|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Gratulacje dla "reprezentacji Niemiec", szkoda że tragiczny błąd sędziego wypaczył wynik.
Faktem też jest, że obrona angielska jest na tragicznym poziomie (włącznie z bramkarzem), co dzisiejszy mecz potwierdził. Kontry to była woda na młyn dla Niemców. przed mistrzostwami Rio wypadl nastepnie Ledley King pierwszy mecz i fatalna pomylka Greena Fabio musial dwoch zawodnikow wymienic. Postawil na doswiadczenie ''emeryta'' Jamesa.Utalentowany Hart musi jeszcze zaczekac. I spory dylemat do co wyboru CB : Carragher nic specjalnego nie pokazal,Upson nie nadaje sie na srodek obrony( lewa flanka ).Dawsonowi nie zaufal(niezly sezon w Spurs). a zreszta spore szumy i tak w kadrze byly
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po strzale Lamparda w mur piłkę stracił Barry która mu odskoczyła.Mógł też uderzyć z pierwszej.Poszła kapitalna kontra i było już po zawodach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystiann, Twoim zdaniem, mając drugą połowę meczu w 1/8 MŚ, rzut wolny na połowie przeciwników, drużyna X, która remisuje, wyśle tyle samo zawodników na pole karne rywali, co drużyna Y, która przegrywa? kur.wa jak z baba  Czego chlopczyku nie rozumiesz? To jest pilka, taktyka - trzeba sobie ZAPRACOWAC by moc grac z kontry - to chyba normalne Za duzo w fife napierda.lasz - od czasu do czasu pasjansa uloz - wyjdzie Ci to na dobre HAGIi a snowboardu nie polecasz ? mam znizki na allegro Jak chcesz wal smialo na priva
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bush, nie bardzo wiem skad to pytanie. Po prostu ktos napisal, ze Anglicy strasznie sie odkryli (  jakos tego nie widzialem [z czego poszla kontra przy 3ciej i 4tej bramce], kiedy to natomiast 3cia bramka to wolny Lamparda bity w mur - wiec tu moje pytanie, czy to naprawde jakis zmasowany atak  ?) Niemcy lepsi w kazdym elemencie, Anglicy przewazali tu moze lacznie przez 20 minut (z czego 15 to koncowka 1wszej polowy), genialny u Niemcow Ozil czy Bastian, a i ich bramkarz nie odstawial glowy i zagral swietny mecz  Niemcy zagrali perfekcyjnie taktycznie i w 200% zasluzyli na awans  I tak jak pisalem, dla mnie osobiscie szkoda tylko, ze nie moze juz niestety dojsc do ich finalu z Hiszpanią 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Krystiann, Twoim zdaniem, mając drugą połowę meczu w 1/8 MŚ, rzut wolny na połowie przeciwników, drużyna X, która remisuje, wyśle tyle samo zawodników na pole karne rywali, co drużyna Y, która przegrywa? kur.wa jak z baba  Czego chlopczyku nie rozumiesz? To jest pilka, taktyka - trzeba sobie ZAPRACOWAC by moc grac z kontry - to chyba normalne Za duzo w fife napierda.lasz - od czasu do czasu pasjansa uloz - wyjdzie Ci to na dobre Powiedz proszę, że prowokujesz... Czy Ty człowieku nie rozumiesz, że na taką a nie inną sytuację zapracował SĘDZIA? Tak trudno to zrozumieć, że gdyby wynik był 2-2, takich sytuacji by nie było? No naprawdę nie wierzę, że to jest aż takie skomplikowane...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Krystiann, no kolejny który prowokuje... Przy wyniku remisowym nie angażuje się w akcję ofensywne tyle samo zawodników, ile przy wyniku niekorzystnym, tak trudno to pojąć? Stałe fragmenty gry to akurat momenty, w których najbardziej ta różnica jest widoczna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktoś do której jest sts dzis?  bo zmienili chyba godziny ostatnio otwarcia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystiann, no kolejny który prowokuje... Przy wyniku remisowym nie angażuje się w akcję ofensywne tyle samo zawodników, ile przy wyniku niekorzystnym, tak trudno to pojąć? Stałe fragmenty gry to akurat momenty, w których najbardziej ta różnica jest widoczna. "prowokuje", dobre hehe  
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szkoda, że nie ustosunkowałeś się do tego co napisałem, ale jakoś mnie to nie dziwi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prowokator Krystiano my go znamy 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
[ Linked Image] wiele sporu tutaj o to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bush, gdybys potrafil czytac ze zrozumieniem, to bys zauwazyl, ze na samym poczatku posta napisalem, ze nie bardzo rozumiem skad to pytanie, po czym Ty je od razu.. powtarzasz  I tak juz parafrazując Twoją wypowiedź, tak trudno Ci to pojąć, że Niemcy byli lepsi i zasluzenie awansowali  ? Dla mnie koniec tematu bo i tak nie ma sensu ta dyskusja 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystiann to że Niemcy awansowali zasłużenie przyzna Ci tu każdy, dyskusja toczy się o te odkrycie się Anglików, którego Ty nie widziałeś. To że pierwszy kontra miała miejsce po rzucie wolnym gdzie piłka się odbiła od muru nie ma znaczenia, przecież to logiczne, że kiedy drużyna przegrywa to wszyscy wychodzą do przodu a rzut wolny jest świetną okazją żeby większa liczba graczy zapolowała w polu karnym na gola. Nie wiem co tu jest nie jasne, bo dla mnie wszystko jak słoneczko 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bush, nie bardzo wiem skad to pytanie. Po prostu ktos napisal, ze Anglicy strasznie sie odkryli (  jakos tego nie widzialem [z czego poszla kontra przy 3ciej i 4tej bramce], kiedy to natomiast 3cia bramka to wolny Lamparda bity w mur - wiec tu moje pytanie, czy to naprawde jakis zmasowany atak  ?) Wytłumaczyłem Ci na czym polegało to "odkrycie", co tłumaczy poniekąd skąd się wzięły te bramki w drugiej połowie. Najwyraźniej nie rozumiesz jak drużyna gra w momencie remisu i w momencie kiedy musi gonić wynik. W tym drugim przypadku - trzeba w ofensywę angażować większe siły. Czy "Niemcy" byli lepsi? Po tym meczu nie można tego stwierdzić. Choć całkiem możliwe, że gdyby mecz odbył się bez takich cyrków sędziowskich, okazałoby się że tak w rzeczywistości jest. Ale po dzisiejszym meczu nie można tego stwierdzić. To co widzieliśmy w drugiej połowie było efektem tragicznego błędu sędziego. Niestety wychodzę, więc koniec dyskusji z mojej strony. Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skonczcie pierdo.lic i idzcie sie przewietrzyc
|
|