|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzisiaj dubelek chyba Niemcy (1.75) i Finlandia (1.20) Polacy niestety ale wrócą do domu mając na koncie 2porażki. Może powalczą, lecz w ich WIN nie wierze. Finowie po wczorajszej wtopie z Egiptem, dzisiaj na to sobie nie pozwolą. Zlekceważyli wczoraj rywala co dobiło sie na wyniku. Tego błedu nie popełnia dziś. typuje 3-1 dla Suomi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piobieram i  po win
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale mniw milenium wkurza tam nie mozna grac kuponow fajna oferte czesto maja ale to jedyny plus tego buka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
działa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dzis Polska po win.... Kuba ma juz 5 pkt, Polacy jezeli chca (a chca) jechac na final to musza wreszcie cos zapunktowac... nie wyobrazam sobie bysmy po 2 spotkaniach mieli 0 pkt wiec 1.6 na +1,5 biore z pocalowaniem... wczoraj mecz byl niesamowicie wyrownany, przypominal mi pierwszy mecz Polska-Francja sprzed tygodnia... znow porazka gosci, ktorzy w nocy wyciagna wnioski i dzis beda zespolem lepszym... Polska 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mysle ze nie mamy czym wygrac tego meczu
gdyby bylo u nas to owszem moze publicznosc by poniosla
mysle ze przywieziemy max 1 punkt
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
ja mysle ze nie mamy czym wygrac tego meczu
gdyby bylo u nas to owszem moze publicznosc by poniosla
mysle ze przywieziemy max 1 punkt a Lozano to nie chce leciec do Argentyny Niemcy dzis rowniez wygrają 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
 mialo byc zacytowany ten post wyzej 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
post Boubsona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lozano moze sobie chciec, ale umowmy sie --> dostalismy raz, dla Niemcow to jedno z wiekszych zwyciestw w ostatnich latach wiec cala noc nie mogli zasnac... a nasze mlode wilki zdaja sobie sprawe ze w tym roku mundial i jezeli chca jechac to czas cos pokazac.. wiec dzis wyjda i Niemcom pokaza kto jest wyzej notowany w siatkoweczce...
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
No oczywiscie ze my jestesmy wyzej ale nie jestesmy w najlepszym swoim skladzie i najwyzszej formie  Czy to Gruszka czy Jarosz nie sa w takim gazie jak nowy z Resovi  Przyjecie rowniez jakiejs przewagi nie mamy nawet jesli dzis bedzie Winiarski w rotacji. Zreszta w play off w lidze nie blyszczal a to że 'musial' wrocic juz na play off po czesci wybilo Kurka z uderzenia  A jak wielkim oslabieniem jest brak wlazłego i zagumnego ( łomaczowi jeszcze daleko do gumy .... zreszta takiego poziomu najprawdopodobniej nigdy nie osiagnie ) nie trzeba mówić. Do tego Niemcy u siebie to zawsze Niemcy czy to w p.nozną , ręke obojetnie ... taki cięzki naród  A obie ekipy chcą nie tylko Nasi 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
moze jeszcz dodam ze oczywiscie jakims wielkim bankierem Niemcy dzis nie są żeby nie było ze jest grane 'all in' 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Brak Wlazlego? Wydaje mi sie, ze bez tego pana zdobylismy ME. I rowniez bez pana Winiarskiego. Najbardziej brakuje Gumy i Plinskiego. Nie wiem co w kadrze robi Mika i Klos? Mika byl tylko rezerwowym w przecietnej w tym sezonie Resovi, a Klos spuscil z kolegami Polibude. Jak dla mnie Klos i Mika sa obecnie za slabi na kadre. Grozer rozegral swietny mecz, ale czy dzis bedzie podobnie. Wydaje mi sie, ze nie powtorzy juz takiego meczu i dostanie kilka czap od polskiego bloku. Dlatego sklanialbym sie dzisiaj do zagrania na Polske po niezlym kursie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tez myślę ze przeceniamy naszych mlodych rzemieslniczych stylem graczy dla mnie ruciak jarosz czy lomacz to goscie ktorzy nigdy nie przekrocza pewnego poziomu ktory by ich wyroznial, nigdy nie bed to ludzie ktorzy pociagna gre repry niemcy V dzisiaj jak byk 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Nie ma co zyc przeszłością  Jesli teraz do tej kadry na dalsze mecze w LS by nie dołaczył Guma i Wlazły to awans do Final Six raczej 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Lomacz bardzo ladnie sie rozwija i mowic, ze nie przeskoczy pewnego poziomu to jest poprostu... niefair. Co innego Jarosz. Jak ma dzien to konczy duzo, a jak nie ma dnia to bije mocno przed siebie, jak nie idzie to jeszcze mocniej i tym sposobem pilka wraca szybciej niz sam Jarosz wyladuje.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
nie przeskoczy poziomu Zagumnego bo ten poziom niski nie jest  Lomacza przeciez calkowicie nie skreslam . Jest lepszy od Woickiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra na dzisiaj : Portugalia + 1,5 seta  Polska na przełamanie 
|
|