|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Mlody po 8,2 warto probowac. Chociaz po tym co robil z Benkiem to roznie to moze byc, ale kurs smaczny, a to jeden z najlepszych graczy na swiecie  Swoja droga to brakuje mi Marata w tourze  Nikt rakietami nie strzela, nikt nie prowokuje/nie kloci sie z publicznoscia, nikt nie kloci sie z sedziami. Marat wroc 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Roger jedziesz spokojnie po swoje... po wpierdol ?  Smiac to ja sie bede...ale z tych co pograli Berdycha... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestem. trudno powiedzieć, na razie zagrał dwa niemiarodajne mecze. Ja mu bardzo kibicuję ale czy wygra.. Rokera powinien odprawić, z Berdychem byłoby trudniej. a w finale pewnie Rafa.. też powinien dać radę ale sporo szczęścia tutaj potrzeba 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Roger jedziesz spokojnie po swoje... po wpierdol ?  Smiac to ja sie bede...ale z tych co pograli Berdycha...  Ja to samo.. gratuluje tym którzy pobrali czecha po 2.70 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tomek 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
jestem. trudno powiedzieć, na razie zagrał dwa niemiarodajne mecze. Ja mu bardzo kibicuję ale czy wygra.. Rokera powinien odprawić, z Berdychem byłoby trudniej. a w finale pewnie Rafa.. też powinien dać radę ale sporo szczęścia tutaj potrzeba  Nie moge sie z toba zgodzic. Roger rok temu z Djokovica, Murraya w tym okresie US Open Series zrobil miazge jeden po drugim. W Cincinnati chyba to bylo, bo w Montrealu oddal mecz Tsondze :/ Roger 2 bp ! Lam !
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Roker jedziesz z l eszczem...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Roger jedziesz spokojnie po swoje... po wpierdol ?  Smiac to ja sie bede...ale z tych co pograli Berdycha...  Ja to samo.. gratuluje tym którzy pobrali czecha po 2.70  aż mi się przypomina Antiga i jego Włoszki 3-0  Zresztą inwestor już nam się dał poznać jako forumowy przygłup. Ignorujmy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestem. trudno powiedzieć, na razie zagrał dwa niemiarodajne mecze. Ja mu bardzo kibicuję ale czy wygra.. Rokera powinien odprawić, z Berdychem byłoby trudniej. a w finale pewnie Rafa.. też powinien dać radę ale sporo szczęścia tutaj potrzeba  Nie moge sie z toba zgodzic. Roger rok temu z Djokovica, Murraya w tym okresie US Open Series zrobil miazge jeden po drugim. W Cincinnati chyba to bylo, bo w Montrealu oddal mecz Tsondze :/ Roger 2 bp ! Lam ! rok temu to i Roker Rolanda Garrosa wygrał  dzisiejszy Roker jest nieregularny i bez formy, jeśli nie odprawi go Tomek zrobi to Djoko.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[quote=inw€stor]Roger jedziesz spokojnie po swoje... po wpierdol ?  Ja to samo.. gratuluje tym którzy pobrali czecha po 2.70  aż mi się przypomina Antiga i jego Włoszki 3-0  Zresztą inwestor już nam się dał poznać jako forumowy przygłup. Ignorujmy  Spoko spoko...ty za to mlody gniewny jestes inteligent...wlasnie takimi wpisami pokazujesz jakim jestes palantem.. 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Będzie tu kurwaaaaa spokój ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger jedziesz spokojnie po swoje... po wpierdol ?  Smiac to ja sie bede...ale z tych co pograli Berdycha...  Ja to samo.. gratuluje tym którzy pobrali czecha po 2.70  2,70 to chyba w profie odjac jeszcze marze wbijajacej kupon 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Będzie tu kurwaaaaa spokój ? Jose przecez to nie ja dymie...tylko mlody gniewny jakies rozruby wznieca...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bartoli moze skreczuje 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Będzie tu kurwaaaaa spokój ? Jose przecez to nie ja dymie...tylko mlody gniewny jakies rozruby wznieca... Chuj mnie to obchodzi kto dymi ! Ma być spokój jak to zrobicie mnie już nie obchodzi ! Na priva się od przygłupów wyzywać. 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Conrad Cię szanuje, widzę tak bardzo, że chyba moda obiecał.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
jestem. trudno powiedzieć, na razie zagrał dwa niemiarodajne mecze. Ja mu bardzo kibicuję ale czy wygra.. Rokera powinien odprawić, z Berdychem byłoby trudniej. a w finale pewnie Rafa.. też powinien dać radę ale sporo szczęścia tutaj potrzeba  Nie moge sie z toba zgodzic. Roger rok temu z Djokovica, Murraya w tym okresie US Open Series zrobil miazge jeden po drugim. W Cincinnati chyba to bylo, bo w Montrealu oddal mecz Tsondze :/ Roger 2 bp ! Lam ! rok temu to i Roker Rolanda Garrosa wygrał  dzisiejszy Roker jest nieregularny i bez formy, jeśli nie odprawi go Tomek zrobi to Djoko. Ten Roger z US Open jest blizszy meczom, na ktore sie powolalem i biorac pod uwage fakt, ze Novak possal w 1/2 USO to tylko dodaje taktu typowi na Rogera z Novakiem 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Conrad Cię szanuje, widzę tak bardzo, że chyba moda obiecał. Ty masz z tym Conradem już jakąś manie chyba. Przecież jaja sobie robię 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Będzie tu kurwaaaaa spokój ? Jose przecez to nie ja dymie...tylko mlody gniewny jakies rozruby wznieca... Chuj mnie to obchodzi kto dymi ! Ma być spokój jak to zrobicie mnie już nie obchodzi ! Na priva się od przygłupów wyzywać.  masz racje...mlodemu chyba palemka odpierdala bo w niedziele napisalem ze radwanska jest cienka a on mnie od przyglupow wyzywa...daje chlop swiadectwo ze wlasnie nim jest... pozdro dla normalnych
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|