Szwajcaria dzisiaj tez spore grono zawiedzie , przeciez oni nie potrafia grac jak musza atakowac i narzucic wlasny styl , hmm , maja taki styl wogole ?
caly czas mam nieodparte wrazenie , ze Chile cos urwie Hiszpanom , z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazic turnieju bez Hiszpanii grajacej dalej , moze karty rozda dzisiaj Honduras ?
caly czas mam nieodparte wrazenie , ze Chile cos urwie Hiszpanom , z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazic turnieju bez Hiszpanii grajacej dalej , moze karty rozda dzisiaj Honduras ?
zderzak ??
Na serio to wg mnie Szwajcaria poleci dziś , Hiszpania po weekendzie bo wtedy by grali w 1/8 , a Chile ??? ... Oby grali jak najdłużej.
Tak BTW co wolicie oglądać Kim Dzong Ili czy BRA-POR [0 emocji , bo awans mają pewny obydwoje]
akagi , ale Wlochy tez musialy a rywala mialy slabszego niz Hiszpania
Wiem, wiem, craax, ale na każdy argument, można znaleźć kontrargument. Z tym że makarony grali padakę od początku, a Hiszpanie tych okazji stwarzać, to sobie jednak potrafili. Nie widzę innego rozwiązania, bo wiedzą o co grają. Jednak jak by na to nie patrzeć, to na pewno ostatniej krowy na to nie sprzedam, mając już doświadczenia z tych mistrzostw.
to fakt , sklad Wlochow dobrany fatalnie i styl gry w kazdy meczu fatalny Hiszpania ma kadre wybitna , dobrana idealnie i stwarza sobie multum sytuacji , do tego prowadzi gre caly mecz
jeszcze czas zeby o tym pomyslec , ale do siatki na wieczor do dubla albo undera szw-hond moze sie to nada