|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szał na Verę dzisiaj widzę  Ja na pewno za Nią trzymam kciuki, z Wickmayer bardzo dobrą grę, więc inwestorzy mają swoje podstawy. Hazardziści wybierają Na Li  Kto zna Verę nie zagra dzisiaj na nią grubiej , no chyba , że chce powierzyć swoje pieniądze ,,rozsądkowi i opanowaniu psychicznemu " Zvonarievej. Jak dla mnie Jelena mimo wszystko  to samo mialem napisac poki sobie pykac 2-2 3-3 4-4 ale jak cos nie bedzie szlo zvonie to akcje a'la rodzina safinow  4-6 0-6 albo krecz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karanusic ale bledy........ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karanusic ale bledy........  ja dalem po 1szym secie Semjana @1.95 2 set , ale tu jeszcze bedzie cyrk i nie jeden brejk
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karanusic ale bledy........  ja dalem po 1szym secie Semjana @1.95 2 set , ale tu jeszcze bedzie cyrk i nie jeden brejk daj spokoj Karanusic odrabia breaka , zeby potem oddac zaraz eh... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co dziś Pomarańczowi i Żółci do ćwierćfinałów do tego jakieś 2 tenisy trzeba dodać i po plny. :D:D
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to co dziś Pomarańczowi i Żółci do ćwierćfinałów do tego jakieś 2 tenisy trzeba dodać i po plny. :D:D mam te dwie pilki ale na awanse, do tego Hewitt + nie moge sie zdecydowac czy over na gemy czy +5.5 Benneteau
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karanusic  na czarna liste wedruje zenujacy chlop 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No co Ty? Po tym jak Rafter gra Maryję to wszyscy walą na nią  Już pewne przesłanki ku temu, można zaobserwować. Magia. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Rod Fed Rafa Jo Muzza @2.05 moze i ktorys nawet 2 sety straci ale przegrac nie przegra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hewitt trochę ciężki mecz, Djoko trochę się już poznał z kortem. ;x
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potężny transfer  48 meczów 4 gole  A pewnie z 500 tysięcy będzie trzeba za niego wyłożyć, w sumie to nie to samo co milion za Wasiluka, ale i tak szkoda. Za takie pieniądze można by na Bałkanach kogoś poszukać, tylko przecież ja nie pojadę i nie zajmę się tym, bo mi nawet Tabisz by za podróż i zakwaterowanie nie wrócił, a co tu mówić o reszcie rozrywek na miejscu  Ulatowski wie co robi , Korzym ma grac na skrzydle a nie w ataku i strzelac bramki , w ataku Slusarski , Matusiak i Krzywicki , ktory podobno dobrze sie prezentuje , defensow Radomski i Suvorow lub Golinski do rozgrywania , nie spadniemy  jest stoper z Serbii na testach , i Ulatowski mowi ,ze grac w pilke potrafi Korzym 150 tys euro kosztowal to fakt , ale Rzasa wie co robi , trzeba dac im troche czasu ,moze w koncu zaczniemy robic dobre pozyteczne transfery Nazwiska owszem, całkiem przyzwoite, tylko na boisku bardzo często wygląda już to zupełnie inaczej. Ten stoper z Serbii to chyba z jakiegoś drugoligowego klubu, więc szału bym się nie spodziewał. Zawsze było tak: "xxx wie co robi, potrzeba mu czasu". Może w końcu karta się odwróci  Utrzymanie, utrzymaniem, ale ja bym coś po Ojropie chciał pojeździć, zwłaszcza że Soligorsk mi odpadł przez paszport, którego nie miałem, a Lipawa brak czasu. Do dziś dzień płaczę po nocach na myśl o tych dwóch wyjazdach  A skoro Ruch, czy Jaga mogą grać w Pucharach, to czemu nie Cracovia  ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Król powrócił i buki już mają pełne gacie. Ciekawe który pierwszy ogłosi upadłość i bankructwo.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
co lepsze wg was, over na gemy , czy +5.5 benneteau ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potężny popik wraca   tylko nie żygaj od rana, grasz Vere? ostatnie moje typki przed banem przyniosly troszke gotowki wiec dzis tez działam. Na pierwszy rzut oka to : 1. Vera bo Ivanovic z tego co pamietam to w 2 secie miala problemy (chyba zdrowotne) i jeszcze troche przegralaby tego seta ale po drugiej stronie miala zawodniczke ktora tego nie potrafila wykorzystac. 2. Na Li, ogladalem wszystkie mecze Agi i niestety grala z przeciwniczkami ktore byly beznadziejna, a na Li z pewnoscia bedzie atakowac , a kiedy ktos atakuje to Aga ma problemy pokazalo to kilka pilek w meczu z Errani. 3. Henin, bardziej regularna, widzialem mecz z Petrova i grala rewelacyjne. I cos z niespodzianek: Kvitova, Pironkova oraz Zakopolova 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co lepsze wg was, over na gemy , czy +5.5 benneteau ? over
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popik : (...) Jankovic , nie Ivanovic 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Nadal lay 3-0 ? Piostar ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@zostac modem MLS no widzisz Lipawa to bylo cos pieknego ,ale hokej juz sie nam tez sypie niestety
mamy stadion wiec coraz blizej do zbudowania druzyny na puchary ,martwi mnie tylko odskok Legii i Lecha , bo rywalizacja z Wisła,Jagiellonia,Polonia moze byc z czasem bardzo , bardzo trudna
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nadal lay 3-0 ? Piostar ? Niestety nie pomogę. Nie gram, nie doradzam.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Rod Fed Rafa Jo Muzza @2.05 moze i ktorys nawet 2 sety straci ale przegrac nie przegra  doxxbet bo zapomnialem dodac  
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|