|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Judasz dla mnie od dziś Raul Gonzalez dziecko Realu teraz Schalke  Guti wolny transfer  Bezdomny, ty nie masz pojecia o czym piszesz. Raul zdrajca - LOL  Jak juz chcesz sobie na kims pieska powiesić to podpowiem ci, ze powinieneś swoje pierdołowate zale zaadresowac do pajaca, który zwie sie Florentino Perez. Sposób w jaki potraktował Raula i Gutiego woła o pomste do nieba i nie przystoi jakiemus LZs-owi w Pierdziszewa, a co dopiero topowemu klubowi. Realu nie cierpie, zas Raula zawsze szanowałem jako zawodnika i zycze mu jak najlepszej gdy w Bundeslidze. PS. Po odejsciu z Realu, Pellegrini, w jednym z wywiadów, oswiadczył, ze NIGDY nie dostapił zaszczytu zamienienia chocby kilku słow z preziem Perezem. Mouhrinho nie bedzie czekał do dymisji, wcześniej pusci farbe do mediów  nie mogę zasnąć Raul w Schalke ile mam łez wylać  w LM Raul to ..... w tej zabawnej lidze Barca ''w miarę hiszpańka'' ta polityka polityka transferowa=nie niewypał REAL M.-INTER-LAZIO 4ever 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurza mnie dzisiejszy dzien, ja pierdole... Gardlo mnie napierdala, nic nie pomaga, sliny przelykac nie moge kurwa angina jakas czy co :/ Do tego w pokera mega wpierdol :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sklad odbywajacych sie obecnie "me", 1/4 "czarni z afryki" 1/4 "biali ruscy" 1/4 "czarni z poza afrykanskich koloni" 1/4 europejczycy
ciekaw jestem jak dlugo takie "me" beda mialy racje bytu
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Niemyte pipki z tych under 18 szwedek i słowenek  głupie cipy niemiłosiernie pudłowały ft a wystarczyłoby trafić choc jeden wiecej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemyte pipki z tych under 18 szwedek i słowenek  głupie cipy niemiłosiernie pudłowały ft a wystarczyłoby trafić choc jeden wiecej  Jacku, zacznij grać undery 
|
|
|
|
|
|
|
Niemyte pipki z tych under 18 szwedek i słowenek  głupie cipy niemiłosiernie pudłowały ft a wystarczyłoby trafić choc jeden wiecej  Jacku, zacznij grać undery  nigdy w życiu Jarku a co powyższego meczu było 3.54 do końca a wynik 57-63 do overa brak równe 18 pkt ktoś wystawił lay ov 137.5 za 1.05 wziąłem 100 ojro za 5...... i po temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to rzeczywiście można się wqurvić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sklad odbywajacych sie obecnie "me", 1/4 "czarni z afryki" 1/4 "biali ruscy" 1/4 "czarni z poza afrykanskich koloni" 1/4 europejczycy
ciekaw jestem jak dlugo takie "me" beda mialy racje bytu Na szczescie obie setki wygrali biali sprinterzy  Z drugiej strony, jezeli to ma sie nazywac dalej ME to nieuzasadniony jest udział Francji i tak zwanej Wielkiej (  ) Brytanii. Te powinny w tym samym czasie startowac w odbywajacych sie własnie w Nairobi Mistrzostwach Afryki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to rzeczywiście można się wqurvić  Tyle, ze on sie wkurwia po kazdym przegranym becie na over 3:54 do końca i przy rzuconych 120 punktach bukowałeś over 18 ???
|
|
|
|
|
|
|
No to rzeczywiście można się wqurvić  Tyle, ze on sie wkurwia po kazdym przegranym becie na over 3:54 do końca i przy rzuconych 120 punktach bukowałeś over 18 ??? Michale......Ja się urodziłem wkurwiony  a co do betu to jest to zbyt proste by cos więcej tłumaczyć 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Żenada w wykonaniu naszych eksportowych ekip w pucharach. Najpierw Poznańskie centusie sprzedały za grube siano Lewandowskiego, a gówno wydały na transfery nowych grajków w efekcie czego z Azerami grali bez napastnika w końcówce i dogrywce. Fajnie budują ekipę na LM. Potem Wisła zapomniała, że drużynę buduje się od obrony i kupowali na umór, ale jak widać drewna. Bunoza czy jak mu tam myślę, że będzie chłop niezłym pośmiewiskiem ligi, a do pary ma Kowalskiego co spuścił Piast ligę niżej. O Ruchu nie ma co pisać bo i nie ma o czym. Jeden sezon im wyszedł, za Niedzielana przyszedł następny as co pomógł w spuszczeniu Piasta, a teraz za chwilę sprzedadzą w duecie Sadloka i Sobiecha i jestem na 100% pewny, że walczą o utrzymanie w lidze w tym sezonie. No i na koniec Jaga. Ci to się wzmocnili dopiero  Wzięli z Gdyni Trytona  Zastanawiam się po co niektórzy pchają się do pucharów skoro ich najzwyczajniej w świcie nie stać na nie... Efekty od dwóch tygodni niestety oglądamy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czarny tydzień polskiej piłki w pucharach  i znowu w sierpniu skończą się pucharowe przygody  A jeszcze bardziej od ich gry wku...... mnie to co oni mówią. Nie dość, że 1 z 2 nie potrafi sklecić paru poprawnych zdań, to jeszcze żaden nie przyzna się że jest po prostu słaby.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Jutro o godzinie 20:25 zapraszam przed TV. parodia przednia w wykonaniu rodowitej mieszkanki Azerbejdżanu, a i tak pewnie to łajza wygra 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
najlepszy kawal powiedzial kowalski, ze zabraklo skutecznosci ze mieli duzo okazji,a le skutecznosci zabraklo i ze on mial jedna ale zabraklo szczescia  brozek i zurawski strzalu w bramke nie oddali ale okazji po pieronie 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
moje rozregulowanie  3:34 a zamiast chrapać, mógłbym popierdalać jak młoda łania 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Llama  Małżeństwo (z jakimś tam stażem). Ciemna noc (3:34  ) Żona się budzi i widzi, że mąż popierdala wkoło stołu. Patrzy i patrzy jak on popierdala. W końcu się pyta. - Stary! Staryyy ! Co ci?  - Sexu! Sexu mi się chce !! - odwarkuje mąż  - No to chodź ! mówi żona uchylająć kołdrę. - No to przecież chodzę !!!! - odkrzykuje mąż 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Program TVP1 na dziś : 16:50 Druzynowy Puchar Świata na żuzlu....do 17:00  Tydzień temu wykupili prawa do transmisji półfinału z Gorzowa. Z powodu złej pogody zawody przeniesiono na niedziele. Właczam TVPSport w niedziele i...letni konkurs skoków na igielicie  Żużel obejrzałem w C+ sport.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Terror, ja o swoich, a Ty widzę, o swoich problemach nawijasz 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
moje rozregulowanie  3:34 a zamiast chrapać, mógłbym popierdalać jak młoda łania  mam tako samo jak Ty...  Już powoli staję się to bardzo denerwujące.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|