Wlasnie platini ja nie ten wpis zacytowalem, dorbze ze ponizej tez napisales do Amira, ze byl taki gosc co osiagnal wiecej niz Jose dla Interu;). Wiec de Special One ma motywacje by byc lepszym niz wielki Herrera:)
hehehe wolalem duzo bardziej Jage jako zwyciezce , ale to co wyprawialiscie pod bramka Pogoni - ZE NA DA , ale jest puchar , sa puchary , to sie liczye , bodaj pierwszy raz w historii jakis tytul
powiedzcie mi , wiadomo "kilka" piwek od pucharu krajowego do ligi mistrzow poszlo , Balotelli nie wszedl wogole prawda ?
Nie weszli Stanko, Muntar i Materazzi
Dejana i Materazziego widzialem , ale trzeciego wlasnie nie , szkoda , troszke szkoda bo jednak mlody idealnie pasuje do Jose i calego Interu i w finale choc chwile powinien dostac pomimo , ze zachowywal sie jak idiota
craax no niestety poziom naszej piłki jaki jest każdy widzi , jeszcze ten niesmak z sytuacją z początku meczu gdzie sędzia dał ciała, ważne dla nas że wygraliśmy puchar na pewno może to pomóc przy transferach na przyszły sezon
na trybunach miazga 2 sektory upchane na maxa , nie wiem jak to wyglądało z perspektywy tv czyj doping był lepszy nie chce tego oceniać ; pierwszy finał PP bez większej awantury
@Kura w pierwszej polowie duzo lepsza Pogon , w drugiej duzo lepsza Jaga wizualnie lepsza Jaga , no kibicowsko troszke bez historii , ale dobrze , nie wrocimy starych czasow , stadion to nie miejsce do szalenstw ...
no naprawde Grosicki szalal a reszta to jakas paranoja pod bramka , Jezierski wszedl i cyrk odstawil , ale jakby to Pogon zagrala w LE to dopiero moglby byc cyrk , takze lepiej ze to Jaga , na pewno ruszy to klub z transferami moze infrastruktura itp i w lidze bedziecie w pierwszej piatce w przyszlym sezonie NA BANK
craax a w ogole masz herb klubu, ktorego mimo, ze ejstem z Gorzowa Wlko neutralnego miasta to lubie najbardziej w Polsce:P.
Jako neutralny kibic pamietam jak siedzialem przed telegazeta i sprawdzalem wyniki Cracovii w 3 lidze z Prochowiczanką, Wieliczką itp i sprawdzałem, czy bramke nie strzelił ówczesny bombardier bodajże - Zegarek