|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
No widzę ze nie bylem jedyny
Ja miałem tak.
Nie logowalem się na bet-at-home nie pamiętam ile. Nagle pewnego dnia dostaje e-mail z prośba o przesłanie skanu dowodu oraz karty kredytowej w celu dokonania wypłaty. Zdziwiłem się pytam się kiedy zgłaszałem wypłatę i ile. Odpisali ze 100 PLN zlecone jeszcze w 2007 roku !!!. nie pamiętałem nr konta ani pinu wiec napisałem żeby mi wysłali. Loguje się na bet-at-home a na koncie około 4500 PLN oczywiście ja nie wpłacałem. Ktoś się bawił na moim koncie. Oczywiście bet-at-home nie ponosi odpowiedzialności za takie sprawy - moja wina ze udostępniłem komuś nr konta i PIN. W tym momencie konto zablokowane i okazało się ze ktoś w swoim banku zgłosił nadużycie związane ze zniknięciem kasy z konta przy użyciu karty którą dokonano wpłaty na moim koncie BAH. zdecyduj się w końcu na jakąś wersję...albo zostajesz przy swojej , albo przywłaszcz sobie wersje royala że miałeś włam na konto. pogmatwana ta twoja historia , a potem się dziwimy że 90% buków ma w zapisie... "PROMOCJA NIE DOTYCZY POLAKÓW TURKÓW CHIŃCZYKÓW..." 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Widze ze chlopaki nie dowierzają moge przeslac poczte - korespondecje z serwisem BAH jak ktos chetny
|
|
|
|
|
member
|
|
member
McDziarz czytaj ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
No widzę ze nie bylem jedyny
Ja miałem tak.
Nie logowalem się na bet-at-home nie pamiętam ile. Nagle pewnego dnia dostaje e-mail z prośba o przesłanie skanu dowodu oraz karty kredytowej w celu dokonania wypłaty. Zdziwiłem się pytam się kiedy zgłaszałem wypłatę i ile. Odpisali ze 100 PLN zlecone jeszcze w 2007 roku !!!. nie pamiętałem nr konta ani pinu wiec napisałem żeby mi wysłali. Loguje się na bet-at-home a na koncie około 4500 PLN oczywiście ja nie wpłacałem. Ktoś się bawił na moim koncie. Oczywiście bet-at-home nie ponosi odpowiedzialności za takie sprawy - moja wina ze udostępniłem komuś nr konta i PIN. W tym momencie konto zablokowane i okazało się ze ktoś w swoim banku zgłosił nadużycie związane ze zniknięciem kasy z konta przy użyciu karty którą dokonano wpłaty na moim koncie BAH. ale jak mam czytać ze zrozumieniem...? tu się nic kupy nie trzyma... 1 procedura wypłaty trwa u nich kilka lat , że nagle dostałeś mejla w sprawie zleconej wypłaty z 2007...? 2 logujesz sie a tu na koncie 4500 , ktoś może zapomniał albo grał sobie i zostawił Ci napiwek ? 3 ktoś by narażał się włamując na Twoje konto u buka i jednocześnie korzystałby z karty kredytowej należącej do jeszcze innej osoby trzeciej Chyba zdajesz sobie sprawę że póki co mało wiarygodne te twoje przygody są...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Poczta od nich Witaj Krzysztof! Aby móc zrealizować zlecenie wypłaty, potrzebna jest kopia Twojego dowodu osobistego (w przypadku nowego dowodu osobistego: przód i tył) jak również kopia karty kredytowej, za pomocą której dokonałeś u nas wpłaty (przód i tył karty). Numer karty: 543193******3784 Prosimy o przesłanie owych danych na adres: [email protected]. Prosimy pamiętać, iż sprawdzenie poprawności danych może trwać kilka dni. Po sprawdzeniu zgodności przesłanych danych ze stanem faktycznym, zlecenie wypłaty zostanie bezzwłocznie zrealizowane. Serdecznie pozdrawiamy Twój bet-at-home.com Team [email protected]http://www.bet-at-home.comPoczta moja ale ja nie zlecalem zadnej wyplaty. a jaki jest moj nr konta? Poczta od nich Witaj Krzysztof! Wypłatę zlecił Pan w dniu 25.04.2007 na kwote 100 PLN. Serdecznie pozdrawiamy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ad 2. - ktos gral na moim koncie i akurat mial wplacona kase no i do tego mial w trakcie wyplate
ad 3. dokladnie tak jak piszesz
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie jak przed swietami wygladaja wyplaty na MB w BaH? Sprawnie idzie czy sie ociagaja?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie jak przed swietami wygladaja wyplaty na MB w BaH? Sprawnie idzie czy sie ociagaja? juz znam odp.: 2h 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Sprawa wygląda następująco, miesiąc temu zleciłem wypłatę środków z konta, wypłata została anulowana z powodu braku obrócenia depozytu i bonusu, loguję się dzisiaj na konto i ku mojemu zdziwieniu na koncie pozostała tylko niewielka kwota(ok 50pln),okazało się, że ktoś wpłacił na moje konto kilkanaście pln przez Neteller a następnie zlecił 2 wypłaty na Neteller(1 wypłata tego samego dnia co wpłata,a 2 następnego),przy wpłatach na konto korzystałem jedynie z Moneybookers, skontaktowałem się z Bet-at-home, pomimo, że na maila nie otrzymałem od nich żadnej informacji o wpłacie/wypłacie środków to twierdzą, że ich strony jest wszystko w porządku mimo, że nie są w stanie stwierdzić, czy powiadomienia zostały wysłane, może ktoś się spotkał z podobną sytuacją? czy jest szansa namierzyć osobę posiadając jedynie nr.klienta z Neteller?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
/czy jest szansa namierzyć osobę posiadając jedynie nr.klienta z Neteller?/
Namierzyć można tożsamość, którą się posługuje. A czy jest ona zgodna z samą osobą - to inna sprawa.
Zarówno MB jak i NT posługują się numerami klienta. Do konkretnego numeru przypisany jest rekord z danymi, identyfikującymi tożsamość. Te dane są do ustalenia natychmiast przy dobrej woli serwisów.
Ponieważ był to pierwszy przelew do i z NT, ten numer się udał. Gdyby już wcześniej był użyty NT, wpłata i wypłata możliwa by była tylko z tego samego numeru NT.
Przy okazji, ten przykład jest dowodem na to, że system transakcyjny identyfikuje tylko numer. Nie sprawdza pozostałych danych rekordu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chodziło mi o dane osobowe. Bo oczywiście do rekordu też należy numer bezpieczeństwa i hasło.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
/czy jest szansa namierzyć osobę posiadając jedynie nr.klienta z Neteller?/
Namierzyć można tożsamość, którą się posługuje. A czy jest ona zgodna z samą osobą - to inna sprawa.
Zarówno MB jak i NT posługują się numerami klienta. Do konkretnego numeru przypisany jest rekord z danymi, identyfikującymi tożsamość. Te dane są do ustalenia natychmiast przy dobrej woli serwisów.
Ponieważ był to pierwszy przelew do i z NT, ten numer się udał. Gdyby już wcześniej był użyty NT, wpłata i wypłata możliwa by była tylko z tego samego numeru NT.
Przy okazji, ten przykład jest dowodem na to, że system transakcyjny identyfikuje tylko numer. Nie sprawdza pozostałych danych rekordu. problem jest w tym ze taki Neteller nie udostępni danych klienta bez "nakazu" policji, do wczoraj też myślałem, że odbywa się weryfikacja klienta przy przelewach Neteller- firma bukmacherska
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Witam
Mam pytanko,dawno nie grałem w tym buku,będzie z dwa lata,spróbowałem jakiś czas temu pograć u nich... Dzisiaj zleciłem wypłatę ...
Oczywiście musiałem podać jakiś IBAN,z tego co pamiątam to mój numer konta poprzedzony literkami PL oznaczającymi kraj,czy dobrze pamiętam ???
Wiem też że BAH nie odejmuje od razu salda przeznaczonego do wypłaty,w której zakładce można sprawdzić sumę zleconą do wypłaty bo tego nie potrafię sobie przypomnieć :/
I jeszcze jedno ile teraz u nich tak średnio trzeba czekać na wpływ pieniędzy na konto bankowe ???
Z góry dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wejdź w wypłaty i kliknij w jakąś metodę wypłaty. pokaże się kwota wypłat w trakcie.
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
aaaa jest
wypłaty w trakie opracowania ...
wielkie dzieki za szybką odpowiedz
w sumie pograłem tylko kilka dni i chyba wracam spowrotem do expekta,no chyba że jeszcze jakiś buk ma mozliwość wpłaty bezpośrednio z konta bankowego poprzez przelewy24 gdyż ja tylko w ten sposób wpłacam...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaaa jest
wypłaty w trakie opracowania ...
wielkie dzieki za szybką odpowiedz
w sumie pograłem tylko kilka dni i chyba wracam spowrotem do expekta,no chyba że jeszcze jakiś buk ma mozliwość wpłaty bezpośrednio z konta bankowego poprzez przelewy24 gdyż ja tylko w ten sposób wpłacam... chyba każdy buk coś takiego ma. A jak nie każdy to zdecydowana większość.
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Przejrze dzisiaj oferty poszczególnych buków i gdzieś wpłacę...
może unibet albo betclick kiedyś tam tez grałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przejrze dzisiaj oferty poszczególnych buków i gdzieś wpłacę...
może unibet albo betclick kiedyś tam tez grałem powiedz czego oczekujesz od buka to może coś doradzę  jakieś konkretne sporty, ligi? Gry na live?
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Hmmmm czego oczekuje ???
Próbowałem gry w kilku bukach,Expekt,BaH,BetClick oraz Unibet,konto miałem założone także w Bwin oraz bet365 jednak tam nigdy nie grałem...w bet 365 aby złożyć depozyt trzeba mieć konto na MoneyBookers ??? No chyba że się mylę,może coś nie doczytałem...
Najaktywniejszy byłem w EXP,ładna szata graficzna,wszystko dosyć przejrzyste,łatwy w obsłudze,bezproblemowe wpłaty oraz wypłaty,oferta też w miarę....Jednak z chęcią spróbowałbym pograć gdzieś indziej...
Gram przede wszystkim piłkę nożną oraz europejski hokej na lodzie,barzdzo często są to duble... Owszem zdarza się się dosyć często uderzać na live,fakt w expekcie oferta w tej dziedzinie taka sobie,i czesto nie puszcza w trakcie ze względu na zawieszanie i zmianę kursów ale chyba tak jest wszędzie ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver skoro już zaoferowałeś że możesz coś doradzić to może ja się podłączę. Gram głównie koszykówka/piłka ręczna właściwie tylko over/under i handicapy a nie tradycyjne 1x2 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|