Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 15 1 2 3 4 5 6 14 15
Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by TOM182
Zna ktoś filmy typu `` SIEDEM``, ``KOLEKCJONER``, `` W SIECI PAJĄKA``, godne polecenia ?? smile wczoraj sobie oglądnąłem wszystkie trzy, i na coś podobnego dalej mam ochotę tongue

Może Wizja Mordercy przypadnie Ci do gustu.

Bonus: Unibet
T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by Jose
Zna ktoś filmy typu `` SIEDEM``, ``KOLEKCJONER``, `` W SIECI PAJĄKA``, godne polecenia ?? smile wczoraj sobie oglądnąłem wszystkie trzy, i na coś podobnego dalej mam ochotę tongue

dzięki wielkie, właśnie zasysam tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Jose

dzięki wielkie, właśnie zasysam tongue

To dorzuc jeszcze "Złodziej życia" smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
0:10 TVN "Chłopcy z ferajny" cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ktoś wziął się za Sherlocka?
Nowy serial oparty na książce Doyla osadzony we współczesnym świecie. Dopiero dwa odcinki wyszły, ja zacząłem oglądać pierwszy, ale wódka była mocniejsza więc nie skończyłem. Ale z tego co słyszałem to zapowiada się zajebisty serial...

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by micha$
Ktoś wziął się za Sherlocka?
Nowy serial oparty na książce Doyla osadzony we współczesnym świecie. Dopiero dwa odcinki wyszły, ja zacząłem oglądać pierwszy, ale wódka była mocniejsza więc nie skończyłem. Ale z tego co słyszałem to zapowiada się zajebisty serial...
piwo
gdzie są napisy do drugiego odcinka confused

shaken not stirred
shaken not stirred
Obejrzał ktoś może całe "The Wire" ? Bo słyszałem dobre opinie o tym serialu, zwalczyłem pierwszych 5 odcinków i nuda panie, i nie wiem czy on się później rozkręci, czy nie... ?

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Skiper
Obejrzał ktoś może całe "The Wire" ? Bo słyszałem dobre opinie o tym serialu, zwalczyłem pierwszych 5 odcinków i nuda panie, i nie wiem czy on się później rozkręci, czy nie... ?

wykurwisty.
the shield, ale tyćka spokojniejszy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Ja obejrzałem od deski do deski, teraz oglądam ponownie, a na pewno jeszcze obejrzę nie raz - najlepszy serial ever, mnie się podobał od pierwszego odcinka. Poleciłem kumplowi, obejrzał 3 odcinki i stwierdził, że nuda. Taki styl, postawili na realizm, wielowątkowość, wolno toczącą się akcję, do tego dochodzi slang, który czasem trudno zrozumieć... The Shield łatwiejsze, szybsze smile

The Wire się ogląda dla kultowych postaci, scen i dialogów, które występują co chwilę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Mialem identycznie, obejrzalem z 6odcinkow bo widzialem dobre recenzje i zanudzilem sie na smierc.
Ostatecznie olalem ten serial..

Porownywany The Shield juz od pierwszych odcinkow jest dobry, a im dalej tym coraz lepiej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce

Ja obejrzałem od deski do deski, teraz oglądam ponownie, a na pewno jeszcze obejrzę nie raz - najlepszy serial ever, mnie się podobał od pierwszego odcinka. Poleciłem kumplowi, obejrzał 3 odcinki i stwierdził, że nuda. Taki styl, postawili na realizm, wielowątkowość, wolno toczącą się akcję, do tego dochodzi slang, który czasem trudno zrozumieć... The Shield łatwiejsze, szybsze smile

The Wire się ogląda dla kultowych postaci, scen i dialogów, które występują co chwilę.

pierwsze trzy odcinki mnie też jakoś specjalnie nie zaciekawiły ale jakoś przez nie przebrnąłem i nie żałuję. Połknąłem 5 sezonów w ok dwa tygodnie piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by grajus87

Klamca lecial wczoraj na TV4

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Nikogo nie zaskoczę pewnie mówiąc, że ogólnie seriale ze stajni HBO królują. The Wire faktycznie mój ulubiony, 11/10 ode mnie i oglądam wszystkie pięć sezonów co jakiś czas. Kto widział i polubił z pewnością sięgnąć musi też po Oz, również kapitalny serial smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Popieram OZ serial świetny, trochę ciężko było ze znalezieniem pasujących napisów do wersji którą ściągnąłem ale serial w deche piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pajelo

Klamca lecial wczoraj na TV4

To że leciał to wiem,ale nie mialem okazji obejrzeć dlatego szukam linku

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Oglądał ktoś z was?

Stoic (2009)

[Linked Image]

Film inspirowany jest wydarzeniami, które miały miejsce w 2006 roku. Trzech mężczyzn zostało aresztowanych za drobne przestępstwa. Zostali umieszczeni w celi z innym mężczyzną, nad którym przez kolejne 10 godzin znęcali się brutalnie, torturując go i gwałcąc, a na koniec powiesili go pozorując samobójstwo. Film zrealizowany jest w formie zeznań współwięźniów, którzy opowiadają o tym, jak doszło do tragedii.

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by cassapian
Oglądał ktoś z was?

Stoic (2009)

[Linked Image]

Film inspirowany jest wydarzeniami, które miały miejsce w 2006 roku. Trzech mężczyzn zostało aresztowanych za drobne przestępstwa. Zostali umieszczeni w celi z innym mężczyzną, nad którym przez kolejne 10 godzin znęcali się brutalnie, torturując go i gwałcąc, a na koniec powiesili go pozorując samobójstwo. Film zrealizowany jest w formie zeznań współwięźniów, którzy opowiadają o tym, jak doszło do tragedii.

nie polecam tego filmu... sam obejrzałem tylko do połowy, za duży hardcore confused
oglądanie tylko na własną odpowiedzialność
skasowałbym mojego posta, ale nie mam takiej możliwosci

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by hanele
gdzie są napisy do drugiego odcinka confused
Już są.
Wreszcie obejrzałem pierwszy odcinek i się nie zawiodłem. Dobrze nakręcone, ciekawe, trzyma w napięciu itp. Polecam!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Jeśli chodzi o Deceiver/Kłamcę, to film z lektorem jest tutaj -> http://p2p.azsoftz.net/wbb/index.php?page=Thread&threadID=27854 (eMule)

Strona 4 z 15 1 2 3 4 5 6 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, forty, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea], rafal08, Akhu, rymoholik, Sensei, aker, alfa, JelineK), 2,914 gości, oraz 23 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,934
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025