Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Inzaghi "Prezes" nie mógł grać całego meczu bo jest po kontuzji i można było się domyśleć że wejdzie na końcówkę na zmęczonego Lecha
Dla mnie jedyne zaskoczenie w skladzie to brak Bieniuka choć Szymanek nawet pozytywnie zaskoczył
do + dodałbym Budkę ( chłopak był już na liście transferowej a tu pierwszy skład ) Kretka też bym się nie czepiał zmiany robił takie które wynikały z gry
Lech na tą chwilę to Arboleda bez tego zawodnika będzie dramat Stilic chyba jeszcze na wakacjach
Źle wam nie życzę ale z taką grą to Dniepro was rozjedzie

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by blackjack
Źle wam nie życzę ale z taką grą to Dniepro was rozjedzie
Awans ukraińców już pograny.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by kfjatek
Inzaghi78, z całym szacunkiem ale ze wskazaniem na kogo? Kto tak powiedział? Skąd taka ocena? Bo karnego (słusznego) RTS nie dostał?

Widzew - Lech 1:1. Remis ze wskazaniem na łodzian

Starcie mistrza Polski z mistrzem pierwszej ligi zakończyło się remisem po bramkach zagranicznych napastników - Rudnevsa i Sernasa. To Widzew był jednak lepszym zespołem w tym spotkaniu, poznaniacy przejęli inicjatywę dopiero w końcówce meczu.

sport.pl -ekstraklasa.tv

kfjatek tak jak napisalem to opinia obserwatorow

Wg mnie dramatycznie prezentujący się Lech był wczoraj drużyną lepszą, co nie wystawia dobrej oceny Widzewowi. Spodziewałem się "petardy", ofensywy ze strony Widzewa. Nic takiego nie widziałem. Tak jak pisałem, Lech gra obecnie bardzo słabo i dziwię się, że w Łodzi nie chciano tego wykorzystać, a kibice po kiepściutkim meczu bili brawo po końcowym gwizdku sędziego.

tu sie chyba nie rozumiemy, ja jestem w stosunku do Widzewa bardzo wymagajacy a wczoraj sam dlugo po meczu bilem brawo piwo
Dla mnie to bylo spotkanie mistrza Polski z rezerwami beniaminka bo nie moge inaczej okreslic wyjsciowej jedenastki Widzewa. Troche przerysowalem ale biorac sklad pod uwage to tylko niesamowita walka i determinacja mogla pozwolic na remis nawet ze slabiutkim Lechem ...

Skład Widzewa też mnie nieco zdziwił. Ławka wydawała się mocniejsza..

W Lechu pozytywem tylko ten Rudnevs. Miał pół sytuacji i strzelił gola. Może coś się ruszy..

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
No tak ale kiedys jak nie bylo Panki , Robaka i Bieniuka to nawet Nas Kluczbork lal jak chcial wiec brak tych zawodnikow mogl rokowac wysoka porazke a jednak chlopaki dali rade piwo

Nie wazne ze po kontuzji ale "Prezes" mogl grac jako snajper i dzieki temu pozwolic Sernasowi szalec za jego plecami tak jak to troche wygladalo w 2 polowie a tak Sernas byl osamotniony i czesto podwajany przez obroncow Lecha ktorzy szybko sie zorientowali ze to najbardziej kreatywny gracz Łodzian.

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by kfjatek
Wg mnie dramatycznie prezentujący się Lech był wczoraj drużyną lepszą (...)
.

gringringrin Chyba inny mecz wczoraj oglądaliśmy. Widzew wczoraj był drużyną lepszą i spokojnie mógł to wygrać. Z taką grą Lech nie będzie walczył na pewno o mistrzostwo.

p.s. Totalnie bez formy jest Stilic. Aż dziwie się, że trener Zieliński wystawia go w podstawowym składzie. A mogli kiedyś na nim zarobić poważne pieniądze ...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Starając się zachować obiektywizm po prostu się nie zgadzam. Zresztą popatrzcie na statystyki meczowe. Mnie Widzew wczoraj mocno zawiódł. A może po prostu za dużo się po nim spodziewałem.

Dobra, nie róbmy QC z tematu. Pozdrawiam.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
ze Stiliciem jest tak ze jak go Zielinski wystawi to jest marudzenie ze zle gra, jak nie wystawi to jeszcze gorzej bo przeciez to Stilic ktory "jednym dotknieciem moze rozstrzygnac o meczu", pozbyc sie w diably i bedzie swiety spokoj. Mnie rowniez osobiscie Widzewek rozczarowal, tyle sie nasluchalem od znajomych z Łodzi jak to nie rozjada "slabego" Lecha, jak to Widzew nie rzuci sie na nich, jak to ich hurraatakami nie zajedzie, a tu sie okazało ze gdyby nie tragiczny blad Buricia to by z tym "slabym" Lechem przegrali...

Lech bedzie sie rozkrecal z meczu na mecz, gorzej juz grac nie moze z takim potencjalem ludzkim. a Widzew niech jak najszybciej zmieni trenera na jakiegos z zagranicy najlepiej, bo z tym co ma daleko nie zajedzie smile

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Krotko bo malo czasu :

Gram progresja na dzisiejsze spotkania na over 2,5 gola i to grubo boks

Nie wierze ze bedzie kolejka samych underow, jak bedzie to poplyne ostro!!
Najwazniejsze ze mecze sie nie nakladaja bo tylko dzieki temu moge zagrac podwajajac stawke grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ignorator
W meczu inauguracyjnym w Gdańsku trener Waldemar Fornalik nie będzie mógł skorzystać z usług Ariel Jakubowski i Gabor Straka. Wszystko przez właśnie wspomniane przez zemnie absencje kartkowe.

obaj graja, analiza na pol strony a podstawowe informacje wyssane z palca

J
addict
addict
J Offline
bitmap akurat widać ze nie znasz sytuacji a krytykujesz Ignoratora. Początkowo działacze Ruchu myśleli że Straką i Jakubowski mają pauzować za kartki z poprzedniego sezonu, a okazało się że kartki z poprzedniego sezonu się nie liczą w nowym sezzonie. Więc nie krytykuj a sam spróbuj napisać taką dobrą analizę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dla mnie wazne jest, ze graja a nie co dzialacze sobie mysleli/nie mysleli

licza sie fakty a nie dobre checi, bledne info powinno sie korygowac

R
member
member
R Offline
Wisla-Arka
kadra
Bramkarze: Milan Jovanić, Mariusz Pawełek
Obrońcy: Piotr Brożek, Gordan Bunoza, Erik Cikos, Junior Diaz, Mateusz Kowalski
Pomocnicy: Tomas Jirsak, Andraż Kirm, Wojciech Łobodziński, Dragan Paljić, Kamil Rado, Radosław Sobolewski, Cezary Wilk
Napastnicy: Rafał Boguski, Paweł Brożek, Patryk Małecki, Andres Rios, Maciej Żurawski

Jak widać dziś nie ma Garguły,Clebera. Obrona jeśli ma znów opierać sie" na Kowalskim i zagubionym Diazie to over tu wygląda godziwie, bo jeśli sie nie mylę to zagra tez A.Rios a to powinien sie okazać gracz przewyższający cala nasz ligę o klasę pod względem wyszkolenia(a pisze to choćby na podstawie tego co pokazał na sparingach,gdzie bez zgrania i tak podawał i wychodził na pozycje lepiej niż reszta)wreszcie milo bedzie popatrzeć na swobodę gry i zwyczajnie przyjemność z operowania piłką.
Jeśli jeszcze prawda będzie ze ściągną Simeone żeby to ruszył i pookładał wreszcie to taki Rios może sie stać pewnym punktem w przodzie. Niech tylko ktoś pomyśli jak pozbyć sie Żurawia(albo mu zbudować formę na wiosnę na 90min)Do obrony wróci Cleber, dojdzie Chavez to tej Legii na mistrza jakoś tak na super pewke nie widzę.

Jeszcze co do Arki to ja rozumiem ze buki kierują sie ogólną forma i atmosfera w Wiśle ale żeby o 1-1.5pkt. pospuszczać kurs na Arkę? a cóż oni takiego teraz niby grają...nawet na SS nie wierze żeby wiślaki kolejny mecz spaprali.
1.40 żaden kurs na mecz(takie to były tez jak Wisła ogrywała jak chciała i to na R22) ale 2.00-2.15 over już można próbować a kilka znanych buków takie ma.
Jak ktoś coś więcej wie o Arce i nastawieniu(ostrożni czy ostro atakujemy dziś)to milo byłoby przeczytać.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Śląsk Wrocław - Jagiellonia Białystok typ: over 2,5 gola

II etap progresji - stawka idzie x2,5 kurs 2,35 Tobet

Na ta chwile mamy 5 under i 3 remis z rzedu , robi sie ciekawie grin

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Rigel
Wisla-Arka

1.40 żaden kurs na mecz(takie to były tez jak Wisła ogrywała jak chciała i to na R22) ale 2.00-2.15 over już można próbować a kilka znanych buków takie ma.

To juz wole 2.00 ze Wisla strzeli minimum 2 bramki.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Jak patrzylem to jesli teraz nie bedzie overa to gram jak wczesniej zapowiedzialem (pisze teraz bo pozniej nie bedzie czasu) :

Wisła Kraków - Arka Gdynia typ: over 2,5 gola

III etap progresji - stawka idzie x 2,5 kurs 2,1 Unibet

w przypadku przegranej cala zabawa bedzie kosztowac 19,5 j
w przypadku wygranej na II etapie +4,75j czyli 68% zysku
w przypadku wygranej na III etapie +6,75j czyli 35% zysku

M
old hand
old hand
M Offline
Ja tak się bawiłem w progresję rok temu. Bo mi się wierzyć nie chciało, że w dwóch pierwszych kolejkach nie będzie remisu. Dodam, że 2008/2009 na 8 meczy w pierwszej kolejce było 5 remisów. Już nie pamiętam, ale chyba dopiero w trzeciej kolejce 2009/2010 padł pierwszy remis. I był to pierwszy mecz, którego nie postawiłem, bo pojechałem oglądać live Dolcan. Tak więc z tymi progresjami to bym uważał.

The Famous McD
The Famous McD
chociaż z drugiej strony następna kolejka "na oko" wygląda na wybitnie overową , także na miejscu Inzaghiego nie księgowałbym jeszcze straty...

już w pierwszych piątkowych meczach powinien paść over:

Cracovia - Slask

Polonia W. - Legia

szczególnie Legia która nie błyszczy w obronie postawi na ofensywę bo tam tkwi jej siła i potencjał...

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Kursy na nowego trenera Wisły Kraków (Ladbrokes.com):
Wiktor Goncharenko 6.00

Diego Simeone 6.00

Henrik Larsson 7.00

Czeslaw Michniewicz 10.00

Rafal Ulatowski 10.00

Gheorghe Hagi 11.00

Rudolf Assauer 11.00

Thomasz Kulawik 12.00

Werner Liczka 13.00

Dan Petrescu 16.00

Gurban Gurbanov 21.00

Jerzy Engel 26.00

Dragomir Okuka 26.00

Dariusz Wdowczyk 51.00

Diego Armando Maradona 101.00

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
A jak ktos inny to zwrot?

Jesli tak to sie oplaca, bo tylko 6 jest mozliwych z nich (wliczajac maradone) to sie oplaca

K
veteran
veteran
K Offline
Mysle ze trenerem zostanie Michniewicz lub Ulatowski....

Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, $-man, Sensei, Szuman, Lukasz111, rymoholik, rafal08, burbon, wHiTe_StAr), 2,929 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,546
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025