|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dulgheru mówisz ? Zapewne masz rację. A tą rację będziesz miał, z całymi rzeszami podobnie myślących inwestorów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dulgheru mówisz ? Zapewne masz rację. A tą rację będziesz miał, z całymi rzeszami podobnie myślących inwestorów. witam, ja się z tymi inwestorami nie zgodzę, Dulgheru wygrała bo chinka zagrala 200 UE, taka moja opinia. Zheng tak wyrzucać po autach nie będzie, z drugiej strony nie ma takiej przewagi fizycznej jak lina, Zheng dobrze trzyma pilkę w korcie i walka będzie bardzo zacięta, szykuje sie po kilka przełamań w każdym secie, ja gram chinke 2,4 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skad wiesz , ze Zheng tak wyrzucac nie bedize ? Jak nie zacznie ryzykowac i mocno grac tak jak Na Li to raczej nie wierze w jej sukces dzisiaj ( wogole w niego nie wierze heh ) ale podejmuje temat 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Over może w meczu Zheng 22.5 jak najbardziej myślę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skad wiesz , ze Zheng tak wyrzucac nie bedize ? Jak nie zacznie ryzykowac i mocno grac tak jak Na Li to raczej nie wierze w jej sukces dzisiaj ( wogole w niego nie wierze heh ) ale podejmuje temat  gdybym znał już wynik, to bym chate i samochód zastawił  , ale chyba najważniejsze spostrzeżenia miałem po secie z carolą, tylko nie mówcie że z kontuzją grała, tam naprawdę wytrzymywała długie mocne wymiany a Dulgheru zwalnia grę balonikami po których lina robiła UE, ja już zagralem sobie dubelka Zheng i Asecco -5,5 ht, ako ok 4,5  jak będzie to się obaczy, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wie ktoś może czy Toto Syf wystawi dzisiaj pary na RG ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka