|
|
stranger
|
|
stranger
Krzysztof: Daj bonus, bo bede wchodzil na czat i cie meczyl. Przepraszam ale nie moge   
|
|
|
|
|
member
|
|
member
zulus, w ogóle nie korzystałes z komorki, nawet na pierwszym razem ??
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
No wcale nie korzystałem  wszystkie zakłady wniosłem przez tą stronke mobile bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem że stan konta który będe miał na bet365 komórka , rownież będzie na normalnej stronie bet365 ?
Bo jak na stronie mobile klikam na depozyt lub wypłatę to wyskakuje
Niestety nasz serwis komórkowy nie akceptuje metody płatności aktualnie zarejestrowanej na Twoim koncie. Prosimy o kontakt z nami na +441782 684 632, a jeden z naszych doradców z przyjemnością udzieli Ci dalszej pomocy.
Chodzi mi o to żebym wtedy ne mial problemow z wypłatą
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Wpłacasz normalnie przez ich stronke a tylko obrót robisz przez tą strone mobile ...problemów żadnych nie ma kaska w 2 godziny na MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stan konta jest taki sam, bo w końcu to ten sam buk, tylko że obsługiwany przez przeglądarkę internetową na telefonie.
Nie można dokonywać depozytu lub wypłaty poprzez telefon i dlatego tak masz napisane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziękuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krótka odpowiedź dlaczego moje konto nie kwalifikuje się do bonusu z komórką...
Szanowny Panie Sławomirze, Dziękujemy za Pana e-mail. W celach promocyjnych regularnie oferujemy bonusy i darmowe zakłady zarówno dla bieżących, jak i potencjalnych Klientów. Te oferty niosą za sobą koszty i zgodnie z polityką bet365 nie są oferowane, kiedy mogą znacząco wpłynąć na zyskowność danego konta. Niestety Pańskie konto właśnie w taki sposób zostało zidentyfikowane i, jakkolwiek wciąż może Pan grać w bet365, nie będzie Pan w przyszłości otrzymywał ofert bet365.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie mam pare pytan: 1 Gdzie moge znalezc liste sposobow wplat i wyplat do bet365 ?? 2 Podobno najlepsza metoda wplaty jest MB bo majac konto w mbanku kasa idzie w kilka sekund bez zadnej prowizji, czy mam racje?? Tzn robilem tak juz pierwsza wplate i nic nie pobralo ale czy kazda wplata nie jest objeta prowizja czy jest moze jakies ograniczenie jak np 1raz w miesiacu?? 3 Glownie interesuje mnie kwestia wyplat, mam konto w mbanku i chcialbym tam przelac pieniadze ale niebardzo wiem jak?? Czy moge bezposrednio wyslac z bet365 do mbanu czy musze przez MB?? I jak tutaj jest z prowizjami?? Trace cos na przewalutowywaniu?? Bo podobno najlepiej wyslac kase na MB ale nie wiem ile to kosztuje a potem z MB do mbanku co objete jest prowizja 7,47zl czy jakos tak?? Z gory dziekuje za odpowiedzi bo czytalem ta liste na mecz.pl ale jest troche niezrozumiala dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1lista wplat i wyplat masz na panelu uslugi -> pomoc
2 przez mb zero prowizji przy kazdej wplacie tak samo jak przez np. paysafecarss
3 jak wyplacalem na pko pobieralo 8 zl od wyplaty idzie okolo 3 dni jak na mb to masz bezplatna wyplate a mb z bet365 tylko pozniej z mb na bank pobiera Ci to 7 zl z groszami
ta 2 wersja jest szybsza
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ok dzieki rozumiem a co z przewalutowywaniem?? Bo ja mam w bet365 konto w zl ale jak bede przez MB przesylal to nie potrzebne bedzie przewalutowywanie?? Bo tez cos o tym slyszalem i czy na tym nie trace duzo?? Bo powiedzmy jak wysle te 508zl przez MB do mbanku to fajnie byloby zeby trafialo bezposrednio 500zl a nie w zaleznosci od jakis tam kursow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mas wszedzie konto w zl to co ma do tego przewalutoeanie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak mas wszedzie konto w zl to co ma do tego przewalutoeanie Ok dzieki wielkie, teraz juz wszystko ogarniam, mam wszedzie konto w PLN oczywiscie a mialem watpliwosci poniewaz na mecz.pl w platnosciach w bet365 na zielono nie pali sie zl 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam Mam kilka pytań dotyczących tego buka. Szukam dobrego buka gdzie można pograć głównie handicapy. Z tego co widzę w ofercie Bat365 nie jest źle pod tym względem. Zastanawiam się gdzie lepiej wpłacić tutaj czy na SB. Moje pytania: 1. Jak z limitami na kupon? 2. Jak z limitami na single? - interesują mnie konkretne cyfry. 3. Czy nie potrafią ch... wie dlaczegio zablokować konta  4. Jak z wpłatami i wypłatami przez MB, bardziej chodzi mi o wypłaty gdyż z wpłatą chyba problemów nigdzie nie ma? 5. Ewentualnie inne ciekawostki na temat buka. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jeśli wybierasz między SB a bet365 to nie masz wyboru  SB zlimitował mnie ostatnio do kwoty 4,85 zł na kupon. W bet365 z limitami się nie spotkałem, ale gram max za 5-6 stowek. Nie blokują konta, wypłaty jedne z najszybszych, góra kilka godzin. U mnie bet365 w top3 bukmacherów spokojnie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Czy dalej wysylaja do domu kody weryfikacyjne po rejestracji konta?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
i jesli tak, to przy wyplatach nie wystarcza im wyslanie dokumentu weryfikacyjnego? ich restrykcje w tym zakresie co zalamujace (policyjny bukmacher)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wysyłają te kody, ale trzeba poprawnie wpisać adres by ten kod doszedł.... Przy wypłacie wystarczy skan dowodu+ ewentualnie zażyczą sobie rozmowę telefoniczną. Sam kod pewnie nie wystarczy. Dla mnie proces weryfikacji maja bardzo ok i jest szybki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka