|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos czekal ca cavs bo zamykali kupon..........
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos czekal ca cavs bo zamykali kupon.......... nie myślisz chyba ze była potrzeba czekania do końca na te miernoty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos czekal ca cavs bo zamykali kupon.......... nie myślisz chyba ze była potrzeba czekania do końca na te miernoty jeszcze raz dowod, aby robic kontre (jezeli jest mozliwosc) w takiej sytuacji chociaz na zwrot zainwestowanej stawki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wstaje i nie wiem czy jescze spie czy nie boston pogratulowac 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Jesli ktos by znalazl i widzial jaki teraz kurs na Mistrzostwo Bostonu to niech poda dzieki z gory:)
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Kurs na win Bostonu Nba 34 betway  ile teraz jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boston  Przed sezonem byłem pewien że zgarną mistrza  W trakcie sezonu byłem pewien że nie zgarną mistrza  Ale Lakersi zdobędą w tym roku tytuł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
elej to będą mieli bardzoooooooooooooooooooo ciężko ze słońcami dzis czytalem ze do gry ma wrócić lopez i na bynuma w obecenj formie powinien wystarczyć osobiscie stawiam na slonca bedzie rewanz za 2006 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
i chuj bombki strzelił z tymi Cavs  miało być tak pięknie, wywiady, wizyty w zakładach pracy...  W tej sytuacji jestem w stanie postawić, że mistrz trafi do Bostonu, o ile znowu nie oddadzą parkietu.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
i chuj bombki strzelił z tymi Cavs  miało być tak pięknie, wywiady, wizyty w zakładach pracy...  W tej sytuacji jestem w stanie postawić, że mistrz trafi do Bostonu, o ile znowu nie oddadzą parkietu. przed meczem w Cavs w betway bylo 35 na Boston 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
A dzis jest jeszcze 12 a ponadto jak by przeszli Cavs nie wiem dlaczego tak faworyzuja Orlando ze wygra konferencje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dzis jest jeszcze 12 a ponadto jak by przeszli Cavs nie wiem dlaczego tak faworyzuja Orlando ze wygra konferencje  w sumie zgodzę się z ta opinia orladno w obronie poza howardem ktorego jak pokazała seria z bobcats da się wyeliminować to manekiny, a obrona bostonu rewelka i wszyscy graja bardzo równo perkins, davis, wallace i daniels na howarda a z reszta boston sobie poradzi, ale poczkeajmy z tym jescze bo mecz nr 6 w czwartek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lajcik 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ja mialem +14,5 na Celtics, bo Cavs mnie nie przekonuja, a i sam Lebron juz chyba wie, ze czas najwyzszy odejsc. Kurs byl podobny do tego na win Cavsow. Teraz oby Celtics utrzymali parkiet i wyeliminowali Lebrona i spolke. Orlando sa w stanie pokonac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
osobiscie stawiam na slonca bedzie rewanz za 2006  czy Ty wiesz jaki byl wynik serii w 2006 r.???? zdecyduj się czy stawiasz na slońca czy na rewanz za 2006 r. perkins, davis, wallace i daniels na howarda a z reszta boston sobie poradzi, ale poczkeajmy z tym jescze bo mecz nr 6 w czwartek marquis daniels na howarda ?? podziel sie tą mysla z dociem riversem bo mysle ze na to nie wpadnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
osobiscie stawiam na slonca bedzie rewanz za 2006  czy Ty wiesz jaki byl wynik serii w 2006 r.???? zdecyduj się czy stawiasz na slońca czy na rewanz za 2006 r. w domysle game 4 perkins, davis, wallace i daniels na howarda a z reszta boston sobie poradzi, ale poczkeajmy z tym jescze bo mecz nr 6 w czwartek marquis daniels na howarda ?? podziel sie tą mysla z dociem riversem bo mysle ze na to nie wpadnie  w domyśle 4-5 fauli danielsa na howardzie i moze uda sie wqrwic howarda jak to bylo w meczu z bobcats czytaj wybic z rytmu coś jeszcze mam Ci tłumaczyć co autor mial na mysli ? czy nadal sadzisz ze napisalem iz danniels ma grac 25minut i pokryc howarda
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Perkins moze zatrzymac Howarda, wiec nie wiem jaki jest sens grania Danielsem na nim, skoro Howard ze swoja sila bedzie robil 2+1 pewnie...
A co do faworyzowania Orlando, to po prostu Magic sa o lata swietlne przed Cavs i stad takie kursy.
A Boston ciagle ma na garbie gowniany rgular.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w domyśle 4-5 fauli danielsa na howardzie i moze uda sie wqrwic howarda jak to bylo w meczu z bobcats czytaj wybic z rytmu
coś jeszcze mam Ci tłumaczyć co autor mial na mysli ? czy nadal sadzisz ze napisalem iz danniels ma grac 25minut i pokryc howarda trzeba dosc oryginalnie myslec zeby te Twoje domysły zrozumiec ale do rzeczy , Domysl nr 1 - game 4 , czyli wg Ciebie jeden mecz serii bof 7 jest wiekszym powodem do rewanzu niz wynik tejze serii ?? Czyli wezmy hipotetycznie dwa warianty finalu , wariant A. LA-Boston , Wariant B. LA-Orlando. Jesli kibice Lakersow mowią ze 'wezmiemy rewanz' to ja domyslam sie ze mowia o finale z Bostonem ( rewanz za przegrana serie) , Ty z kolei wnioskuje ze domyslasz sie że mowia o rewanzu za Game 3 z Orlando ;),ciekawe Domysl nr 2 - daniels Jesli wrzucac do jednego worku z jednej strony ( perka , baby i sheeda) a z drugiej danielsa to rzeczywiscie dajesz podstawy do myslenia ze uwazasz ze wszyscy beda pelnic te sama role, po Twoim wyjasnieniu rozumiem ze chodzi Ci o taktyke hack a howard ( taka role ma pelnic niby daniels ) - zgoda tylko gdybys od razu napisal hack a howard wyjasnienie byloby zbedne wiec zamiast mi cokolwiek tlumaczyc skup sie jak cos piszesz , a poza tym finley ,williams i kazdy inny pomagier ktorego wyfalowania rivers nie bedzie zalowal tak samo nadaje sie do taktyki hack a howard jak daniels wiec dlaczego akurat jego wymieniles to niech zostanie juz Twoja slodka tajemnica .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos czekal ca cavs bo zamykali kupon.......... Hehe, ja czekałem, mogłem zagrac kontre. Ale nie załuje tych pln, trzymam kciuki za Celtów. Zasnałem po pierwszej polowie, przebudzilem sie pod koniec i nie mogłem uwierzyc. Sa juz kursy na 6 mecz?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|