Witam!
Jak widzicie jestem nowy na forum (od wczoraja), ale juz zdarzylem poczuc ilu jest oszustow na tym forum... Wczoraj napisalem posta w ktorym chcialem wymienic $$$ na PLN.
Zglosilo sie 2 chetnych z tego forum...
Poniewaz jestem nowy na forym jako pierwszy wplacilem 15$ na MoneyBookers a oni mieli mi wplacic po 50pln na mBank. Gdy tylko wplacilem im pieniadze nasza rozmowa umilka. Jedynie od jednego z nich otrzymalem 1pln dla pokazania ze nie jest oszustem. Co w takim przypadku mam zrobic?? Mam dane tej osoby ktora wplacila mi ta symboliczna zlotowke... Wiec juz jest kilka sposob aby otrzymac od niej pieniadze... Ale co z ta druga? Myslalem ze na forum sa same uczciwe osoby. Moze wydac sie ze 100PLN to nie duzo, ale dla mnie to jednak nie mala kwota...
Loginy tych osob z tego forum to: MrYoda (on wplacil mi 1pln) i Plotek23.
Kase przelewalem na MB na ponizsze emaile wiec musza z nich korzystac:
chester.pawel@neostrada.pl MrYoda
misesport@poczta.onet.pl Plotek23
MrYoda z forum uwaza ze on ze mna nie robil zadnej wymiany na gg pisal z innego nr. gg i powiedzial ze jest z Lublina a ja przelew dostalem od osoby z Sosnowca...
Oto ich nr gg:
3300697 MrYoda
7590186 Plotek23
Mam nadzieje ze odzyskam pieniadze a oni zostana ukarani...
Pozdrawiam
P.S. Czy jest tutaj jakas porzadna osoba z Sosnowca?
Pozówlcie ze i ja wtrącę swoje 2 zdania
Tak sie składa ze mam kumpla który pracuje w policji....
i Wiecie co on mówi na tego typu rzeczy?
POLICJA POLICJA POLICJA
Natychmiast udaj sie kolego na najbliższy posterunek i powiedz ze zostałeś oszukany-prawo sie zmieniło i nie ma znaczenia czy ktos Cie rąbnął na 10zł czy 2000zł.
Z tego co mówi kumpel kasę odzyskasz na 200% a koleś który to robi będzie miał karę finansową i brudne papiery.
TO JEDYNA METODA NA SKURWYSYNÓW żerujacych na tym forum-NIE MA INNEJ!!!!
Te szmaty żerują na tym że Wy sie boicie isc na policję!!!
Czytają te posty i sie smieją, upatrując nastepne ofiary...
Taka prawda i dopóki jeden z drugim nie zostaną wezwani na policję,przesłuchani, ich kompy sprawdzone i ukarani dopóty beda was robic w chuja....takie zycie.
pozdrawiam i serdecznie współczuję.
Ps. a jak masz numer konta tego złodzieja to w ciągu 5 minut go namierzą.