|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
When You Bet Today Show [juicestorm.com] - jest tam kilka wywiadów z traderami i nie tylko, m.in Peter Webb, Badger, Michael Baker, Adam Todd, Leon The Fixer. RacingTraders Show [juicestorm.com] Adam Todd rozmawia m.in. z Tradesharkiem, oraz Jackiem Birkheadem. W ramach edukacji można posłuchać co mają do powiedzenia nazwiska/nicki no chyba znane każdemu kto czyta zagraniczne fora/blogi dot. handlu na bf.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, co możecie polecić z książek dotyczących psychologii gry na gieldach  ?? PS.Pytam o to,bo psycha to chyba najważniejsza cześć ukladanki w drodze do $$$  Pozdr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najczęściej polecaną pozycją jest Mark Douglas - 'Trading in the zone' (bez problemu dostępna na rapidzie). Mnie akurat średnio się podobała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dzięki wielkie za wrzuty, jest dla mnie ogromną ciekawością jak handlowano kiedyś, jak rynki się pozmieniały, jak z płynnością itp.;) A jeśli chodzi o niektóre filmiki badgera;) to widziałem je kiedyś, ale jak oglądałem jak grał na wynik 0:0 bez zabezpieczenia, to aż włos mi się jeży na głowie;) Pozdrawiam !!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, kojarzy ktoś jakiegoś bloga w handlu przedmeczowym na piłce ? Może być jakiś archiwalny, już nieaktualizowany. Sam jakoś znaleźć nie mogę. z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ktos korzystal z uslug tej osoby ? z tego co mi odpisal na maila to 100 euro za pokaz umiejetnosci live ..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ktos korzystal z uslug tej osoby ? z tego co mi odpisal na maila to 100 euro za pokaz umiejetnosci live .. Ja osobiście nie korzystałem z jego usług ale według tego co jest tu napisane racingtraders.co.uk/forum/showthread.php?p=2385 to należy omijać szerokim łukiem. A jeśli chcesz mieć coś z tenisa to jest taka strona blog.tradesharktennis.com/ o której nie słyszałem jeszcze złego słowa i jest co najmniej 2 razy tańsza 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Macie może jakąś stronę(coś na wzór betexplorer) co by kursy meczów odswierzaly sie czesciej niz na godzine
|
|
|
|
|
member
|
|
member
odświeżały 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Osobiście używam http://www.betbrain.com/ świetna stronka dla mnie niezbędna szybki refresh kursów natychmiastowy bo sprawdzałem pomagający złapać trend lub jego zmianę używam do tradingu. Wystarczy się zarejestrować i masz listę ponad 40 bukmacherów. Jest jeszcze http://www.oddsportal.com/, gdzie jest szybki refresh i ponad 80 bukmacherów z którego też korzystam do tradingu i nie tylko. POZDRO
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
jeszcze jest http://www.betexplorer.com/ buki, tabele, statystyki.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy może ktoś podać link do stronki z najszybszym odświerzaniem wyników z tenisa przydatnej do tradingu?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Najlepsze, najszybsze moim zdaniem wyniki live sa na stronie bet365.com, jesli zalozysz konto(nie musisz wplacac pieniedzy) masz rowniez dostep do transmisji live.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos korzystal z uslug tej osoby ? z tego co mi odpisal na maila to 100 euro za pokaz umiejetnosci live .. Ja osobiście nie korzystałem z jego usług ale według tego co jest tu napisane racingtraders.co.uk/forum/showthread.php?p=2385 to należy omijać szerokim łukiem. Nie czytałem tego tematu do którego unkn0wn wysłał linka, ale trochę śledziłem ten blog i muszę powiedzieć,że w moim odczuciu to zwykły naciągacz. Już dwa razy złapałem go jak wrzucał fake-screeny, zwróciłem mu na to uwagę (chciałem dodać komentarz) - jednak go nie opublikował,ale screena usunął ze strony.
|
|
|
Link skopiowany do schowka