|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dla mnie Incepcja przebiła Avatara. Można oglądnąć 5 filmów w jednym, czadzik. I jeszcze Di Caprio nie dostał makabrycznego wpitolu na koniec i nie umarł  .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ktoś poleci jakieś dobre kino? Bo ostatnio posucha w temacie. Oprócz A-Boya, którego wszyscy chwalą. Śmiało mogę polecić Invictus'a z Morganem Freemanem i Mattem Damonem i wcześniej już wymieniony film Bracia w obu wersjach - duńskiej i amerykańskiej. Może coś z polskich ? Boisko Bezdomnych i Plac Zbawiciela... Wg mnie pierwsza klasa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś poleci jakieś dobre kino? Bo ostatnio posucha w temacie. Oprócz A-Boya, którego wszyscy chwalą. Śmiało mogę polecić Invictus'a z Morganem Freemanem i Mattem Damonem i wcześniej już wymieniony film Bracia w obu wersjach - duńskiej i amerykańskiej. Może coś z polskich ? Boisko Bezdomnych i Plac Zbawiciela... Wg mnie pierwsza klasa... Chyba na zaparcia z powodu politycznej poprawnosci. Czy ktos wie kiedy na DVD , pojawi sie "Rozyczka" ? Szczerze polecam,dawno nie widzialem tak dobrego polskiego filmu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie Incepcja przebiła Avatara. Można oglądnąć 5 filmów w jednym, czadzik. I jeszcze Di Caprio nie dostał makabrycznego wpitolu na koniec i nie umarł  . dzieki za spoiler, naprawde glupota ludzka nie zna granic 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
czy jest jakiś dobry film z Angelina Jolie? tylko nie Oszukana...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest jakiś dobry film z Angelina Jolie? tylko nie Oszukana... Złodziej Życia Kolekcjoner Kości Przerwana lekcja muzyki
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
ok, dzięki zaraz sobie coś obejrzę...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Najlepszy to "Przerwana Lekcja Muzyki" - zresztą Jolie za niego oskara dostała. Poza tym - jak już wspomniał Kadus - dobry "Kolekcjoner kości" oraz niezły "Złodziej życia". Ja bym jeszcze dodał do tego też całkiem sympatyczny film (w stylu tych młodzieżowych), czyli "Wtajemniczenie".
No i na tym koniec. Jolie nie należy do aktorek, która gra w dobrych filmach. Większość to przeciętne akcyjniaki i przeciętne dramaciki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądałem wczoraj "Księgę ocalenia" jedna z głupszych fabuł jakie widziałem...
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
byłem wlasnie na Shreku, beznadziejny, ani to smieszne, ani ciekawe... totalnie nie polecam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Incepcja 8/10
Oczekiwałem nieco więcej po tym filmie z traileru i z tego co mówili przed filmem. Pomysł rewelacyjny , ale brakowało mi tego ''czegoś''.
Moim zdaniem lepszy od Avatara.
Znowu premiera w PL 2 lub 3 tygodnie po światowej.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ciekawe kiedy bedzie premiera online w internecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.filmweb.pl/Incepcjabyłem wczoraj. sceny walki i pościgu gdzieś w zimowej krainie to trochę farsa ale przecież nie o to chodziło w tym filmie Ogólnie to spokojnie 9/10 przy czym chyba film do obejrzenia chyba 2-3 razy  polecam Również polecam, aczkolwiek zakończenie przewidywalne...
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Najlepszy to "Przerwana Lekcja Muzyki" - zresztą Jolie za niego oskara dostała. Poza tym - jak już wspomniał Kadus - dobry "Kolekcjoner kości" oraz niezły "Złodziej życia". Ja bym jeszcze dodał do tego też całkiem sympatyczny film (w stylu tych młodzieżowych), czyli "Wtajemniczenie".
No i na tym koniec. Jolie nie należy do aktorek, która gra w dobrych filmach. Większość to przeciętne akcyjniaki i przeciętne dramaciki. nie moge nigdzie znaleźć tego Wtajemniczenia (Foxfire) do obejrzenia online, może ktoś zna jakąs stronę? Dzięki za polecenie Przerwanej lekcji... Niezły film i super rola Angeliny
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Jak dla mnie Incepcja przebiła Avatara. Można oglądnąć 5 filmów w jednym, czadzik. I jeszcze Di Caprio nie dostał makabrycznego wpitolu na koniec i nie umarł  .  Nickel, za spoiler
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak dla mnie Incepcja przebiła Avatara. Można oglądnąć 5 filmów w jednym, czadzik. I jeszcze Di Caprio nie dostał makabrycznego wpitolu na koniec i nie umarł  .  Nickel, za spoiler zaden spoiler... on nawet nie mial kiedy umrzec w tym filmie  wiec info o tym, ze nie umarl jest... nic nie warte 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Football Factory na tvp2  , polecam film 28 dni później (gatunek horror  ) ...straszny to on nie był ,ale za to bardzo ciekawy 7/10...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Zna ktoś filmy typu `` SIEDEM``, ``KOLEKCJONER``, `` W SIECI PAJĄKA``, godne polecenia ??  wczoraj sobie oglądnąłem wszystkie trzy, i na coś podobnego dalej mam ochotę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cop Out - komedia sensacyjna z Brucem Willisem jak dla mnie 6/10 do obejrzenia, kilka śmiesznych dialogów i niezawodny Bruce w akcji 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|