|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolodziej - Ulamek 1 @ 1,35 cool
Kurs moze nie powala ale w normalnych okolicznosciach wydaje sie byc 99% powodzeniem wink Koldi co prawda ostatnio "spuscil" troche z tonu ale na Ulamka to jeszcze i tak dlugo dlugo za wysokie progi. To niepowtarzalna szansa dla Janusza aby wjesc do cyklu GP a kiedy jak nie teraz w sezonie szczytowej formy. Ulamek ostatnio ma nawet problemy z punktowaniem na wlasnym torze, to co dopiero w Vojens i o taka stawke.
Iversen - Madsen 1 @ 1,70 cool
Dunczyk obiekt w Vojens zna dobrze i lubi. W niedawnym finale DPŚ zanotował calkiem udany występ (2,w,2,3,2) a stawka byla duzo bardziej wymagajaca. Warto dodać, że Niels już raz wygrał GP Challenge i miało to miejsce właśnie w... Vojens! smile Madsen jest niewatpliwie talentem ale jesli chodzi o GP to wg mnie jeszcze za wczesnie na niego. Swoje frycowe musi zaplacic wink
kursy z milenium
Powodzenia boks
Pozdrawiam GT mam nadzieje ze ktos skorzystal 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Powodzenia szary tygrysie w typach, ale dla mnie czarnym koniem dzisiejszych zawodów jest Leon i nie zdziwie się jak będzie on w pierwszej trójce razem z Koldim  Sam zagrałem : Walasek - Madsen 2 @ 2.00 Jonasson - Ułamek 1 @ 1.66 Dubelek izi , szkoda tylko że Janka taki pech spotkał  no ale trzeba liczyc ze Fredek sie utrzyma w 8 i bedzie ok .... A Leon pierwsze trzy biegi chyba na rowerze jechał bo tragedia była, ale na Walaska nawet to wystarczyło.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
szkoda tylko że Janka taki pech spotkał  no ale trzeba liczyc ze Fredek sie utrzyma w 8 i bedzie ok .... [/quote] Fredka musi lekko awansować, bo póki co jest na 9 miejscu.. Kurde szkoda, że tu nie zaglądnałem i nic nie pogralem  Gratuluje panowie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka