Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdyby Lech grał cały sezon po wynajmowanych boiskach inaczej byście śpiewali, a puchary pewnie na Wiedniu by się skończyły.

Bonus: Unibet
Ice Hockey Champion
Ice Hockey Champion
Poczekajmy do jutra z werdyktem bo widzę że konsternacja jest już taka jakby w następny piątek miało być losowanie grup ligi mistrzów z udziałem Lecha...

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Bo tak będzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by royalflush
Gdyby Lech grał cały sezon po wynajmowanych boiskach inaczej byście śpiewali, a puchary pewnie na Wiedniu by się skończyły.
Ale nie gral !!!! Sami sobie winni jestescie , ze budowa Waszego stadionu jest wysmiewana juz nawet w brytyjskich mediach !! O co ten zal i do kogo ?

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Jakim znowu Wiedniu ?
Na pewno nie Lecha wina, że remont stadionu Wisły tyle trwa smile Wiem, wiem trzeba znaleźć kolejny "argument" przeciwko. Zdaje się, że Wisła miała 8 punktów przewagi przed rundą wiosenną...
Lech grał całą rundę jesienną we Wronkach (bezpośredni mecz z Wisłą też się tam odbył).

no risk no fun
no risk no fun
Prawda jest taka ze Wisla to frajersko oddala w dziecinnym stylu.
Sytuacja podobna do ubieglorocznego sezonu z tym ze w tym roku bedzie zamiana rol i to Lech przescignie Wisle smile

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Fakty sa takie ze Wisla na wiosne jest slabsza od Lecha. W tym roku tylko Poznan zasluzyl na mistrza. Jest wybijajaca sie druzyna na tle wszystkich i bedzie mistrzem.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
A mam takie pytanie Heniek Kasperczak ma zostac w Wisle bo widze fajny zaklad w sumie jestem bardzo zdziwiony kursami na niego i chcialbym poznac Wasze zdanie dzieki

newbie
newbie
skonczmy gadac o tym co bylo, lub mogloby byc, gdyz nie od tego jest ten dzial. pomowmy raczej o tym co bedzie w sobote.

kursy na lecha zdecydowanie za niskie, teraz - 1.2
calkowicie niewarty gry, zwlaszcza, ze zaglebie walczy o pieniadze, do gory juz nie pojdzie, ale moze spasc, w przypadku przegranej, nawet o kilka miejsc nizej co bedzie jednoznaczne z utrata prawie 1mln zlotych przez klub. dlatego zarzad juz motywuje pilkarzy w postaci dodatkowych premii.

pie... zaglebie jakby nie moglo oddac nam tego meczu smile

sedzia: robert malek
chyba czolowy sedzia naszego kraju
wyznaczony ostatnio do prowadzenia 3 meczy w lidze europejskiej
nie wydaje mi sie zeby to on okazal sie glownym tworca wydarzen w sobotniej konfrontacji. z afery z fryzjerem wyszedl wrecz zwycieski wiec po osobistym sukcesie i awansie zawodowym postara sie zapewne przejsc niezauwazony przez mecz
i mam nadzieje ze tak jak w przypadku meczu ze slaskiem bedzie szczesliwy dla lecha

pogoda:
brak deszczu, zachmurzenie z przejasnieniami - lech bedzie mogl grac swoja pilke !+!

wszystko wskazuje na lecha, ale kurs jak napisalem zdecydowanie za niski - wiec pieniedzy na lecha nie dam

dam na x2 - tylko dlatego ze bede na stadionie i jakby sobota miala sie skonczyc totalna katastrofa to chce, zeby chociaz wygrana mi ja minimalnie zmniejszyla

HEJ KOLEJORZ! SOBOTA BALETY DO RANA! STARY RYNEK! MAJSTER W POZNANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

newbie
newbie
widzi ktos z was cos ciekawego do grania na sobote?
ja jakos przygladam sie od chwili i nie moge sie na nic zdecydowac

H
old hand
old hand
H Offline
cięzko, naprawdę ciężko coś wybrać.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Mi tam sie nasuwa Korona - Ruch 1X i Legia - Belchatow 1 ale dlaczego moze nie bede pisal bo po co mam sie wystawiac na drwiny smile

M
old hand
old hand
M Offline
Legia - Bełchatów X2

Bo piłkarze Legii zrobią wszystko, żeby ich następcy nie grali w pucharach. Widać, że grają przeciwko klubowi. Bo nie wierzę, że to aż takie patałachy.

Korona - Ruch 1X

Koronie bardziej zależy na wyniku. Ruch też jakoś do tej Ligi Europejskiej niechętnie podchodzi.

A mógłby ktoś wkleić jakie premie dostają kluby za poszczególne miejsca? Bo wtedy trochę inaczej by się rozmawiało.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
Ale nie gral !!!! Sami sobie winni jestescie , ze budowa Waszego stadionu jest wysmiewana juz nawet w brytyjskich mediach !! O co ten zal i do kogo ?

jaki żal i po co się prujesz? Podałem tylko trafny przykład a skoro tak się licytujesz Lech jeszcze nie ma majstra więc zbastuj
Dyskusja idzie w dobre większość już widzi Lecha w finałach LM a prawda jest taka że Lech to nie to samo co rok temu, całą ich zajebistość równacie miarą miernej gry Wisły

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by craax

jaki żal i po co się prujesz? Podałem tylko trafny przykład a skoro tak się licytujesz Lech jeszcze nie ma majstra więc zbastuj
Dyskusja idzie w dobre większość już widzi Lecha w finałach LM a prawda jest taka że Lech to nie to samo co rok temu, całą ich zajebistość równacie miarą miernej gry Wisły

nic dodac nic ujac piwo

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by MarcoviaMarki
A mógłby ktoś wkleić jakie premie dostają kluby za poszczególne miejsca? Bo wtedy trochę inaczej by się rozmawiało.

Za 16 miejsce (ostatnie) 200 tysięcy premii, za każde wyższe miejsce o 200 tysięcy więcej aż do 3,2 mln za mistrzostwo. Czyli idzie to tak:
1 - 3,2 mln
2 - 3,0 mln
...
14 - 600 tys.
15 - 400 tys.
16 - 200 tys.

Dlatego jest o co walczyć boks

Mam nadzieję, że kurs na Arke będzie spadał, tak żebym na 1X Śląska miał kurs 1,70 tongue
Dlaczego Śląsk nie przegra?
- obecnie zajmuje 11 miejsce, ale tak naprawdę ma szansę na awans aż na 6. Różnica w premii wynosi równy 1 mln zł. Poza tym piłkarze walczą o premie meczowe.
- kibice obu zespołów łagodnie pisząc nie przepadają za sobą (wystarczy przypomnieć np. bójkę z roku 2003). Akurat kibice z Wrocławia potrafią wpłynąć na zawodników, już dwukrotnie podczas tej rundy odwiedzali piłkarzy na trenigach...
- Śląsk ma za sobą nieudaną rundę, na pewno pojawiły/ pojawią się słuchy o zwolnieniu trenera Tarasiewicza. Trener dobrym ostatnim meczem (i awansem w tabeli) może załagodzić głosy o słabej rundzie a może nawet uratować swój stołek.
- ponadto podobają mi się wypowiedzi samych piłkarzy. Mila mówi, że ten mecz to jak dla niego derby, ponieważ zaczynał kopać w Lechii, Sztylka dodaje, że są lepszym zespołem i ten mecz wygrają.

Arka mimo porażki czy remisu ze Śląskiem nie musi spaść z ligi, bo przecież zwycięstwo Piasta wcale nie jest takie pewne. Tymbardziej, że grają z "braćmi" Arki czyli drużyną Cracovii.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
nie zebym negowal typ ale tak pomysl przez chwile co ma mowic Mila czy Sztylka ze sie poloza i ze w dupie maja ten mecz? Jasne ze nie sluchanie zawodnikow co mowia do prasy czy Tv to jest najgorsza rzecz ktora mozna sie sugerowac zejdzcie na ziemie ....

Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
Amator widocznie nie wiesz jakie panują relacje między Śląskiem a Arką i nie mówię tu tylko o kibicach wink nie ma mowy żeby WKS puścił ten mecz, dlatego tak jak napisałem wcześniej, a teraz macq 1X trzeba brać, bo kurs ładny!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skoro składają deklaracje to może zagrają, bo po co mieli by to robić, nikt ich nie szarpie za włosy do takich wypowiedzi
Bełchatów jakoś u siebie wygrywał mimo że mieli ,,mata,, na 5 pozycji a Śląsk w tym roku nie zdobył 3 pkt we Wrocławiu
Przed sezonem mieli inne aspiracje, więc powinni zagrać o lepszą lokatę pieniądze no i dla kibiców, bierne postawy w takich meczach prowokują tylko do skandali a Arka to nie drużyna która może sobie przyjechać od tak i pyknąć Śląska na ich boisku notując w 3 ostatnich kolejkach 3/4 zwycięstw zanotowanych przez cały sezon

?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Marian, czyli potwierdzasz to, co mówią moi znajomi z Wrocławia, że to ma być rewanż za różne zaszłości sprzed lat. I pewnie nie ma znaczenia, że w ówczesnym Śląsku grało chyba niewielu obecnych piłkarzy, jeśli w ogóle ktokolwiek grał

Strona 7 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, Sensei, kamel, latajaca_holenderka, burbon, rafal08, ElNinho[mmdea], donic, betowiec, forty, aker), 775 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,291
Posty5,836,379
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025