|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozchodzi sie glownie o awans Aktobe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japonki wkurzone, Brytyjki wkurzone to może coś jeszcze ukują po pięknym kursie ...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Cześć Robben  Peffffa jak nic !  Aktobe 0-1  Zaraz coś Portugalia wciśnie Hiszpanii.  No to pogramy Francuzów  Bedziesz w stanie mi podsyłac wynik co jakis czas ;), bo niestety od 18 bede w pracy  a co do Francuzów polecasz  ?? myslałem by dorzucic Ziline(-1) i Ruskich w siate  Z chęcią bym podsyłał ale w poniedziałek podczas libacji u kumpla telefon rozpierdoliłem o ścianę...  No chyba że masz Orange to przez bramkę Ci podeślę. 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
moj kupon; Esch-AIK UNDER 2,5 + HJK X2 + Debreczyn + Lech-Baku OVER 2,5  korci dac Sparta P. X2/under 1,5 ... awans maja pewny wiec moze powtorka z Torshavn-RedBull
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć Robben  Peffffa jak nic !  Aktobe 0-1  Zaraz coś Portugalia wciśnie Hiszpanii.  No to pogramy Francuzów  Bedziesz w stanie mi podsyłac wynik co jakis czas ;), bo niestety od 18 bede w pracy  a co do Francuzów polecasz  ?? myslałem by dorzucic Ziline(-1) i Ruskich w siate  Z chęcią bym podsyłał ale w poniedziałek podczas libacji u kumpla telefon rozpierdoliłem o ścianę...  No chyba że masz Orange to przez bramkę Ci podeślę.  No no to niezła musiała tam byc libacja  hehe, chociaz udana była  ?? Tak, mam numer teraz w Orange  podeśle ci za chwile na PRIV 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe Spain 2:1 ,co za patałachy z tych Portugalczykow , 5 minut nie potrafia utrzymac wyniku ..
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Cześć Robben  Peffffa jak nic !  Aktobe 0-1  Zaraz coś Portugalia wciśnie Hiszpanii.  No to pogramy Francuzów  Bedziesz w stanie mi podsyłac wynik co jakis czas ;), bo niestety od 18 bede w pracy  a co do Francuzów polecasz  ?? myslałem by dorzucic Ziline(-1) i Ruskich w siate  Z chęcią bym podsyłał ale w poniedziałek podczas libacji u kumpla telefon rozpierdoliłem o ścianę...  No chyba że masz Orange to przez bramkę Ci podeślę.  No no to niezła musiała tam byc libacja  hehe, chociaz udana była  ?? Tak, mam numer teraz w Orange  podeśle ci za chwile na PRIV  udana jak najbardziej  Aktobe wkulać jednego po przerwie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglądał ktoś Francuzów i Austriaków czy tylko po wynikach taka peffka,zobaczcie na statystyki,według mnie lepiej zagrać over ewentualnie Austria strzeli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest szansa ze dzis tshibamba zagra? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojro musisz rozrozniac mecz u siebie a mecze na wyjezdzie  chociaz chyba napatrzyles sie za duzo na Górnik i tak Ci zostalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest szansa ze dzis tshibamba zagra?  nie zagra, bo nie został zgłoszony do rozgrywek 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
chociaz chyba napatrzyles sie za duzo na Górnik i tak Ci zostalo  przesadzasz  ale skoro napomknales o Gorniku... to akurat dostaje w sparingu po dupie 1-2 z Lechia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz chyba napatrzyles sie za duzo na Górnik i tak Ci zostalo  przesadzasz  ale skoro napomknales o Gorniku... to akurat dostaje w sparingu po dupie 1-2 z Lechia  no w lidze tez bedzie dostawal , wiec trza byc twardym a nie mietkim  chodzilo mi odnosnie Twojego wpisu apropo Sparty i porownania do Salzburga
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
no w lidze tez bedzie dostawal , wiec trza byc twardym a nie mietkim  chodzilo mi odnosnie Twojego wpisu apropo Sparty i porownania do Salzburga WIEMOjjj poczyje podwojna satysfakcje kiedy po meczu z Cracovia bede spiewal: '3-0 i Górnik zegna frajera...' o lidze to sobie potem porozmawiamy, na pewno po 6 sierpnia Zilina, Sparta - tutaj musi byc gdzies ukryta niepodzianka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh nie z ta kadra , ktora obecnie ma Cracovia  3-0 to na pewno nie zaspiewasz fakt faktem do ligi daleko , moze zmieni mi sie zdanie do tego czasu odnosnie przewidywanej pozycji dla Was w tym sezonie ( patrzac na kadry zespolow oczywiscie bo wiadomo roznie z tym bywa )
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ojro po wczorajszym mecz Salzburga podejrzliwy się zrobiłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
choc pamietam jeden z wyjazdow do Zabrza , kiedy sektor Cracovii przy wyniku 5-1 dla Górnika krzyczal "JESZCZE JEDEN , JESZCZE JEDEN..."  ale wtedy byl szacunek na linii kibicowskiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy ktos sie juz zaczal interesowac druzynami polskimi , ale zwroccie uwage na to co wyprawia beniaminek Kolejarz Stroze w sparingach , ja jestem pod ogromnym wrazeniem i nie omieszkam ich pomijac w pierwszych kolejkach , sprawa sie tez tyczy Podbeskidzia ale tu mniejsze kursy beda do lapania niz na Kolejarz , 2 bylych zawodnikow Cracovii nawet maja w skladzie 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Aktobe 15 minut 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie omieszkasz ich pomijac czyli co ? nie bedziesz stawial na ich mecze ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|