Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 62 1 2 3 4 5 6 61 62
G
veteran
veteran
G Offline
akagi czekam smile Bo np bwin przywrócił mecz Dniepru do oferty, mimo że nie było go dwa dni. Nie przestraszyli się niepokojących ruchów na rynku? wink Nie atakuję tylko chcę, żebyś mi wyjaśnił. Po to jest to forum, żeby się człowieku uczył wink

Bonus: Unibet
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Ruch nie strzeli @2.35 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A na co Ty Bociuś czekasz, wink
na obszerne analizy ?

Myślałem, że mnie zbanowali, laugh bo przez kilka minut, nie mogłem się wbić na mecz pl

A
addict
addict
A Offline
Jagiellonia over 1,5. Co sadzicie?

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
not to score na dzis smile : Podgorica 2.2 , Ruch 2.2 , Mothorwell 2.5 , Zrinjski 1.8 , Slovan 2.1 , Dinamo T 2.1 ,

BKS Sparta
BKS Sparta
Originally Posted by akagi
na obszerne analizy ?

Myślałem, że mnie zbanowali, laugh bo przez kilka minut, nie mogłem się wbić na mecz pl

przeciazenie wtop dzis tongue

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Dziś o godz.19.00 mecz Valerenga - Barcelona.
Barca dziś zagra rezerwami, zawodnicy grający na mundialu dostali wolne. Z pierwszego składu wolne dostali: Pinto, Adriano, Bojan, Ibrahimovic, Keita, Maxwell, Milito, Victor Sanchez. Zagrają m.in. Armando, Benja, Dalmau, Edu Oriol, Ilie, Jonathan dos Santos, Jonathan Soriano, Martí Riverola, Muniesa, Nolito, Sergi Gomez, Sergi Roberto, Tello - wszyscy są z rezerw. Mecz zostanie rozegrany na stadionie Ullevaal Stadion. (25 tys. widzów)

Zawodnicy Barcelony przylecą 29 lipca do Valerengi. Co prawda teraz w Europie są upały, ale różnica 10 stopni i podróży dla młodych zawodników Barcelony mogą stanowić pewien problem.

W drużynie Valerengi nie zagrają: Birger Madsen, Gudmund Taksdal Kongshavn - obaj z kontuzjami.

Skład Valerengi na mecz z Barceloną: Lars Hirschfeld, Frode Larsen, Andreas Nordvik, André Muri, Freddy dos Santos, Lars Iver Strand, Morten Berre, Bengt Sæternes, Mohammed Fellah, Dawda Leigh, Mostafa Abdellaoue, Luton Shelton, Kristofer Hæstad, Stefan Strandberg, Mohammed Abdellaoue, Bojan Zajic, Adnan Haidar, Harmeet Singh, Kristian Brix, Amin Nouri, Håvard Nielsen, Fabe Dabo.

Uważam, że Norwegowie stoją przed wielką okazją by pokonać Barcelonę, a że nie jest to niemożliwe przekonała nas nawet Wisła Kraków.
Kurs na zwycięstwo Valerengi 10.00 (betclick)myślę, że warto spróbować za małą stawkę.

(informacja zaczerpnięta z innego forum)

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
śmiało overka można grać grin

G
veteran
veteran
G Offline
na obszerne analizy ?

Hehe, wyłącznie na jakieś uzasadnienie tego o czym piszesz. Ale wygląda na to, że go po prostu brak.

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Dynamo Mińsk bramkę strzeli? Kursiwo 1,8.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by GBocian84
na obszerne analizy ?

Hehe, wyłącznie na jakieś uzasadnienie tego o czym piszesz. Ale wygląda na to, że go po prostu brak.

Ty Bocian poważny jesteś ?

Uważasz że będę Tobie i wszystkim czytającym wykład robił ?

A możesz powiedzieć, dlaczego miałbym to robić ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
OT Jako, że wakacje spędzam w królewsko cesarskim stołecznym mieście Krakowie ostatnio wizytowałem stadiony i Cracovii i Wisły, stąd pytanie do obecnych tutaj kibiców 2 tych drużyn - craaxa i alberta:
Kiedy zagracie już u siebie ? smile Chętnie wpadnę, najlepiej na mecz z GKSem wink

BKS Sparta
BKS Sparta
akagi takie są zasady w nagrode otrzymujesz bon na zaklady o wartosci 50j. od GBocian84 ;p

A
addict
addict
A Offline
Originally Posted by Luvstruck
OT Jako, że wakacje spędzam w królewsko cesarskim stołecznym mieście Krakowie ostatnio wizytowałem stadiony i Cracovii i Wisły, stąd pytanie do obecnych tutaj kibiców 2 tych drużyn - craaxa i alberta:
Kiedy zagracie już u siebie ? smile Chętnie wpadnę, najlepiej na mecz z GKSem wink
Wisla miala juz zagrac w 4 rundzie LE(oczywiscie jesli awansuje), choc znajac miasto i to, ze nikt sie tym nie interesuje oprocz kibicow to prawdopodobnie sie nie uda. Do 9 sierpnia musza zamontowac oswietlenie, a brakuje jeszcze trzech slupow, wiec szanse sa iluzoryczne. Do meczu z Arka maja byc sprzedawane bilety jeszcze na Hutnika, a co bedzie pozniej to nie wiadomo.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by Luvstruck

jak możesz to zerknij i odpisz na pw wink

A
addict
addict
A Offline
Jak juz jestesmy przy stadionach, to chyba nie bedzie wygodnie na tych krzeselkach ; d

[Linked Image]

G
veteran
veteran
G Offline
Originally Posted by GBocian84
na obszerne analizy ?

Ty Bocian poważny jesteś ?

Uważasz że będę Tobie i wszystkim czytającym wykład robił ?

A możesz powiedzieć, dlaczego miałbym to robić ?

Na teraz siejesz niepotrzebny zamęt, bo jakichś drastycznych ruchów kursowych na mecz Dniepru po prostu nie ma. Napisałeś o owych nerwowych ruchach później argumentując tym, że mecz znika z oferty. Otóż nie znika i ma się dobrze. Wykładu nie musisz robić bo nie ma o czym. Mnie interesuje ten mecz i ruchy kursowe, dlatego zdziwiłem się, że napisałeś, że coś się dzieje. Otóż nie dzieje się nic, a Ty piszesz bzdury. Jeśli jest inaczej to się broń, chyba że to jakaś tajemnica państwowa wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Ktoś coś wie o tym przeciwniku Wisły dzisiejszym? Po lekturze forum BA, to nawet lekko kusi zagrać jakiś handi na gości.

Ma ktoś opinię?

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by kfjatek
Ktoś coś wie o tym przeciwniku Wisły dzisiejszym? Po lekturze forum BA, to nawet lekko kusi zagrać jakiś handi na gości.

Ma ktoś opinię?

4 siła na Azerbejdżanie, skład nie zachwyca tak jak pozostałej mocnej trójki.

A
addict
addict
A Offline
Powinno wejsc, jedynym problemem moze byc murawa. Od poniedzialku obficie lalo, ponoc nawet jakies budynki klubowe na Hutniku zostaly zalane, wiec boisko moze byc w zlym stanie. Dzisiaj na szczescie bez deszczu narazie, nawet lekko slonce wyszlo i moze nie bedzie az tak zle.

Strona 4 z 62 1 2 3 4 5 6 61 62

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (aker, Szuman, Sensei, burbon, $-man, latajaca_holenderka), 3,029 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,366
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025