Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 24 z 60 1 2 22 23 24 25 26 59 60
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by mazinho
Polaków niedługo pokona niedlugo jeszcze reprezentacja Marsa..Jak myslicie?

jak cała drużyna przeciwna bedzie miała nogi to nie ma bolca żęby nasi wygrali...

Bonus: Unibet
Tenis Trader
Tenis Trader
Basałaj "za mało wydaliśmy na transfery"

Kasperczak "zawodnicy nie potrafili zrealizować założeń taktycznych"

Kowalski "napastnik mnie faulował przy obu bramkach"

Żurawski "mieliśmy szanse żeby wygrać ten mecz, ale zabrakło szczęścia i skuteczności"

Małecki "ja zagrałem wielki mecz, ale koledzy się nie starali"

Cupiał "wypierdalać !!!"

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Amatorzy z 5 ligi angielskiej mają więcej ambicji. Dobrze, że nie grałem tych dziadów.

a.k.a. "Juvcio Djokovic"
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Kurwa nie wierze dopiero wynik zobaczylem. Kiedys sobie powiedzialem ze nie zagram zadnej polskiej druzyny w europejskich pucharach, wczoraj dalem tylko jeden bet: Lech strzeli gola za 1,22. Jako ze sam gram w pilke na jakims tam poziomie(chociaz nie iwem jak go nazwac jak patrze na czolowe polskie druzyny) nie ogladam nawet naszych w europejskich pucharach. Wczoraj jako ze sie skusilem na bramke Lecha udalem sie do baru poogladac najwieksza zenade jaka ostatnio ogldalem. Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra? Bo ja za chuja tego nie wlacze i znowu sobie obiecuje ze nie zagram nigdy Polakow w pucharach koniec i basta.
W skrocie porownajcie mecz Wisly do Lecha, juz tam chuj z wynikiem chodzi o sama gre...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Goget

Żurawski "mieliśmy szanse żeby wygrać ten mecz, ale zabrakło szczęścia i skuteczności"

Cupiał "wypierdalać !!!"

nice grin

BKS Sparta
BKS Sparta
przeciez te polaczki powinni dostawal po 500zl za wygrany mecz hajba i wstyd na wszystkich frontach od pilki po koszza!

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
FC ZBOWID KRAKÓW

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Juvcio Djokovic
Kurwa nie wierze dopiero wynik zobaczylem. Kiedys sobie powiedzialem ze nie zagram zadnej polskiej druzyny w europejskich pucharach, wczoraj dalem tylko jeden bet: Lech strzeli gola za 1,22. Jako ze sam gram w pilke na jakims tam poziomie(chociaz nie iwem jak go nazwac jak patrze na czolowe polskie druzyny) nie ogladam nawet naszych w europejskich pucharach. Wczoraj jako ze sie skusilem na bramke Lecha udalem sie do baru poogladac najwieksza zenade jaka ostatnio ogldalem. Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra? Bo ja za chuja tego nie wlacze i znowu sobie obiecuje ze nie zagram nigdy Polakow w pucharach koniec i basta.
W skrocie porownajcie mecz Wisly do Lecha, juz tam chuj z wynikiem chodzi o sama gre...
Od pierwszej bramki Wisła nie istnieje, wczesniej wyrównana gra, jedna sytuacja Magika i dwie azerów, w tym jeden słupek tuż przed pierwsza bramką.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Zmiana trenera chyba nic nie da jesli popatrzyc na wyniki polskich pozostałych druzyn jak sobie radzą w pucharach. No w sumei Wisła teoretycznie lepsza i od Ruchu i od Jagii ale ma zdecydowanie najslabszego przeciwnika a dostaje najbardziej po dupie, zmienic trenera ale na kogo co to da? Powinna FIFA i UEFA nas wykluczyc na 5-10 lat z pucharów

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Powiedzcie tylko jak ta Wisla gra?

Wisła gra dobrze tylko sedzia drukuje pod Azerów

Panie Turek kończ Pan ten mecz !!!

o Marcin Daniec smile

szkoda chłopa,to on przecież jest od kabaretu ...

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Lech zrobiłby z Wisła to co Azerowie wink Takie porównanie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
tak żeby pocieszyc wiecie ze na organizacje Euro 2012 ekipa ktara sie tym zajmuje jakies (50osob) wydala na swoja dzialalnosc juz 8 mln euro smile

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by QLUZOr20
przeciez te polaczki powinni dostawal po 500zl za wygrany mecz hajba i wstyd na wszystkich frontach od pilki po koszza!

500 brutto laugh
banda hu...a i tyle !

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
wracam... patrze: Wisla 0-3, robie petle i papa

wink ale pojechali po Nas... hohoho

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bedzie teraz piepszenie w studiu frown

Dawać od razu GMOCHA on to rozrysuje i izi piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
KONIEC PZPN !

KONIEC WISŁY !

KONIEC POLSKIEJ PIŁKI !

MAM PROŚBE ZBOJKOTUJMY 1 KOLEJKE EKSTRAKLASY I NIE PRZYCHODZCIE LUDZIE NA MECZE. KTO SIĘ PRZYŁĄCZY ?

JEST MI NORMALNIE WSTYD ŻE KIBICUJE TAKIEMU KLUBOWI, ŻAL NA TO PATRZEĆ. ŻENADA !!! JA Z WŁASNEJ STRONY NIE WYBIORE SIĘ WOGÓLE NA ŻADNY MECZ WISŁY.

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by muminek bez ogonka
Zmiana trenera chyba nic nie da jesli popatrzyc na wyniki polskich pozostałych druzyn jak sobie radzą w pucharach. No w sumei Wisła teoretycznie lepsza i od Ruchu i od Jagii ale ma zdecydowanie najslabszego przeciwnika a dostaje najbardziej po dupie, zmienic trenera ale na kogo co to da? Powinna FIFA i UEFA nas wykluczyc na 5-10 lat z pucharów
poobcinac pansje skur...m, darmozjadom !

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Big Ben
Originally Posted by Goget

Cupiał "wypierdalać !!!"

nice grin
Cupiał tak powinien zrobić, szkoda mi chłopa no może uzyje innych słow...

old hand
old hand
PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bardzo dobrze!!!!!!!!!! POLSKA PIŁKA NOŻNA DZIŚ POKAŻE KLASE!!!!! masakra!!!! :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie krzyczycie żeby zarabiali po 1300, 1200, nawet 500zł
trzeba było się za młodu brać za trenowanie sportu, skoro takie łamagi jak oni potrafia się wybić na poziom ekstraklasy, zarabiać krocie, to co dopiero Wy wszechstronnie uzdolnieni i utalentowani

smile

Strona 24 z 60 1 2 22 23 24 25 26 59 60

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, Akhu, rafal08, Sensei, 11kera11, alfa, Green Arrow, bukma), 2,097 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,378
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026