|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polaków niedługo pokona niedlugo jeszcze reprezentacja Marsa..Jak myslicie? jak cała drużyna przeciwna bedzie miała nogi to nie ma bolca żęby nasi wygrali...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Basałaj "za mało wydaliśmy na transfery"
Kasperczak "zawodnicy nie potrafili zrealizować założeń taktycznych"
Kowalski "napastnik mnie faulował przy obu bramkach"
Żurawski "mieliśmy szanse żeby wygrać ten mecz, ale zabrakło szczęścia i skuteczności"
Małecki "ja zagrałem wielki mecz, ale koledzy się nie starali"
Cupiał "wypierdalać !!!"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Amatorzy z 5 ligi angielskiej mają więcej ambicji. Dobrze, że nie grałem tych dziadów.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Kurwa nie wierze dopiero wynik zobaczylem. Kiedys sobie powiedzialem ze nie zagram zadnej polskiej druzyny w europejskich pucharach, wczoraj dalem tylko jeden bet: Lech strzeli gola za 1,22. Jako ze sam gram w pilke na jakims tam poziomie(chociaz nie iwem jak go nazwac jak patrze na czolowe polskie druzyny) nie ogladam nawet naszych w europejskich pucharach. Wczoraj jako ze sie skusilem na bramke Lecha udalem sie do baru poogladac najwieksza zenade jaka ostatnio ogldalem. Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra? Bo ja za chuja tego nie wlacze i znowu sobie obiecuje ze nie zagram nigdy Polakow w pucharach koniec i basta. W skrocie porownajcie mecz Wisly do Lecha, juz tam chuj z wynikiem chodzi o sama gre...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żurawski "mieliśmy szanse żeby wygrać ten mecz, ale zabrakło szczęścia i skuteczności"
Cupiał "wypierdalać !!!" nice 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
przeciez te polaczki powinni dostawal po 500zl za wygrany mecz hajba i wstyd na wszystkich frontach od pilki po koszza!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa nie wierze dopiero wynik zobaczylem. Kiedys sobie powiedzialem ze nie zagram zadnej polskiej druzyny w europejskich pucharach, wczoraj dalem tylko jeden bet: Lech strzeli gola za 1,22. Jako ze sam gram w pilke na jakims tam poziomie(chociaz nie iwem jak go nazwac jak patrze na czolowe polskie druzyny) nie ogladam nawet naszych w europejskich pucharach. Wczoraj jako ze sie skusilem na bramke Lecha udalem sie do baru poogladac najwieksza zenade jaka ostatnio ogldalem. Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra? Bo ja za chuja tego nie wlacze i znowu sobie obiecuje ze nie zagram nigdy Polakow w pucharach koniec i basta. W skrocie porownajcie mecz Wisly do Lecha, juz tam chuj z wynikiem chodzi o sama gre... Od pierwszej bramki Wisła nie istnieje, wczesniej wyrównana gra, jedna sytuacja Magika i dwie azerów, w tym jeden słupek tuż przed pierwsza bramką.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmiana trenera chyba nic nie da jesli popatrzyc na wyniki polskich pozostałych druzyn jak sobie radzą w pucharach. No w sumei Wisła teoretycznie lepsza i od Ruchu i od Jagii ale ma zdecydowanie najslabszego przeciwnika a dostaje najbardziej po dupie, zmienic trenera ale na kogo co to da? Powinna FIFA i UEFA nas wykluczyc na 5-10 lat z pucharów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra? Wisła gra dobrze tylko sedzia drukuje pod Azerów Panie Turek kończ Pan ten mecz !!! o Marcin Daniec  szkoda chłopa,to on przecież jest od kabaretu ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa nie wierze dopiero wynik zobaczylem. Kiedys sobie powiedzialem ze nie zagram zadnej polskiej druzyny w europejskich pucharach, wczoraj dalem tylko jeden bet: Lech strzeli gola za 1,22. Jako ze sam gram w pilke na jakims tam poziomie(chociaz nie iwem jak go nazwac jak patrze na czolowe polskie druzyny) nie ogladam nawet naszych w europejskich pucharach. Wczoraj jako ze sie skusilem na bramke Lecha udalem sie do baru poogladac najwieksza zenade jaka ostatnio ogldalem. Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra? Bo ja za chuja tego nie wlacze i znowu sobie obiecuje ze nie zagram nigdy Polakow w pucharach koniec i basta. W skrocie porownajcie mecz Wisly do Lecha, juz tam chuj z wynikiem chodzi o sama gre... Lech zrobiłby z Wisła to co Azerowie  Takie porównanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak żeby pocieszyc wiecie ze na organizacje Euro 2012 ekipa ktara sie tym zajmuje jakies (50osob) wydala na swoja dzialalnosc juz 8 mln euro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez te polaczki powinni dostawal po 500zl za wygrany mecz hajba i wstyd na wszystkich frontach od pilki po koszza! 500 brutto  banda hu...a i tyle !
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
wracam... patrze: Wisla 0-3, robie petle i  ale pojechali po Nas... hohoho
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bedzie teraz piepszenie w studiu  Dawać od razu GMOCHA on to rozrysuje i izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KONIEC PZPN !
KONIEC WISŁY !
KONIEC POLSKIEJ PIŁKI !
MAM PROŚBE ZBOJKOTUJMY 1 KOLEJKE EKSTRAKLASY I NIE PRZYCHODZCIE LUDZIE NA MECZE. KTO SIĘ PRZYŁĄCZY ?
JEST MI NORMALNIE WSTYD ŻE KIBICUJE TAKIEMU KLUBOWI, ŻAL NA TO PATRZEĆ. ŻENADA !!! JA Z WŁASNEJ STRONY NIE WYBIORE SIĘ WOGÓLE NA ŻADNY MECZ WISŁY.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmiana trenera chyba nic nie da jesli popatrzyc na wyniki polskich pozostałych druzyn jak sobie radzą w pucharach. No w sumei Wisła teoretycznie lepsza i od Ruchu i od Jagii ale ma zdecydowanie najslabszego przeciwnika a dostaje najbardziej po dupie, zmienic trenera ale na kogo co to da? Powinna FIFA i UEFA nas wykluczyc na 5-10 lat z pucharów poobcinac pansje skur...m, darmozjadom !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cupiał "wypierdalać !!!" nice  Cupiał tak powinien zrobić, szkoda mi chłopa no może uzyje innych słow...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bardzo dobrze!!!!!!!!!! POLSKA PIŁKA NOŻNA DZIŚ POKAŻE KLASE!!!!! masakra!!!! :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie krzyczycie żeby zarabiali po 1300, 1200, nawet 500zł trzeba było się za młodu brać za trenowanie sportu, skoro takie łamagi jak oni potrafia się wybić na poziom ekstraklasy, zarabiać krocie, to co dopiero Wy wszechstronnie uzdolnieni i utalentowani 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|