piekny stadion , najglosniejszy w Polsce , bylismy pierwsi wiec sektor gosci w stanie idealnym bez najmniejszej ryski , catering elegancki i wybor bardzo duzy , dziewczyny z obslugi bardzo mile i usmiechniete robi wrazenie wieczorne oswietlenie zielone , troszke jak dyskoteka ale wyglada bardzo bardzo
Stadion moim zdaniem, póki co najładniejszy w Polsce, a jeszcze jak otworzą 4 trybunę to już w ogóle pięknie się domknie. Dobry doping Legii. Katering też niezły, do wyboru, do koloru, choć chyba mało kto się spodziewał, że zamawiając kiełbaskę (jak to było podane w menu) dostanie hot doga Przyznajcie się lepiej kto popełnił taki błąd i zdecydował się na występy w przerwie. Swoją drogą musiał być bardzo pewny siebie, bo jakby tak nie poszło po jego myśli, to śmiechu byłoby co nie miara
Proszę Cię tylko - nie przyznawaj się nikomu, że jesteś kibicem Legii, bo mi wstyd w tym momencie
Touche
Na koncie kibiców Jagi ponad 18tys , informacje o pomocy pojawiły się w wielu miejscach nawet na forum Legii , Lechii i Łks Łomży .
Z tego co mi wiadomo to cała Polska daje datki , u nas chlopaki tez co nieco juz wplacili
Wiecej szczegolow na http://pomoc-kibicom.pl/ 14go bylo juz ponad 30k teraz na pewno jest wiecej. Odstawcie piwo albo fajki i pomozcie dla chlopakow kto moze ! Dzieki .... pozdrawiam normalnych !
Troszkę daleko mi do Legii (szczególnie za sprawą ITI i pseudo ugody... ale byłem i jestem w sporym szoku po tym jak stowarzyszenie zorganizowało ten mecz charytatywny..Po prostu coś fantastycznego, tym bardziej że poprawia to (próbuje zmienić) wizerunek kibica w mediach. Pozdrawiam.