Austriacy byli od niego 3x szybsi bez kitu  Ja pamiętam, że w którymś z meczów castrolindex zmierzył, że Jop był... najszybszy na boisku Lupus wtedy pisał, że mierzyli to jak do szatni biegł.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
e Wisła sezon z Schalke i Parmą też fantastyczny. Zwłaszcza mecz w Gelserkichen, pamiętam jak Niemcy byli w szoku, Wisła ich zmiotła. No i magiczny Żurawski, co on wtedy grał. Adriano wtedy grał w Parmie wyglądam przy im jak junior.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JOP CZŁOWIEK SAMOBÓJ, CZŁOWIEK NIESZCZĘŚCIE, CZŁOWIEK ANTY-WISŁA ZAŁATWIŁEŚ NAM WICE-MISTRZA... a najbliższe lata lepsze nie będą,początek końca Wisły:) kiedy ci się to śniło ? za rok pewnie sam zobaczysz,że to nie sen ,Cupiał od lat w was nie inwestuje a cały czas jest łatanie budżetu na siłę.Co do dzisiejszego dnia to chyba w historii ligi nie było tak frajersko straconego mistrza? Mi się przypomina jeden przypadek z zagranicy gdy Bayern wyprzedził w ostatnich sekundach SchalkeWolny Patricka Andersona i szczęsliwie uratowany remis w Hamburgu, i Mistrzostwo Niemiec  a ja całym sercem kibicowałem Schalke 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
na samo dno Europy,nie wiem ile masz lat ale ja jestem grubo po 30 tce pamietam dziecinstwo ,cale dni na boisku dzisiaj wiesz gdzie mlodzi spedzaja wolny czas tego juz pozniej sie nie nadrobi. ja tylko młodo wyglądam ale już 25 strzeliło nasza piłka kryję się trochę w porównaniu z zachodem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jop ale co to jest za gosc... pamietam jak na Euro w meczu z Austria wszyscy Austriacy byli od niego 3x szybsi bez kitu  Ja pamiętam, że w którymś z meczów castrolindex zmierzył, że Jop był... najszybszy na boisku Lupus wtedy pisał, że mierzyli to jak do szatni biegł. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e Wisła sezon z Schalke i Parmą też fantastyczny. Zwłaszcza mecz w Gelserkichen, pamiętam jak Niemcy byli w szoku, Wisła ich zmiotła. No i magiczny Żurawski, co on wtedy grał. Adriano wtedy grał w Parmie wyglądam przy im jak junior. fakt o tym sezonie zapomniałem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
e Wisła sezon z Schalke i Parmą też fantastyczny. Zwłaszcza mecz w Gelserkichen, pamiętam jak Niemcy byli w szoku, Wisła ich zmiotła. No i magiczny Żurawski, co on wtedy grał. Adriano wtedy grał w Parmie wyglądam przy im jak junior. Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz.Chodź obaj już coś się wypalili, to Adriano był tym o wiele lepszym.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|