panowie narzekamy na mecze i ja rowniez ale jak dla mnie te mecze daja sporo kasy systematycznie gram over w faulach i jak narazie tylko jeden mecz przyniosl mniej niz wystawiona linia
a gdzie to pykasz?
w tobet
linie wystawiaja od 25.5 do 29.5 jesli graja dwa rownorzedne ekipy gdzie nie ma faworyta
Poziom zajebisty, co jeden mecz to lepszy. Owszem nieraz bywały nudne mecze na niektórych imprezach, ale bez przesady Rozumiem, ze nie musi padac po 5 bramek w meczu, moze byc nawet 0-0, ale cholera po wielu sytuacjach, po ładnej grze, a tu kużwa wszystko co najgorsze w futbolu skumulowalo sie na jednych mistrzostwach.
Poziom zajebisty, co jeden mecz to lepszy. Owszem nieraz bywały nudne mecze na niektórych imprezach, ale bez przesady Rozumiem, ze nie musi padac po 5 bramek w meczu, moze byc nawet 0-0, ale cholera po wielu sytuacjach, po ładnej grze, a tu kużwa wszystko co najgorsze w futbolu skumulowalo sie na jednych mistrzostwach.
no nietsty, ze 2-3 przyzwoite mecz ejak do tej pory, reszta to dno, jedni bez formy, drudzy udstawieni na defensywe chcoc maja wybitnych pilkarzy itd. zalosne te ms jak do tej pory - ale tego sie mozna bylo spodziewac, jeszcze będą jaja jak snieg spadnie to juz wogole bedzIe szopka
panowie narzekamy na mecze i ja rowniez ale jak dla mnie te mecze daja sporo kasy systematycznie gram over w faulach i jak narazie tylko jeden mecz przyniosl mniej niz wystawiona linia
a gdzie to pykasz?
w tobet
linie wystawiaja od 25.5 do 29.5 jesli graja dwa rownorzedne ekipy gdzie nie ma faworyta
na mecz brazyli dali 28.5
Akurat trafiłes na taki, a nie inny okres. Na poczatku były linie 35.5 i po kilku meczach gdzie były notorycznie undery zagrałem dwa razy under. Przy liniach o których piszesz juz przestałem to grac, takze zalecam duza ostroznosc.
ale to przegrywanie to chodzi że np będzie 0:1 do przerwy ?? czy wogóle że jeśli korea strzeli pierwsza bramke to juz wystarczy a potem Brazylia i tak wygra??