|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nitra zawiodła wczoraj-dali sobie strzelic dwie bramki w ciagu 30 sekund przy prowadzeniu 3:1. To ich moglo troche podciac. Ale dzis jest drugi mecz i mysle, ze dzis bedzie duzo lepiej. Ja w kazdym razie obstawie na Nitre, zapewne przy kursie wyzszym od wczorajszego.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
DZISIAJ ZDECYDOWNIE POPIERAM TWÓJ TYP, NITRA WYGRA ALE CZY BEZ DOGRYWKI??? MAM WĄTPLIWOSCI, PRZECIEZ KTOS MUSI ZAROBIĆ:) W NORMALNYCH WARUNKACH ROZWALIŁABY SKALICE NA MAXA, MIMO ZE TO NIEOBLICZALNA DRUŻYNA. POZDR
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Niedziela, 26 marca Koszyce - Poprad typ over 5.5 kurs 2,2 toto mix typ raczej po kursie niż ze względu na jakieś realne przemyślenia czy prognozy ( które zresztą są sprzeczne moim zdaniem z typowaniem ilości bramek w jakiejkolwiek dyscyplinie zespołowej ) bardzo cenię Koszyce w tym sezonie, grają w niedawno otwartej hali i w tym spotkaniu liczę że to własnie ta drużyna będzie częściej trafiać do bramki rywala wskutek czego uzbiera się te sześć goli
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zilina - Poprad To moze byc ostatni mecz dla gosci wystarczy ze zwycieza na wyjezdzie.jak narazie Poprad radzil sobie ze Zlina czasami po dogrywce ale wygrywal wiec ja uwazam i moim faworytem jest Poprad.Typ 2
|
|
|
Link skopiowany do schowka