|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Mensah : transparent dla Ciebie za mecz w toku ... czekam AV-Sunderland !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Suarez człowiek instytucja. Strzela gole, broni strzały.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
kolejny raz dowód empiryczny, czarni to debile 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kolejny raz dowód empiryczny, czarni to debile  dobre  witamy w klubie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie kursy były że mistrz będzie z Ameryki Płd? A jakie z Europy? Na Amerykę na pewno podand 3.00, na Europę coś w okolicach 1.70 -1.80
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny raz dowód empiryczny, czarni to debile  **** wisz w nogach śpisz  zaraz Ci Funky czy jakiś pacyfista napiszę że trzeba kochać wszystkich niezależnie od koloru skóry. Kenijczyków, Ghanijczyków i inne czarne istotki, które sztućcami się posługiwać nie potrafią.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
jak w tej reklamie NIKE, Suarez ma pomnik Ronaldo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobre MS, wyleczyly mnie mam nadzieje z obstawiania  dosc tego, za duzo czarnych biega i latwo o wtopy  (wtopilem na kilku meczach, 2x na ghanie  ) zegnam papa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urugwaj ma jakiegos super bramkarza od karnych ze na Ghane 2.20 ?  Może buki myślą, że Czarny to głupi i w bramkę nie wceluje. słusznie buki myślały, oby teraz ich żydy z Wyborczej nie osrkażyły o rasizm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
słusznie buki myślały, oby teraz ich żydy z Wyborczej nie osrkażyły o rasizm paciorek do ojca tadeusza juz zmowiles ?
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
kolejny raz dowód empiryczny, czarni to debile  **** wisz w nogach śpisz  zaraz Ci Funky czy jakiś pacyfista napiszę że trzeba kochać wszystkich niezależnie od koloru skóry. Kenijczyków, Ghanijczyków i inne czarne istotki, które sztućcami się posługiwać nie potrafią. skończ ze swoimi poglądami zachowuj jak ****** w sercu a nie pisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urugwaj ma jakiegos super bramkarza od karnych ze na Ghane 2.20 ?  Może buki myślą, że Czarny to głupi i w bramkę nie wceluje. słusznie buki myślały, oby teraz ich żydy z Wyborczej nie osrkażyły o rasizm no teraz juz wiem o co chodziło ten z rozbiegiem kilometrowym najlepszy, przeciez bramkarz w takiej sytuacji ma większe szanse niz strzelajacy
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
dobre MS, wyleczyly mnie mam nadzieje z obstawiania  dosc tego, za duzo czarnych biega i latwo o wtopy  (wtopilem na kilku meczach, 2x na ghanie  ) Ja od kilku lat sobie powtarzam, żeby nie stawiać na czarnych (tych afrykańskich - bo amerykańscy się trochę ucywilizowali po 300 latach niewolnictwa) bo to pewne wtopy. Choćby nie wiem jak dobrze szło, choćby nie wiem jak wielki by nie był faworyt - i tak wszystko spier*olą. Bo czarni ogólnie są głupi. Udaje mi się szerokim łukiem omijać ligę francuską, ale niestety czasami i tak brakuje mi konsekwencji i na ich mecze czasem coś postawię. 99% stawiania na czarnych kończy się wtopami. Na tym mundialu pierwszy i ostatni raz postawiłem na czarnych w meczu Ghana - Australia. Po tym meczu dałem sobie spokój z obstawianiem mundialu. Chwilę wcześniej mnie okradli w meczu USA - Słowenia. A wynik wydrukował oczywiście... czarny z Afryki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja od kilku lat sobie powtarzam, żeby nie stawiać na czarnych (tych afrykańskich - bo amerykańscy się trochę ucywilizowali po 300 latach niewolnictwa) bo to pewne wtopy. Choćby nie wiem jak dobrze szło, choćby nie wiem jak wielki by nie był faworyt - i tak wszystko spier*olą. Bo czarni ogólnie są głupi.
Udaje mi się szerokim łukiem omijać ligę francuską, ale niestety czasami i tak brakuje mi konsekwencji i na ich mecze czasem coś postawię. 99% stawiania na czarnych kończy się wtopami.
Na tym mundialu pierwszy i ostatni raz postawiłem na czarnych w meczu Ghana - Australia. Po tym meczu dałem sobie spokój z obstawianiem mundialu. Chwilę wcześniej mnie okradli w meczu USA - Słowenia. A wynik wydrukował oczywiście... czarny z Afryki. nie chce cie martwic ale nieszczescia chodza parami wiec pewnie jeszcze w swoim zyciu czarny cie wydupczy, zaczoles z nimi a oni l itosci nie znaja LOLOLOLOL
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jest dobrze. Meczu nie oglądałem, bo mój popierdolony szef, powiedział, że nie ma opcji, żebym sie mógł zwolnić. Kretyn... Ta sama przeprawa czeka mnie we wtorek. Będę walczył, aby tym razem móc zobaczyć moją Holandię. A że dopiero wróciłem z roboty, to najpierw wypiję za zdrowie "Oranje" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest dobrze. Meczu nie oglądałem, bo mój popierdolony szef, powiedział, że nie ma opcji, żebym sie mógł zwolnić. Kretyn... Ta sama przeprawa czeka mnie we wtorek. Będę walczył, aby tym razem móc zobaczyć moją Holandię. A że dopiero wróciłem z roboty, to najpierw wypiję za zdrowie "Oranje"  urzekła mnie twoja historia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie się czyta te Nasze posty. Szczególnie po skończonych meczach, człowiek wiele może się nauczyć i poznać drugiego człowieka, na szczęście białego. 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Hehe, rzeczywiście. A pomyśl jakimi bylibyśmy rasistami gdyby obok nas żyły tysiące/miliony czarnych ze swoimi gettami, przestępczością, lenistwem i głupotą. Nie przypadkiem największy rasizm zawsze jest tam gdzie te dwie rasy się ze sobą stykają. W USA, Francji czy Wlk. Brytanii mają na ten temat wiele do powiedzenia  U nas na szczęście tego nie ma.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|