|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet. - "To nie jest twoja sypialnia. - Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. - "Że co Twierdzisz, że jestem martwy Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! - Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!" - "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut - "Jak ci się podoba bycie kurą?" - "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje" - "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut - "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi. - "Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : - "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko  a mnie śmieszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie tez 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jedzie dwóch gangsterów samochodem...Nagle na ulicę wybiega pedał Jan...Jeden z bandziorów wysiada i mówi: -człowieku, co Ty odpierdalasz? -Posłuchaj, złotówka Ci upadła... Gangster schyla się, a Jan go ładuje w dupę...Nagle wysiada z samochodu drugi bandzior i strzela pedałowi w głowę...Idac do Nieba, pedał spotyka św Piotra...Piotr zaczyna oprowadzać go po niebie. Nagle Pedał wytrącił mu z ręki klucze. Piotr schyla się, a pedał go ładuje w dupala. Sw Piotr na to: -od dzisiaj Chuju mieszkasz w piekle... Po trzech dniach sw Piotr rozmyśla... (może źle ze wysłałem tego człowieka do diabła... Pewnie to dobry chłopak...) Postanowił po niego zejść.Zjeżdża na dól, wysiada z windy i widzi że w całym piekle w pizdu zimno. Podchodzi do diabla, który siedzi na tronie w kurtce puchowej i mówi: -Ty... czemu tu taka Pizgawka? -Takiś kozak? To się po węgiel schyl...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W 30 i ok 70 minucie meczu Ruch- Valetta włoski sędzia zrobił minutowe przerwy (wyraźnie pokazał to ręką) i "piłkarze" podeszli do ławki rezerwowych na popijawę. (nie wiem co pili)
Jest takie cudo w przepisach piłki nożnej ??
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
W 30 i ok 70 minucie meczu Ruch- Valetta włoski sędzia zrobił minutowe przerwy (wyraźnie pokazał to ręką) i "piłkarze" podeszli do ławki rezerwowych na popijawę. (nie wiem co pili)
Jest takie cudo w przepisach piłki nożnej ?? urodziny sędziego 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jest takie cudo w przepisach piłki nożnej ?? Jeżeli był mocny skwar to bardzo mozliwe. Juz kiedys widzialem mecz grany w mocnym upale i sedzia rowniez zarzadzil przerwy na picie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
[ Linked Image] z tym pojechali po bandzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grube 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest takie cudo w przepisach piłki nożnej ?? takie same coś było w meczu na Malcie, tyle że tylko w pierwszej połowie- o co Fornalik miał po meczu pretensje. inna sprawa, ze wczoraj o tej 20 juz takiej hicy nie było, zeby robic takie ceregiele 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no co Pan to nie jest śmieszne 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
no co Pan to nie jest śmieszne  Ohydne, wręcz. Sorki, ale muszę... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|