pucharów nie będzie ,ale za to za tydzień zajebisty wyjazd na Pogoń się zapowiada,oby za Pogonią było dane pojeździć w pucharach,raz już byłem w Ołomuńcu
wlasnie sprawdzam kupon euromilion wczoraj byla kumulacja 86milionow funtow jedna osoba trafila
Nie mów, że Sobie kupisz nowy czołg.
i na ITI
Fakt Utrecht pięknie rozwalony, jeszcze z Valencią tak kojarzę dobry mecz 1-0 i karny z kapelusza i gol Ilie. Wyjazd to już inna sprawa
przez ten wyjazd właśnie nie chcę wspominać tej rywalizacji,ale meczyk w Wawie piękny i ta radość po bramce Karwana to było coś!!!Na stadionie wtedy prawdziwe piekło było to jest dopiero kontrast do tego co mamy teraz
los Legii jest mi obojetny, ale mam pytanie do jej kibicow, ktorzy sie tutaj tak udzielaja, czy jest kupiec na Legie? ktos kto zapewni funkcjonowanie klubu chociazby na takim poziomie jak obecnie?
na Legię by się kupiec na pewno znalazł, to wielka marka, teraz jest jeszcze stadion i można być pewnym, że ITI szybko tego nie odda. Jest 10xgorzej niż przy Deawoo
A dzięki komu jest stadion ?? Gdzie byli ci chętni jak Legia tonęła w długach ??
los Legii jest mi obojetny, ale mam pytanie do jej kibicow, ktorzy sie tutaj tak udzielaja, czy jest kupiec na Legie? ktos kto zapewni funkcjonowanie klubu chociazby na takim poziomie jak obecnie?
na Legię by się kupiec na pewno znalazł, to wielka marka, teraz jest jeszcze stadion i można być pewnym, że ITI szybko tego nie odda. Jest 10xgorzej niż przy Deawoo
A dzięki komu jest stadion ?? Gdzie byli ci chętni jak Legia tonęła w długach ??
Akurat wtedy temat stadionu był w toku już ,zresztą ten już miał być jak się nie mylę w 2006 roku...
wiele pięknych meczy było... legii z panata a wisła?? choćby edycja pucharu UEFA jak wystraszone Lazio Rzym ... lalusie nie chcieli grać na zmrożonej murawie i dlatego tydzień później pokonali wiselke.... a z saragossa? 1:4 na wyjeździe i wygrana po karnych... doczekamy eis takich meczy ?? lech już pokazał charakter notabene od Smudy ... może pójdzie w ślady widzewa...