|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dzięki z tego co mówicie to nie ciekawie to wygląda...miało być 2k na rękę
to jest zapłata za praktykę na budowie, jako student nie rozliczą mnie jakoś inaczej?
czy oje.bali mnie na 400zl?
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
będziesz miał prawie 2000 PLN, bo jako student prawdopodobnie nie płaca za ciebie ZUS-u
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko musisz im dostarcyzc taki swistek ze studiujesz  Wiem, ze z 1320zl dostaje sie faktycznie 1130 zl
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Panowie mam problem z internetem w laptopie. W przypadku internetu z Play (USB) nie wykazuje żadnej ściągalności danych a kiedy podłączam internet z lokalnej kablówki również żadna strona nie chce się wyświetlić. Sprawdzałem Play na innym laptopie i działa normalnie. To samo z inernetem kablowym. Może przez przypadek coś włączyłem w laptopie ? Jakąś opcję blokującą heh. Szczerze powiem, że się nie znam na tych sprawach. Może ktoś będzie wiedział ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm, powodow moze byc mnostwo. Sprawdz inna przegladarke (ie, firefox, opera, chrome). Powylaczaj firewalle, antywiry, zapore windowsowa, inne programy blokujace np. blokady popupow jesli masz. Tez mam m.in internet z Play przez modem usb w laptopie, ale mi smiga okej caly czas. Mozesz sprobowac jeszcze przeinstalowac ten ich program do laczenia sie z netem (ten play'owy). W wykrywa w ogole modem jak podpinasz? I w programie play pokazuje zasieg? Zobacz to co wyzej, jak dalej nic to pomyslimy dalej 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Odinstalowałem antyvira i działa  Dzięki za pomoc agr1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ktorys z forumowiczow ma terrarium ?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=BZYCZEK]Brat prosił aby pomóc mu w gierce http://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00
PozdrawiamWitam Jak co tydzień brat prosi o wsparcie mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie moge prosic o namiary na sprawdzona darmowa bramke sms
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie potrzebuje programu, ktory wyciagnie mi tylko dzwięk z filmiku na youtube (najlepiej od razu do mp3)
dziekuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys bylo kilka tematow z pytaniem o nadruki na koszulkach. Znalazlem tylko jeden ale bez konkretych informacji w srodku  Wiec zapyatm tu - kto moze polecic jakies konkretne strony albo sprzedawcow na allegro ?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Panowie co warto sobie ściągnąć z USA ? Wujek przyjeżdża i może mi coś przywieźć, ale ja nie bardzo mam pomysł co. Wcześniej przywoził mi części do kompa i laptopa, ale teraz laptopa mam kupionego w Polsce, więc to odpada. Wiem, że można kupić fajne ciuchy, ale co oprócz tego ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Perfumy jesli masz komu je sprzedac (na allegro moze byc ciezko bo ludzie jednak patrza kto co sprzedaje, ile i ile ma komentarzy) Moze sam bym kupil jakies  . Eelektronika sie wyrownala chyba wiec nie bardzo, ale trzeba by sprawdzic. Wiem, ze rzeczy snowboardowe- moze nie tyle ciuchy ale np google to dobry towar z USA. U nas jest to cholernie drogie, przynajmniej jak rok temu patrzylem to tak bylo. Problem w tym, ze malo tez kto zaplaci 300zl za google;-) Ogolnie trzeba poszukac tam w dobrej cenie zeby tutaj bylo sens sprzedac, jednak jeszcze nie zarabia sie u nas tyle zeby moc sobie pozwolic na troche luxusu  Tak tak wg mnie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Prośba, podczas otwierania Internetu nie widze na dole okienek z pozostalych okienek itp. Nie jest to opcja ,,autoukrywanie'' odrazu powiem .Starsznie wkurzajace to jest. Tyczy sie to tylko Internetu bo gdy otwieram Excela badz inny plik to jest ok. Tyczy skie tyle okienek z netem ;/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Mam takie pytanie, ile kosztuje mniej więcej porada prawna u prawnika? I czy za całą sprawę jak by prawnik prowadził, płaci się z góry czy inaczej?
Dziękuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Porada kosztuje ok. 50 zł. Prowadzenie sprawy itp. to Ci podliczy przy pierwszym spotkaniu, także i tak 50 zł musisz na początek beknąć.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Akurat dziś byłem u prawnika. 100 za samo spotkanie i poradę. Za napisanie wniosku do sądu 500 zł, a za prowadzenie sprawy 2000 zł. Dodam, że spraw prowadzona by była w Sądzie Pracy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
takie pytanie problem odnosnie ebay i paypal.
Kupilem przedmiot na ebayu mam konto powiazane z paypal, zweryfikowalem paypal z moja karta debetowa (wypukla) i teraz jak chce na stronie ebay wybrac "zaplac" za przedmiot pokazuje mi strone do logowania z paypalem, wpisuje dane klikam loguj i mnie przekierowuje na ebay i wyswietla komunikat"Przepraszamy, ta strona jest obecnie niedostępna" o co chodzi i co mam zrobic?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam panowie piszę troche z własnego lenistwa, bo nie mam za bardzo sprawdzać po kolei na kazej stronie buka czy ma w tym miejscu swój oddział. Otóż czy orientuje sie ktos z was czy jakikolwiek buk naziemny istnieje w nadmorskiej miejscowosci DZIWNÓW ??? z góry dzieki za odpowiedz.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|