|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to u mnie Serbia + Niemcy zostało  tam teraz też mogą byc kombinacje alpejskie.. pytanie czy niemcy chcą wygrać grupę i trafic na angoli czy moze kombinowac z drugim miejscem, co by miec slowenców Ghana 4pkt Niemcy i Serbia po 3pkt to jakie ty tu kombinacje widzisz procz wygranej niemcow  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciezko bedzie kombinowac jak Serbia wygra 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
czesc mam pytanie i prosze mnie nie zlinczowac  czy w przypadku gdy 2 druzyny maja tyle samo punktow o awansie decyduje bezposrednie starcie a w przypadku gdy 3 druzyny maja tyle samo punktow to decyduja bramki? dzieki za odp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie kombinacje ? czy Wam sie cos popier... ? przeciez Niemcy nie beda nic ryzykowac , wygraja grupe a potem pewnie ograja Anglie , sami Niemcy powiedzieli , ze patrzac na zespoly z Europy to nie ma kto im zagrozic na tym mundialo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to u mnie Serbia + Niemcy zostało  tam teraz też mogą byc kombinacje alpejskie.. pytanie czy niemcy chcą wygrać grupę i trafic na angoli czy moze kombinowac z drugim miejscem, co by miec slowenców Ghana 4pkt Niemcy i Serbia po 3pkt to jakie ty tu kombinacje widzisz procz wygranej niemcow  ? chodzilo zapewne o to ze jak Serbowie beda przegrywac to Niemcy moga sie zadowolic remisem Australia by musiala groooooobo poleciec zeby ich minac bramkami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jezus Maria!!111Chyba cały blok mnie słyszał jak JU ES EJ strzelił gola na awans Jeszcze dzisiaj Niemcy, a w następnych dniach Włochy i Hiszpania i będzie niezła kasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jasina i bob clinton 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Hej, hej, USA  Wreszcie emocji nie zabrakło. Ile oni sytuacji zmarnowali to głowa mała, ale w końcu wpadło. Współczuję Słowenii. Skończyli swój mecz to przez kilkanaście sekund byli w kolejnej rundzie. A potem cios obuchem w łeb. Dlatego właśnie kibicuję Amerykanom na tym mundialu. Oni nigdy się nie poddają i walczą do samego końca. Tutaj po słabym początku z każdą minutą coraz bardziej dominowali na boisku aż osiągnęli niemal miażdżącą przewagę przerywaną kontrami Algierczyków. W końcu stało się jak miało być. Jestem przekonany, że USA - z kim nie zagrają w 1/8 finału - dadzą o wiele lepsze widowisko niż Słowenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemcy dzisiaj gładko powioza Ghane Własnie ogładam jakie sytuacje Amerykanie zmarnowali 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
no to u mnie Serbia + Niemcy zostało  tam teraz też mogą byc kombinacje alpejskie.. pytanie czy niemcy chcą wygrać grupę i trafic na angoli czy moze kombinowac z drugim miejscem, co by miec slowenców Ghana 4pkt Niemcy i Serbia po 3pkt to jakie ty tu kombinacje widzisz procz wygranej niemcow  ? chodzilo zapewne o to ze jak Serbowie beda przegrywac to Niemcy moga sie zadowolic remisem Australia by musiala groooooobo poleciec zeby ich minac bramkami przy remisie Serbow Niemcom remis daje 1/8 z usa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bob clinton 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Włochy my zabrały 5 tysięcy złotych, makaron w pizdy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc mam pytanie i prosze mnie nie zlinczowac  czy w przypadku gdy 2 druzyny maja tyle samo punktow o awansie decyduje bezposrednie starcie a w przypadku gdy 3 druzyny maja tyle samo punktow to decyduja bramki? dzieki za odp bramki
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
angole 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szał radości zasluzony awans UNITED STATES , chcemy zwyciestwa HKS chcemy zwyciestwa.heh
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
cała nadzieja teraz, ze hiszpania wygra z chile bramką, a zegarki nie wygrają wyzej niz bramką i odpadną
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zegarki chyba jednak awansuja, według mnie Honduras bramki nie strzeli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej, hej, USA  Wreszcie emocji nie zabrakło. Ile oni sytuacji zmarnowali to głowa mała, ale w końcu wpadło. Współczuję Słowenii. Skończyli swój mecz to przez kilkanaście sekund byli w kolejnej rundzie. A potem cios obuchem w łeb. Dlatego właśnie kibicuję Amerykanom na tym mundialu. Oni nigdy się nie poddają i walczą do samego końca. Tutaj po słabym początku z każdą minutą coraz bardziej dominowali na boisku aż osiągnęli niemal miażdżącą przewagę przerywaną kontrami Algierczyków. W końcu stało się jak miało być. Jestem przekonany, że USA - z kim nie zagrają w 1/8 finału - dadzą o wiele lepsze widowisko niż Słowenia. Podpisuję się pod tym  Tak samo im kibicuję grają tutaj czysto po Niemiecku z Anglią zagrali na równym poziomie ze Słowenią świetne odrobienie strat i nawet było 3:2 ale sędziego już za ten błąd wykluczyli, a dzisiaj to już eksplozja mojej radości takich thrillerow z happy endem powinno byc wiecej an tych MS
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|