|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Panowie bez urazy, ale weźcie się qrwa do roboty zamiast napi.erdalac chu.ja warte posty na QC  Przepraszam najmocniej za wulgarny ton wypowiedzi, ale krew mnie zalewa. Jeden zwalnia trenera po nic nie znaczących meczach zapominając o tym, że rok temu była identyczna sytuacja, a skończyło się złotem ME. Drugi księguje przed końcem seta. Trzeci zadaje głupie pytania, mając odpowiedzi na poprzednich stronach. Przykłady bezproduktywnego idiotyzmu można mnożyć i mnożyć. Może chociaż bana dostanę i z głowy będę miał to gówno zwane QC  To po co tykasz "gowna".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie bez urazy, ale weźcie się qrwa do roboty zamiast napi.erdalac chu.ja warte posty na QC  Przepraszam najmocniej za wulgarny ton wypowiedzi, ale krew mnie zalewa. Jeden zwalnia trenera po nic nie znaczących meczach zapominając o tym, że rok temu była identyczna sytuacja, a skończyło się złotem ME. Drugi księguje przed końcem seta. Trzeci zadaje głupie pytania, mając odpowiedzi na poprzednich stronach. Przykłady bezproduktywnego idiotyzmu można mnożyć i mnożyć. Może chociaż bana dostanę i z głowy będę miał to gówno zwane QC  dobrze ze jestes idealem i nam to wszystko wyjasniasz i wyznaczasz droge ktora mamy podazac na quasi czacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurek zapuscil korzenie i nie reaguje na plasa  Łomacz dawno do zmiany, ale Zagumny pewnie by nie lepszy byl..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brawo Bąku !
Nie zwolnił ręki i jest pkt.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Może chociaż bana dostanę i z głowy będę miał to gówno zwane QC  95% tylko dlatego gówna odwiedza mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie bez urazy, ale weźcie się qrwa do roboty zamiast napi.erdalac chu.ja warte posty na QC  Przepraszam najmocniej za wulgarny ton wypowiedzi, ale krew mnie zalewa. Jeden zwalnia trenera po nic nie znaczących meczach zapominając o tym, że rok temu była identyczna sytuacja, a skończyło się złotem ME. Drugi księguje przed końcem seta. Trzeci zadaje głupie pytania, mając odpowiedzi na poprzednich stronach. Przykłady bezproduktywnego idiotyzmu można mnożyć i mnożyć. Może chociaż bana dostanę i z głowy będę miał to gówno zwane QC  dobrze ze jestes idealem i nam to wszystko wyjasniasz i wyznaczasz droge ktora mamy podazac na quasi czacie. Nie wyznaczam żadnej drogi, ale mam w pamięci jak to kiedyś wyglądało i widzę jak z roku na rok się wszystko sypie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie placze a pytam, kibicuje i przezywam - jak to kibic a ze stawialem to pewnie emocje wieksze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak gramy lepiej niż wczoraj , nie ma tylu głupich błędów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korver - no to juz poruszasz duzo grubszy temat ale rozumiem teraz co chciales przekazac od poczatku z tym quasi i wzieciem sie do roboty ;b
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie placze a pytam, kibicuje i przezywam - jak to kibic a ze stawialem to pewnie emocje wieksze. Generalnie nie chce mi się z Tobą gadać... bo czuje się jakbym rozmawiał z tym stworzeniem co masz avku. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I tak gramy lepiej niż wczoraj , nie ma tylu głupich błędów Przede wszystkim Niemcy wyglądali wczoraj na dużo bardziej sprężonych
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
korver - no to juz poruszasz duzo grubszy temat ale rozumiem teraz co chciales przekazac od poczatku z tym quasi i wzieciem sie do roboty ;b w tym kraju ni ma roboty dla ludzi z moim wykształceniem ! [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ale serwis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vader - ciekaw jestem co powiesz jak ty ze swoim zajebiscie przeanalizowanym typem na Niemcy wtopisz W polowie meczu lepszy humorek byl u Ciebie ? No ja mam krowe - polskie typowe zwierze a ty jakies science gowno ktorego nigdy w zyciu nie ogladalem bo uwlaczalo swoim poziomem - jak chory portier
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak gramy lepiej niż wczoraj , nie ma tylu głupich błędów Przede wszystkim Niemcy wyglądali wczoraj na dużo bardziej sprężonych Dzisiaj Niemcy dużo gorzej na zagrywce, przyjecie u nas troche lepiej niz wczoraj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ktorzy się dziwią że same bluzgi itp.
Ale jak się nadarzy okazja to kazdy każdego potrafi sprowokować do dyskusji która nie ma nic związanego z meczem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vader - ciekaw jestem co powiesz jak ty ze swoim zajebiscie przeanalizowanym typem na Niemcy wtopisz W polowie meczu lepszy humorek byl u Ciebie ? No ja mam krowe - polskie typowe zwierze a ty jakies science gowno ktorego nigdy w zyciu nie ogladalem bo uwlaczalo swoim poziomem - jak chory portier Nie karmie trolla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale masz super teksty. jak daro z vivy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska po 3-1 szkoda że grałem wczoraj , a nie dziś  Kto przychyla się ze mną do typu na Rusków w nocy ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|