|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba rozbujali sie co? over rzutow roznych 10.5 2.00 teraz jest 5
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
normalne ludzkie zachowanie fair play to 46 minuta i Niemcy strzelaja do wlasnej bramki
i zaczynaja mecz od 2-2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*] Swoją drogą chyba jest możliwość zmiany wyniku w połowie w przypadku jakiegoś wyraźnego błędu sędziego? Wątpię. Osobiście wolę żeby zostało 2-1 na rozpoczęciu 2 połowy to będziemy miec mega widowisko ;] Oczywiście, pytam tylko czysto hipotetycznie, kiedyś coś takiego słyszałem (możliwe, że coś przekręciłem), albo była taka możliwość (zmiany wyniku) wcześniej, bądź w meczach towarzyskich.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Niech Anglia dojebie tym szfabom , zeby za chwile sie nie okazalo sie dojda do finalu jakims cudem jak Korea w 2002 lol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z całym szacunkiem Panowie, ale to jest kurwa SKANDAL, żeby ciągnąć dalej w turnieju tych frajerów z czarną wroną w herbie takim MEGA wałkiem  Ci frajerzy leja tych cienkich angoli az milo i bardzo dobrze Jazda Szwaby!! O ile mnie pamięć nie myli to gdyby nie sędziował jakiś kret do przerwy po 2 byśmy mieli więc nie bardzo wiem kto z kim jedzie bo liczy się chyba to co w sieci  zgadza sie liczy sie to co w sieci ale chyba przyznasz, ze przez 30 min to Niemcury z nimi jechaly i ta ich przewaga bramkowa jest zasluzona jesli mowimy o grze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Niech leja ale od 2 polowy z wynikiem 1-2 dla Angli. Pierwsza bramka dla szfabow byla ze spalonego!!!! 2m Po aucie bramkowym nie ma spalonych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na bank angielskie buki uznają wszystkim grającym gola Lamparda. Zobaczymy... wydaje mi się, że mogą mieć za dużo do stracenia, aby to zrobić. Angole pewnie masowo grali na swoją drużynę... jak zawsze
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z całym szacunkiem Panowie, ale to jest kurwa SKANDAL, żeby ciągnąć dalej w turnieju tych frajerów z czarną wroną w herbie takim MEGA wałkiem  Ci frajerzy leja tych cienkich angoli az milo i bardzo dobrze Jazda Szwaby!! O ile mnie pamięć nie myli to gdyby nie sędziował jakiś kret do przerwy po 2 byśmy mieli więc nie bardzo wiem kto z kim jedzie bo liczy się chyba to co w sieci  Hagii ma rację, w pierwszej połowie Niemcy o niebo lepsi
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
normalne ludzkie zachowanie fair play to 46 minuta i Niemcy strzelaja do wlasnej bramki
i zaczynaja mecz od 2-2 Hahahahah chlopie to sa NIEMCY 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Z całym szacunkiem Panowie, ale to jest kurwa SKANDAL, żeby ciągnąć dalej w turnieju tych frajerów z czarną wroną w herbie takim MEGA wałkiem  Na razie przecież tylko i aż jedna pomyłka  Po drugie zaznaczyć trzeba, że to Niemcy są lepsi. Oglądam mecz z wujkiem i jak dowiedziałem się kto sędziuje to powiedzialem - będą jaja. No i niestety są bo nie uznać tej bramki? To już Fabio się cieszył  Mecz super, nie żadne szachy jak się wielu spodziewało tylko dobra gra. Oby i II połowa taka była. Platini jak zwykle rzeczowo, spokojnie i obiektywnie  Mam jednak nadzieję, że Angielskie Lwy zadziobią wrony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech Anglia dojebie tym szfabom , zeby za chwile sie nie okazalo sie dojda do finalu jakims cudem jak Korea w 2002 lol wez czlowieku sie nie osmieszaj 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
gdyby ten szwabski bramkarz miał choć odrobine honoru to by wskazał ,że był gol on to musiał widzieć - ale sprzedajna ciota złapała piłkę pod pache i naprzód - k...wa czas umierać - gdzie fair play ???? on przy bramce zglaszal sedziemu ze bylo zagranie reka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Z całym szacunkiem Panowie, ale to jest kurwa SKANDAL, żeby ciągnąć dalej w turnieju tych frajerów z czarną wroną w herbie takim MEGA wałkiem  Ci frajerzy leja tych cienkich angoli az milo i bardzo dobrze Jazda Szwaby!! O ile mnie pamięć nie myli to gdyby nie sędziował jakiś kret do przerwy po 2 byśmy mieli więc nie bardzo wiem kto z kim jedzie bo liczy się chyba to co w sieci  zgadza sie liczy sie to co w sieci ale chyba przyznasz, ze przez 30 min to Niemcury z nimi jechaly i ta ich przewaga bramkowa jest zasluzona jesli mowimy o grze  No faktycznie jest jak mówisz, ale nie zmiania to faktu, że wynik jest dziełem wałka, a nie tego co się naprawdę wydarzyło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i zaczynaja mecz od 2-2 Hahahahah chlopie to sa NIEMCY  A znacie jakiś przykład w meczu o stawkę (MŚ, ME itp.), w którym drużyna strzeliła do własnej bramki? Wiem, że był mecz w hol. lidze, gdzie miała miejsce sytuacja, w której drużyny "wymieniły" się jakby bramkami, ale stawka jest astronomicznie różna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech leja ale od 2 polowy z wynikiem 1-2 dla Angli. Pierwsza bramka dla szfabow byla ze spalonego!!!! 2m no i? takie uroki pilki kopanej - wygrywa lepszy Uroki pilki kopanej byly tez w Korei i Japan....Korea Pld przeszla Wlochow i Hiszpanow bo byla lepsza....sedzia nic do tego nie mial
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze polowa chlopa z forum pracowala w Anglii, ze wypisuje takie bzdury 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sedzia, lepiej aby nie wracal British Airways do domu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
widac, ze polowa chlopa z forum pracowala w Anglii, ze wypisuje takie bzdury  Rozumiem ze ty jestes dyrektorem i grasz u buka dla rozrywki hahhaa  co za gosc...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|