|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Antek, chłopak ze wsi, wziął ślub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową: - No i jak wam się, Kaśka układa? - Ano miesiąc po ślubie, a Antek mnie jeszcze nie tego... - Jak to? Już ja z nim pogadam! Jak zapowiedział, tak zrobił. - Antek, czemu ty z Kaśką nie tego? - Wiesz, ojciec... Nie wiem jak... - Jak to nie wiesz? Zara Ci pokażę. Zabrał Antka do stodoły, dał mu świecę i mówi: - Masz i świeć. Sam Kaśkę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka: - Tera wiesz już jak? Spotykają się znowu za jakiś czas i ojciec pyta synową: - No i jak tera? - Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha, a Antek ze świecą stoi i kurwa przyświeca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no co Pan to nie jest śmieszne  Ohydne, wręcz. Sorki, ale muszę...  bawimy sie dalej  zakladajac ze nie macie wyboru (np. pistolet przystawiony do lba) to ktorą byscie pukneli ?  zdjecie 6 od dolu (ta w okularach) odpada bo sie wyroznia na tle pozostałych "lasek" .
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
no co Pan to nie jest śmieszne  Ohydne, wręcz. Sorki, ale muszę...  bawimy sie dalej  zakladajac ze nie macie wyboru (np. pistolet przystawiony do lba) to ktorą byscie pukneli ?  zdjecie 6 od dolu (ta w okularach) odpada bo sie wyroznia na tle pozostałych "lasek" . Ja chyba wolałbym dostać kulkę w łeb niż "przytulić" którąś z tych kosmitek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolo powodzenia z fantazjami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Antek, chłopak ze wsi, wziął ślub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową: - No i jak wam się, Kaśka układa? - Ano miesiąc po ślubie, a Antek mnie jeszcze nie tego... - Jak to? Już ja z nim pogadam! Jak zapowiedział, tak zrobił. - Antek, czemu ty z Kaśką nie tego? - Wiesz, ojciec... Nie wiem jak... - Jak to nie wiesz? Zara Ci pokażę. Zabrał Antka do stodoły, dał mu świecę i mówi: - Masz i świeć. Sam Kaśkę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka: - Tera wiesz już jak? Spotykają się znowu za jakiś czas i ojciec pyta synową: - No i jak tera? - Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha, a Antek ze świecą stoi i kurwa przyświeca. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|