|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serce jest złym doradcą w bukmacherce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serce jest złym doradcą w bukmacherce. Dlatego wiekszosc sezonu gram na porazki Cracovii ( dobrze na tym wychodze od 2 sezonow  ) a na Argentyne narazie nie widze przeciwskazan do gry , zakoncze granie na nich juz od 1/4 bo pewnie kursy beda nieoplacalne a taktycznie rywale troche lepsi moga juz byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemanko, mam do zagrania darmowy zakład w Expekcie. Co polecacie wrzucić na kuponik? Chyba jednak craaxa avatar. jak przez caly turniej az do ostatniej turniejowej niedzieli  ale tego chyba nie ma w ofercie  a tak serio myślałem że nakierujecie newbie na właściwy trop
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trop masz podany właściwy, tylko trzeba umieć po tropie iść. 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mi sie wydaje , ze narazie jestescie pierwsi do spadku , Arka , Górnik , GKS Bełchatów Lechia, Belchatow, Bytom, Chorzow... Górnik mistrza raczej nie zdobedzie, ale bedzie okolice 8-12 postion iziii peffkaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trop masz podany właściwy, tylko trzeba umieć po tropie iść.  Korea - Nigeria X/1 po 5.35 - dobry trop?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi sie wydaje , ze narazie jestescie pierwsi do spadku , Arka , Górnik , GKS Bełchatów Lechia, Belchatow, Bytom, Chorzow... Górnik mistrza raczej nie zdobedzie, ale bedzie okolice 8-12 postion iziii peffkaa będzie LE  Jop 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
będzie LE  Jop  od 'Zera' do bohatera... panie Jop - niech i tak bedzie z Wisla glowkowy hattricka Jop`a  eee, ale LE watpliwe, chyba ze cos w PP pograja. Tyle lat i nic... poza tym trzeba byloby grac na Slaskim pewnie. Caleeee foruuuummm dooppingujeeee Górnikkk Zabrzeeee tegooo potrzebujeee... juz sie nie moge moich napinek na forum doczekac  p.s. nic nie gram i nie stawiam do konca czerwca \o/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trop masz podany właściwy, tylko trzeba umieć po tropie iść.  Korea - Nigeria X/1 po 5.35 - dobry trop? Tu Ci nie pomogę, takiego czuja to nie mam. Nie lepiej spróbować z niskiego "c".
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
na moje dziś Nigeria wygrywa.. chłopaki grali dobrze tylko że z Grecją przegrali na swoje życzenie a z Argentyną przy odrobinie szczescia mogli urwać pkt.. Korea zagrała dobry mecz na otwarcie pozniej lanie od Argi.. dziś Nigeria win 2.85<boks>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na moje dziś Nigeria wygrywa.. chłopaki grali dobrze tylko że z Grecją przegrali na swoje życzenie a z Argentyną przy odrobinie szczescia mogli urwać pkt.. Korea zagrała dobry mecz na otwarcie pozniej lanie od Argi.. dziś Nigeria win 2.85<boks> myślisz że Nigeria już doszła do siebie po tym laniu? Skoro chcą awansować to muszą pojechać żółtków przynajmniej 2:0 i liczyć że Argentyna gładko pyknie Greków. Jedno jest pewne nikt nie będzie grał tu na remis - może by tak overka hehe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Argentyna (-1)  tyle na dzisiaj  chytry lis Milito ukłuje gole 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
na moje dziś Nigeria wygrywa.. chłopaki grali dobrze tylko że z Grecją przegrali na swoje życzenie a z Argentyną przy odrobinie szczescia mogli urwać pkt.. Korea zagrała dobry mecz na otwarcie pozniej lanie od Argi.. dziś Nigeria win 2.85<boks> myślisz że Nigeria już doszła do siebie po tym laniu? Skoro chcą awansować to muszą pojechać żółtków przynajmniej 2:0 i liczyć że Argentyna gładko pyknie Greków. Jedno jest pewne nikt nie będzie grał tu na remis - może by tak overka hehe? Myślę że dadzą rade wygrać nie wiem czy 2-0 czy mniej czy więcej, ale Korea po tym zwycięstwie ze słabo grającą Grecją i laniu od Argentynie polegnie z Nigerią.. oczywiście to jest moje zdanie każdy ma prawo do swojego 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
dziś przypomni o sobie wielka Korea  Moim zdaniem przegrali wysoko, bo szukali remisu z Argentyną, mieli szanse, ale potem sami dostali trochę pechową bramkę. Ale Greków zrobili na lekko i ogólnie to jest bardzo ciekawa reprezentacja, moim zdaniem też może być ciekawy dog przeciw Urugwajowi, o ile wejdą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na moje dziś Nigeria wygrywa.. chłopaki grali dobrze tylko że z Grecją przegrali na swoje życzenie a z Argentyną przy odrobinie szczescia mogli urwać pkt.. Korea zagrała dobry mecz na otwarcie pozniej lanie od Argi.. dziś Nigeria win 2.85<boks> myślisz że Nigeria już doszła do siebie po tym laniu? Skoro chcą awansować to muszą pojechać żółtków przynajmniej 2:0 i liczyć że Argentyna gładko pyknie Greków. Jedno jest pewne nikt nie będzie grał tu na remis - może by tak overka hehe? Wystarczy im wygrać 1:0 i żeby Arg wygrali też 1:0 i Nigerosy grają dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktos streama do meczu Argentyny z TVP 1 ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korea Argentyna -1.0 bedzie latwiej niz myslicie
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Craax już myślałem, że Cię zabraknie z dopingiem  Korea, Argentyna  Wuwuzele już gotowe, bzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax już myślałem, że Cię zabraknie z dopingiem  Korea, Argentyna  Wuwuzele już gotowe, bzzzzzzzzzzzzzzzzzz jestem jestem , przy Argentynie by mnie nie zabraklo , Argentyna i Korea po awans 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arg izi
Nigeria 2.20 dnb mega value - grzechem byloby nie wziac
|