|
|
$
|
|
$
w koncu jutro wolne, wielkie swieto norków  to mozna pokrecic i pograc i popić  wpadlem wczoraj na pomysl zeby zrobic osobny dzial gdzie gracze moga miec swoj wlasny temat i wklejac swoje screeny z sukcesami pokerowymi... kazdy moze miec temat, calkowity zakaz komentowania, niektorzy jak Rafał beda mieli po 100tki stron ja np. nie bede wklejal screenow z setki hu, a jedyne co sie udalo wygrac lepszego w tym roku w turach to marne felstars chyba tak wiec nie wstydzic sie i nawet chwalic sie 5tym miejscem na 10k graczy zobacze jak ankieta przebiegnie, jak bedzie troche glosow na tak to pomecze Conrada
Tak (73%, 19 Votes)
|
Nie (27%, 7 Votes)
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taki troche blog pokerowy? ja sie wstrzymam  za i przeciw jest na równi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale jest już chyba temat o sukcesach pokerowych. Nie cieszy się on zbyt ogromnym zainteresowaniem. Tak mi się przynajmniej wydaje.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale jest już chyba temat o sukcesach pokerowych. Nie cieszy się on zbyt ogromnym zainteresowaniem. Tak mi się przynajmniej wydaje. Zgadza sie,ale moze wlasnie te osobne dzialy jakos pomoga.Screeny z wygranymi ludzi z forum to dobry motywator,przynajmniej dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co robimy nowy dział 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to teraz Ci co głosowali na tak a jest ich 19stu zakłada działy a reszta ich podziwia 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
lucart jakiś problemowy z Ciebie człowiek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego? Przecież podoba mi sie ten pomysł jestem Ciekawy jak to wyjdzie i naprawde temu kibicuje 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jak bedzie 5 ciekawych tematow(blogow) to zalatwiam sponsora Osobiscie stawiam ,ze nie bedzie Na poczatku widac jakies checi do pisania ,pozniej jest coraz gorzej a na koncu zostaje jeden temat gdzie ktos pisze lub wcale . Taka mam opinie po tym co widzialem na wielu forach Pomysl sam w sobie jest fajny .tylko zeby chetni do pisania sie znalezli
Last edited by rafal08; 14/05/2010 06:06.
|
|
|
|
|
$
|
|
$
to chyba intencja tego dzialu jest wciaz nie zrozumiala... nie bedzie na pewno ciekawych blogów bo chyba nikt z nas tutaj nie wygrywa codziennie ? i nie wklejamy gołych cycków  zaden sponsor niepotrzebny bo nie bedzie zadnego wyscigu z tym kto lepszy jeszcze raz... - kazdy uzytkownik mecz.pl moze miec taki temat - calkowity zakaz komentowania i gratulacji (zasmiecanie komus tematu) - wklejac screeny wypada nawet jak sie zajmie 5 miejsce na 80 i wygramy wygrana buy in x3/5 albo za free kase, czy free gdzie 1k i bedziesz w FT tez warto wkleic bo jak dla mnie to skuces dojsc na FT dzial moze byc i pusty to tylko oznacza ze albo kazdy odpada do godziny albo ma wyjebane w to i che byc nierozpoznawalny, ale kto pisze na forum raczej nie powinien miec... duzlo ludzi pisze na forum a np. nie wiem jak graja i czy wygrywaja, zreszta jakas osoba np. jak ja moze dac post co pol roku jak sie cos wygra tak wiec nie oczekiwac niczego po tym dziale, tylko jak ktos wklei to cieszyc sie z sukcesu gracza mecz.pl i tyle
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Haz$ tylko jak ktoś wklei screeana to zaraz bedzie a co to za turniej a On co tydzien jest? a ile osob grało itp itd 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
- calkowity zakaz komentowania i gratulacji (zasmiecanie komus tematu)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moim zdaniem za duzo narzucasz Haz$, nie bede podawal stron do konkurencji moze skojarzysz (forum szkoly pokerowej co po zdaniu quizu dostajesz hajs). Jest tam forum i dzial z Blogami bardzo fajnie to funkcjonuje, kazdy moze sobie zalozyc temat pisac o zyciu pokerowym zamieszczac sukcesy ale rownie dobrze moze pisac co robil popoludniu itd. Taki suchy temat na wklejanie wygranych juz jest nawet na tym forum i jakos malo osob sie tam udziela. Moim zdaniem jest jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy na tym osob nie jest poprostu za malo aktywnie grajacych pokerzystow dodatkowo majacych czas na pisanie swojego tematu. Oczywiscie nie zaszkodzi zrobienie nowego dzialu chociazby na probe, jednak moim zdaniem powinna tam panowac dowolnosc z jakimis zasadami, jeden temat jedna osoba, jezeli ktos sobie zazyczy zeby mu nie pisac w jego temacie to nikt nie pisze albo ostrzezenie jakies itd. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A dwa ze trzeba wygrywac codziennie zeby blog byl ciekawy  mozna wklejac podsumowania swoich sesji, rozdania, rozmyslenia, problemy z przechodzeniem na wyzsze limity i duzo innych rzeczy  Mozna tez zrobic (tez zaczerpniete z innego forum). Temat wyscig do jakiejs kwoty kazdy wkleja swoje screeny ktos to liczy i podsumowuje jakas tam zabawa tez jest 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
jest taki temat ale kazdemu kojarzy sie z tym zeby wkleic tylko jak wygra turniej z 1 miejscem z pula 100k a nie 2 miejsce w free mecz.pl co jest przeciez suksesem nawet jak gra 20 osob wiadomo ze jeden temat, i jak pisalem 0 komentowania i pisania... hm za malo czasu? turniej 5/6 godzin wklejenie screenu = 30 sekund (opisze to jak robic bo moze kazdy nie wie) zadnych podsumowan i pisaniu co na obiad bo to na pewno nie wypali zadnego wyscigu jak dla mnie, to dla naszej wlasnej przyjemnosci... po 1 zobaczymy czy Conrad stworzy dział po 2 może być pusty, chociaz nie bedzie bo powklejam stare sukcesy tak wiec gracze mecz.pl nie beda tacy słabi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak wolisz wkoncu Ty tu jestes szefem ja tam wyrazilem tylko swoja opinie i moim zdaniem lepiej by bylo gdyby jak ktos chce moglby sobie pisac co chce wkoncu jego temat moze jakies ciekawe dyskusje by sie wywiazaly  No ale jak chcesz bynajmniej taki suchy temat z screenami nie ma sensu jak ktos chce sie chwalic to moze to zrobic w temacie z wygranymi i jest to dla mnie praktycznie to samo
|
|
|
|
|
$
|
|
$
to samo to raczej nie, post np. nutritio kij nic nie szkodzi stworzyc, nie ma kto co wklejac albo mu sie nie chce to jego sprawa nikt plakac nie bedzie jak dzial bedzie stal pusty wiec luuuuuz  tablice mi zajebali jedną w zeszłym roku to zamówiłem nową  i 1 dla mojej nad łożko [Linked Image] [ img532.imageshack.us] Uploaded with ImageShack.us [ imageshack.us]
|
|
|
|
|
$
|
|
$
ok nazwa: Blogi pokerowe: sukcesy graczy mecz.pl opis "Nowy dział, w którym możesz przedstawić swoje największe sukcesy i najciekawsze rozdania." jednak bedą tzw. blogi tzn. jezeli ktos chce wkleić tylko screena z wygranymi turniejami raz nawet na 3 miesiace to tez ok prosze nie pisac w nowym dziale przed regulaminem Pozdrawiam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|