|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś problem z dostaniem sms potwierdzającego wpłatę kasy z mbanku na moneybookers ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyzby nowa antyhazardowa polityka banku? 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Miał ktoś problem z smsami? Otóż do tej pory zawsze korzystałem z listy haseł jednorazowych. Teraz chcę na koncie wykonać operację, której nie mogę tak potwierdzić - a tylko kodem smsowym. Więc muszę zmienić metodę. Zadzwoniłem więc na mlinię i niby zmienili. Później chciałem wysłać przelew i czekam na tego smsa z kodem. Nie doczekałem się. Dzisiaj dwa razy to samo. Telefon milczy, żaden sms nie dochodzi. Znów dzwoniłem to zapewniali, że numer jest prawidłowy, że powinno być ok i takie tam pierdoły. Miał ktoś może taki problem? Co może być przyczyną? Numer telefonu podany w systemie banku dobry. Filtra antyspamowego w telefonie nie ma  Sam tel kijowy, ale zawsze wszystko działało jak trzeba, wszystko dochodziło. Sam już kurde nie wiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mialem taki problem, musialem zwolnic miejsce w telefonie usuwajac mase smsow
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ok, spróbuję. Smsów za dużo nie mam na telefonie, ale w sumie nie wiem jaka jest tam pojemność skrzynki. No, chyba, że oni ten kod przesyłają sms-em graficznym o rozdzielczości 3000x2000 który zajmuje całą kartę telefonu 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Kurde, rzeczywiście. Nawet się nie spodziewałem, że tych cholernych smsów było aż tyle i chyba rzeczywiście zatkały mi skrzynkę. Po ich usunięciu zaczęło działać. Dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie problem mam... Pomyliły mi się te dni bez odsetkowe. Zresztą mniejsza o to. Termin wpłaty kwoty minimalnej minął 22.10. Nie dokonałem wpłaty bo myślałem, że mam czas do 28.10. W historii karty mam coś takiego 23.10. "OPŁATA ZA OBSŁUGĘ ZADŁUŻENIA WYMAGALNEGO" -3,00 PLN Na stronie mbank zaznaczone jest to jaka opłaty windykacyjne http://www.mbank.pl/przewodnik/tpio/oplaty_windykacyjne.htmlPieniądze dzisiaj wpłaciłem. Czy mogą być z tego jakieś konsekwencje? Nie chciałbym trafić na listę jakiegoś biku itp. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pogelo cie Bik za 3PLN, w dodatku splacone, wrzuc na luz i zapomnij o tym 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pogelo cie Bik za 3PLN, w dodatku splacone, wrzuc na luz i zapomnij o tym  człowiek się naczytał, jak to banki z automatu dają znać wszystkim nawet o jednym dniu spóźnienia to teraz panikuje, w szczególności gdy dzieje się to z głupoty (zapomnienie, pomyłka itp.) niż z braku funduszy. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale z KK w mbank można dokonywać przelewu na konto bankowe (kiedyś nie było takiej możliwości) opłata za wykonanie przelewu z rachunku karty kredytowej 3% min. 7,00 zł przelew z rachunku karty kredytowej w ramach płatności z wykorzystaniem usługi mTransfer 0,00 zł Przelew liczy się jako wypłata w bankomacie, czy jako transakcja bezgotówkowa? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
przy okazji, zamiast płacić 3% prowizji za przelew dużo bardziej korzystne jest połączenie darmowego mtransferu i usług jakie oferuje bluecash.pl (koszt 1 zł za 1 tys. zł). Sprawdzone i działa świetnie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pijanica dzięki za pomysł, na pewno się kiedyś przyda. Teraz inne pytanie.
eKarta, ładuje karte stówką. Wpłacam stówkę do bwin. Na karcie zostaje 0,00. Po 5 dniach wypłacam z bwin 200 zł na kartę. Jak zostanie to zaksięgowane?
1. Bezpośrednio na powiązane eKonto? i limit na karcie będzie nadal 0,00 2. Bezpośrednio na powiązane eKonto? i limit na karcie będzie wynosił 200,00 3. Pieniądze będą na karcie i muszę ręcznie je przerzucić na eKonto?
Czy karta przy każdej transakcji generuje nowy kod CVV2? Czy ładując kartę stówką ubywa pieniędzy na eKoncie i przenoszą się na kartę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cz mbank księguje wypłaty w dni takie jak 1.11 ?
przelew zlecony wczoraj o 18 i pytanie czy dojdzie do poniedziałku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pieniadze na koncie bedziesz miec 2 listopada.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pijanica dzięki za pomysł, na pewno się kiedyś przyda. Teraz inne pytanie.
eKarta, ładuje karte stówką. Wpłacam stówkę do bwin. Na karcie zostaje 0,00. Po 5 dniach wypłacam z bwin 200 zł na kartę. Jak zostanie to zaksięgowane?
1. Bezpośrednio na powiązane eKonto? i limit na karcie będzie nadal 0,00 2. Bezpośrednio na powiązane eKonto? i limit na karcie będzie wynosił 200,00 3. Pieniądze będą na karcie i muszę ręcznie je przerzucić na eKonto?
Czy karta przy każdej transakcji generuje nowy kod CVV2? Czy ładując kartę stówką ubywa pieniędzy na eKoncie i przenoszą się na kartę? hop :>
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z e-karty zrezygnowałem kilka lat temu, ale pamiętam, że wypłata na kartę zasilała od razu ekonto. Z kodami to nie pamiętam. Ładując ekartę ubywa oczywiście na ekoncie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z e-karty zrezygnowałem kilka lat temu, ale pamiętam, że wypłata na kartę zasilała od razu ekonto. Z kodami to nie pamiętam. Ładując ekartę ubywa oczywiście na ekoncie. dzięki wielkie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy mBank pobiera jakas prowizje za wymiane Euro na zlotowki?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|